Anket KK'da kimlerin ehliyeti var??

Ehliyetiniz var mı?

• Ankete Katılan
    524
bugün direksiyon sınavına girdim ve akşam üzeri kursu aradım geçmişim artık ben de ehliyetli sayılırm kızlar Şeniz

Aaaa Özgecim çok sevindim senin adına! Hayırlı uğurlu olsun inşallah! Sağlıklı günlerde araba kullanmanı dilerim.

Benim 4 yıldır ehliyetim var. Almadan önce babamla beraber çok kullandım. Sağ olsun ondan çok şey öğrendim. İlk başlarda heyecan çok oluyor ama araba kullanmanın zevkine varınca alışıyorsun..

Sevgiler...

araba kullanmak acayip zevkli bişey cemilem istesen emin ol sen de kullanırsın ve zamanla da çok hoşuna gider bence cesaret edip başlamalısın

evet cok zevkli araba kullanmak ama boş yoldatatlicadiarzu bende 25 ağs sınava giricem gecersem direksiyon sınavına giricem inşallah. valla allegria direksiyondan bende korkmuyor değilim heyecan yaparsam gecemem gibimi geliyo zaten heyecandan 10 puan gidiyomuş senin gözün aydın canım biz ne yapıcaz bakalım:bbo:

Alleciğim benim trafik ehliyetim var ama cezai ehliyetim yok...Kafadan azcık şeyim diye mi acep bilmem...Bişi olur mu?laelaelaelaelae

18 yıllık ehliyetim var:nazar: yaşım ortaya çıkmadı değilmi:utangac:
herkese kazasız günler.
Yarışa varmısınız ben yokumda.:Roflol::Roflol:

Alleciğim benim trafik ehliyetim var ama cezai ehliyetim yok...Kafadan azcık şeyim diye mi acep bilmem...Bişi olur mu?laelaelaelaelae

parayla aldın ehliyeti dimii cezai ehliyeti olmayanlara trafik ehliyeti vermezler tulianam sağlık raporunu alırken rüşvet verdin dimi doktora seni gidi seni tatlicadiarzu

evet cok ihmalkarım o yüzden yok..eşimi dınleseydım sımdı 10 yıllık ehlıyetım olurdu ama hep boşverdım...araba kullanmayı bılıyorum ama ehlıyet yok...ama kafaya koydum bu yıl alıcam...

benım var benımmm 2 kaza gecırdımmm burnum sürtülde ama ikisinde suc bende degılldı ama gözüm korktu sımdı yenıden sürüyorum ama hurdaya cıkana arabamı özlüyorum o benım herseyimdi

evet ehliyetim var, 10 yıllık ehliyetli ve vukuatsız temiz bir şoförüm çok şükür.inşallah bundan sonrada böyle devam eder .

Özel şoförüm olduğu için hiiiç ama hiç gerek duymadım ehliyeteşakkıdı. Yalnız park ederken sorun yaşıyor kerata.

bugün direksiyon sınavına girdim ve akşam üzeri kursu aradım geçmişim artık ben de ehliyetli sayılırm kızlar Şeniz

Canım şimdiden hayırlı olsun.Senin adına çok sevindim.yerimseniben
Yanlız ders almadan trafiğe sakın çıkma çünkü ehliyet alırken, kursta alınan sürüş dersleri yeterli olmuyor ne yazıkki.Canını tehlikeye atmadan sürüş dersi al olurmu...

Ben de 2 yillik soförüm, Allah´a sükür kaza bela gelmedi basima bu zamana kadar.. Ama ehliyetim yokken kullandigim arabayi carpmistimtatlicadiarzu

Bende geçen sene aldım ama banada dana yavrusu sevgilim ögrettiydi, kursuda çok rahat geçtim o yüzden...
Arabayı aşırdıgım zamanlarda kullanıyorum :kahve:

Back
X