Kk'daki konuların sürekli haber olması

yoladevam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
2.166
5.395
158
Ben burda konu açmaya korkar oldum.şu ana kadar hiç açmamıştım bu ilk olacak ama açmam da herhalde artık.milletin açtığı konular gazetelere haber oluyor.site yöneticileri niye buna el atmıyor.dün bir arkadaşın konusu,bugün de başkasının konusu haber olmuş.eşleri okusa ne olacak.

Kişi belirtilmemiştir sanırım,
Dünyada neler oluyor,nereden tahmin edecek eşleri,
İnsan tedirgin olur tabi bilemedim,
Nerde okudunuz acaba

Bunu hiç bilmiyordum ..
Nasıl yanii yaa ..
Nasıl haber oluyor nerede ??
Ben ekşiye düştüğünü biliyorum sadece .

Aaaa nasıl ya, burada açılan konu gazetede haber mi oluyor?
Çok şaşırdım, haber linki falan var mı acaba?

Nerden tanıyacak eşler
Herkes takma isim kullaniyo zaten
Yüzlerce ayni konudan var
Site yönetimi zaten uğraşıyorlar

Konu burda arkadaşlar
Yüz binlerce kadının ziyaret ettiği bir kadın forumunda, dün akşam evli bir kadının yazdıkları olay oldu. Yüzlerce kişinin yanıt verdiği kadın kafasının çok karışık olduğunu ve ne yapması gerektiğini sanal ortamdan danışarak öğrenmeye çalıştı. İşte kadının derdi:

Dün akşam eşimin telefonuna bir şeye bakmak için almıştım neyse baktım sonra almışken bakayım var mı bir şey diye daha önce başıma gelmişti çünkü baktım yine bir kadınla yazışma vardı.

Eşime ‘Bu kim?’ diye yine sordum. Eşim de ‘Ben yazışmadım. Bir arkadaşın yazışmaları. Telefonu istedi ben de verdim’ dedi.
Sonra tartışmaya başladık. ’Neden telefonunu bir başkasına veriyorsun? Aramızın böyle bozulması daha mı iyi?’ dedim.

Bana, ‘Yıllar sonra benim bir başkasından çocuğum olduğunu öğrenirsen ne yaparsın?’ dedi.

Seni bırakırım, dedim. ‘Peki o çocuğun bakıma ihtiyacı var mesela bakar mısın?’ dedi. Ben de bakmam dedim.

‘Hayırdır? Bu soru nereden çıktı?’ dedim. ‘Sadece sordum’ dedi. Sabaha kadar uyku tutmadı. Soru kafama takıldı durdu kafayı yemek üzereyim.

Kaynak: Kadınlar Kulübü

Konu burda arkadaşlar
Yüz binlerce kadının ziyaret ettiği bir kadın forumunda, dün akşam evli bir kadının yazdıkları olay oldu. Yüzlerce kişinin yanıt verdiği kadın kafasının çok karışık olduğunu ve ne yapması gerektiğini sanal ortamdan danışarak öğrenmeye çalıştı. İşte kadının derdi:

Dün akşam eşimin telefonuna bir şeye bakmak için almıştım neyse baktım sonra almışken bakayım var mı bir şey diye daha önce başıma gelmişti çünkü baktım yine bir kadınla yazışma vardı.

Eşime ‘Bu kim?’ diye yine sordum. Eşim de ‘Ben yazışmadım. Bir arkadaşın yazışmaları. Telefonu istedi ben de verdim’ dedi.
Sonra tartışmaya başladık. ’Neden telefonunu bir başkasına veriyorsun? Aramızın böyle bozulması daha mı iyi?’ dedim.

Bana, ‘Yıllar sonra benim bir başkasından çocuğum olduğunu öğrenirsen ne yaparsın?’ dedi.

Seni bırakırım, dedim. ‘Peki o çocuğun bakıma ihtiyacı var mesela bakar mısın?’ dedi. Ben de bakmam dedim.

‘Hayırdır? Bu soru nereden çıktı?’ dedim. ‘Sadece sordum’ dedi. Sabaha kadar uyku tutmadı. Soru kafama takıldı durdu kafayı yemek üzereyim.

Hangi site gazeye yayinlamis

Bence de
İnsanlar birebir 'kocam şunu dedi ve ben bunu sorguladım altından şu çıktı' diye yazıyor
Her yerde haber olarak verilise, kocasının görmessi ve akabinde gelip burda bulması da çok zor olmaz. Atıyorum boşansam cart curt neler olur kızlar ? diye sorarken eşin aha boşanacak bende elimi sağlam tutayım diye cephe alır. Sadece ihtimalden bahsederken bile
Buna bi dur denmesi lazım. Ekşiciler bitti haberciler mi başladı

Konu burda arkadaşlar

Hatırladım bu konuyu ,acaba ne yorumlar yapıldı da gazetelik oldu ki

Gazete derken baya basılmış mı yani? Yoksa internetteki haber sitelerinden mi bahsediyorsunuz? BDV bence sadece üyelere açılmalı. Belki böylece biraz önünü alabilirleer.

6
Ben burda konu açmaya korkar oldum.şu ana kadar hiç açmamıştım bu ilk olacak ama açmam da herhalde artık.milletin açtığı konular gazetelere haber oluyor.site yöneticileri niye buna el atmıyor.dün bir arkadaşın konusu,bugün de başkasının konusu haber olmuş.eşleri okusa ne olacak.

El atmadıklarını nereden biliyorsunuz?

Back
X