☀ ☁ ☂ ► кк ѕΩѕуєтєѕι кızℓαя уυя∂υ ◄ ◕‿◕

tbbi skrter ama artık meslek dışı çalışıyorum

kore dili ile ilgileniorum da

Siz nörüonuz bakim?
Meslek dışımı ???

hımm bir ara benimde ilgimi çekmişti ama şu derslerden bi kurtulursam tekrar bakacağımm
ygs konularını ayırıyorumm :)

Meslek dışımı ???

hımm bir ara benimde ilgimi çekmişti ama şu derslerden bi kurtulursam tekrar bakacağımm

heryerde ya taşeron yada sertifikalı var canım ya napim bende mesleğimi yapamıyorum , avukatlık brosundayım işte...
Ygs onu bunu geç en kestirme yok kpss

Meslek dışımı ???

Çok komik bir dil ya ama güzel , kpss btti bende kursuma geri dönücem bakalım , dizileri de çok hoş bıdı bıdı konuşuolar

:) Orta

:) Neyi yanlış anlıycam

Kız kendim için dedim yanlış anlamıyom diye demek oluyor ki doğru anlamışım
Allah senin iyiliğini versin , sevdiğim ile farklı şehirlerdeyiz haftaiçi görüşebilioz artık oraya atandığı için sonra askere gitçek çok özlüyorum napim evlenmek istiyorum bir an önce o gceden de pek bir korkuyorum zati hiç girmeyelim oraya

heryerde ya taşeron yada sertifikalı var canım ya napim bende mesleğimi yapamıyorum , avukatlık brosundayım işte...
Ygs onu bunu geç en kestirme yok kpss
kpss gözüküyor evet bi şunları atlatayımdaa

Çok komik bir dil ya ama güzel , kpss btti bende kursuma geri dönücem bakalım , dizileri de çok hoş bıdı bıdı konuşuolar
boys over flowes dizisine bayılıyorumm ben yaaa
:) Orta

:) Neyi yanlış anlıycam
tmm :) afiyet olsunn

Benimki mesai ye kalacakmış Tehlike çanları çalıyor duyuyorum
nedenkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…