- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.645
- 63
- 35
- Konu Sahibi kafestekikiz
bu kadınlar kulübünün uygulamasını bir ben mi bulamıyorum app store’da? dekolte diye bir uygulama var o değildir herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iphone kullanıyorum google play’de var sanırım ama app store’da kadınlar kulübü-dekolte diye bir uygulama çıkıyor yazıncaKadınlar kulübü yazınca çıkıyor nasıl bulamadiniz
Kadınlar Kulübü'nün android cihazlar için uygulaması var ama iOS tabanlı cihazlar için bir uygulama mevcut değil.bu kadınlar kulübünün uygulamasını bir ben mi bulamıyorum app store’da? dekolte diye bir uygulama var o değildir herhalde
lütfen ios için de yapılsın nolurKadınlar Kulübü'nün android cihazlar için uygulaması var ama iOS tabanlı cihazlar için bir uygulama mevcut değil.
Yakın gelecekte pek mümkün değil zira zaten android cihazlar için hazırlanan uygulamada da maalesef bazı teknik sorunlar var, bu sorunlar giderilmedikçe üyeleri KK uygulamaya yönlendirmek sağlıklı olmayacaktır.lütfen ios için de yapılsın nolur![]()
öyle yapıyorum, şimdilik bilgisayardan girmek daha kullanışlı en azındanYakın gelecekte pek mümkün değil zira zaten android cihazlar için hazırlanan uygulamada da maalesef bazı teknik sorunlar var, bu sorunlar giderilmedikçe üyeleri KK uygulamaya yönlendirmek sağlıklı olmayacaktır.
Sizde benim gibi direkt safariden giriş yapın, siteyi ana ekrana, görülmesini istemiyor gizli kalsın istiyorsanız okuma listesine ekleyin.
sayfaya giriyorum da uygulamayı kullanmak istiyordumOpera indirin bir kez giriş yapın direk sayfası çıkıyor ben öyle yapıyorum