Anket KK'da kimlerin ehliyeti var??

Ehliyetiniz var mı?

• Ankete Katılan
    524
of ya su internete girmek varken sorulara calismak cok sikici geliyor bir turlü hazirlanipta sinava giremedim esimle bu yüzden cok tartisiyoruz kapaticam interneti sen ehliyetini alana kadar diyor

yuheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yabadabaduuuuuuuuuuu :teytey: :teytey: :dance: :dance:
Dün sınavımı??????? gectimmmm muhahahaha hala inanamıyom nann allegriaaaa Şeniz nerdesinnn koş nan koş :teytey:

5 yıldır ehliyetim var,birde araba fobim var.hızdan,kaza yapmaktan çok korkuyorum.2 yıldır araba kullanmaktan vazgeçtim.meçbur olmadıgım sürece kullanmıyorum.

90 yilindan beri var canim..nerdeyse bazi kk uyelerinin yasi kadar...ee napalim ablaniz oluyoruz iste,olcek o kadar)))))

benimde var ama kullanmıyorum.eczaneyle ev arası bir sokak.çarşıya gitmek 10 dakika eee ne zaman kullanayım.uzak biryere gidersek kullanıyorum.

Bende 18 yaşımı doldurur doldurmaz almıştım ama 2 yıldır hala araba sürmeyi öğrenemedim senağlama senağlama senağlama
artık vazgeçtim senağlama

inşallah 4 sene sonra alacam bidene jeyyar jeyyar jeyyar 4*4 çektimmi birde altıma sonra burcu motoruyla ben 4*4 le gezeriz taksim etlik jeyyar şakkıdı
demi kız burcu Şeniz

1.5 senedir ehliyetim var 7 sneden beri araba kullanıyorum ama ne yazıkki arabam yokkkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:eşimin arabasıyla idare ediyorum işte

13 sene oldu alalı şöyle bi sefasını süremedim ah ah eşimle anlaşamıyoruz bi gün kaçıracam arabayı sırnaşık şey :dance:

var amma kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum

neden kız ben can atıyorum eşim versinde kullanayım diye sense kullnmak istemediğini söylüyon........

o zaman araban varsa bana ödünç versene bir yere çarpmam söz:dance: :dance:

tam 16 yıllık ehliyetim var....Allah'ıma şükür ne cfza,ne vukuat tertemiz:hooray:tabii öyle olacak koca emmniyet bna ehliyet verdi,ama kocam direksiyonu vermiyo :mymeka:hep şoför koltuğunun yanı kalıyor bana:oklava:sorsan niye vermiyormuşum canım kullan tabii ama ben ve çocuk içinde değilken diyor:dilcikar:böyle deyince kendime güvenim kalmıyorrrsenağlamabirde trafiğe çıkmadan haber ver trafiği arayayım ...yazık milletin çoluk çocuğu var diyor:mymeka:ama diyorum ona Allah'tan birgün şöyle bir düşecen elime hadi geç şu direksiyona diye yalvaracaksın:oklava:dua ette vicdanlı olduğum güne denk gelsin diyorum:içelim:

benimde var kimlik niyetine kullnıyorum şu anda 18 yaşına girer girmez aldım valla

Back
X