- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
34 haftalik dogdular canim 1 yas 5 haftaliklar şimdiben de besige koyarim yatak odasini toplarken falan yan kapisini aciyorum ordan cikiyo gidiyo tv izliyo sevmedigi biseylse geri geliyo yanima anne diye bacaklarima,sariliyo sipam
Cok bilmis valla niloyaya asik bide
Kac haftali kdogdular ve kac ayliklar suann senin miniklerr
7 senelik :) ondan önce 5 senelik kötü bir deneyimim daha varAkabaaa sen kac yillik evlisin kizzzz nene dicem bendeeee:)
Sen sus bakayım:)))b
n 22bucugum martta 23olcam beee.yaslanIyoruz haa
Cocuklugumu ozledim
Bende Mart ayında doğmuşum.:)Sen sus bakayım:)))
Ben 18den sonrasını cok hizli yaslandim yaa:))
Günaydın canım,hoşgeldin :*gunaydin kizlar ❤ yeni topik hayirli olsun ^^
salla,gecmisi gelecege bakma anla bilee :)7 senelik :) ondan önce 5 senelik kötü bir deneyimim daha var
Aminnnnn inşallah canm aminValla zor canım 3 bebeyle,Allah yardımcın olsun
O 5 seneyi unutuyoruz yavaşça:)♥♥7 senelik :) ondan önce 5 senelik kötü bir deneyimim daha var
Aynen öyle,insan kaderini değiştiremiyor. Neyse ki şu an çok mutluyum,şükürsalla,gecmisi gelecege bakma anla bilee :)
hosbulfuk akabam ilkdefa saat 10 22 de kalktim :)Günaydın canım,hoşgeldin :*
Canimm hoşgeldin♥♥♥gunaydin kizlar ❤ yeni topik hayirli olsun ^^
♥ondan seviyorum seni demek:)))ama gec gelmişsin bir 6 yil once gelmeliyin:))Bende Mart ayında doğmuşum.:)
bn 38+5dogdu suan14aylik sipamm34 haftalik dogdular canim 1 yas 5 haftaliklar şimdi
Seninki ne kadarlikti
6da uyudum,7:30 kalktımhosbulfuk akabam ilkdefa saat 10 22 de kalktim :)
Bende seni seviyorum canım :) haha öyle olmuşCanimm hoşgeldin♥♥♥
♥ondan seviyorum seni demek:)))ama gec gelmişsin bir 6 yil once gelmeliyin:))
hosbulduk sedam nasilsin ^^Canimm hoşgeldin♥♥♥
♥ondan seviyorum seni demek:)))ama gec gelmişsin bir 6 yil once gelmeliyin:))
Benim sabah 9 dan aksam 8 e kadar ugrastilar ana durduramadilar doğumubn 38+5dogdu suan14aylik sipamm
34haftalikken sancilandim bende acil gittim dogum basladi dediler igne ilac ha bire verdiler cigeri gelidmemis yasamaz,dediler 1hafta yattim her gun kac ilac verdiler dogumu engellediler suyumun gelmesini falan bnmde baya,koyu tecrubelerim var benmde
o nasil oluyr kiz neden oyle •_●6da uyudum,7:30 kalktım
Sağ salim kurtulmuşsunuz şükürBenim sabah 9 dan aksam 8 e kadar ugrastilar ana durduramadilar doğumu(bide ikiz diye riske atmak istemediler
Kan pıhtılaşmasi olmus son dönemlerde bebegimin birisi 4-5 gun beslenmemisalindilar acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?