Valla bzde tatilden döndük evde hicbisey yok pazarada gidemedim hastalar var evde :/Aynen yemek yok ne yapacam bilmiyorum bakalım:))
Valla bzde tatilden döndük evde hicbisey yok pazarada gidemedim hastalar var evde :/
Yoktan var etmeye calisiyorum bahçesi car ananemizin ordan patlıcan biber geliyo fln bisiler çıkartıyorum oturtma yapmstm dün: )
Aynen :/ ama evdeekiler yemk bekliyo mecburHavada sıcak olunda tencere yemeği yapmak eziyet oluyor artık.
Böyle oluncada ne yapacağımızı bilemiyoruz..
Aynen :/ ama evdeekiler yemk bekliyo mecbur
Ayyy nerdee esimin ananesi begenmiyor birde gecen gun et guvec yaptım bana eline saglik allah razi olsun dicegie yanina pilav yokmuydu diyo onu zor yapabildim cocukla.cok memnuniyetsiz bi kadındır kendisi uzerinize afiyet.bende kv sikayet ettimKır iki yımırtaaaa yesinler işte
Ayyy nerdee esimin ananesi begenmiyor birde gecen gun et guvec yaptım bana eline saglik allah razi olsun dicegie yanina pilav yokmuydu diyo onu zor yapabildim cocukla.cok memnuniyetsiz bi kadındır kendisi uzerinize afiyet.bende kv sikayet ettimo da ona soylenmis olacakki ertesi gun gelmiş bu kezde diyoki bizde sana yük oluyoruz iki hasta bende dedm iyilesmeye bak bana esktra bi yükün yok dedim.esimin tatili var burnumuzdan geldi.gittigimiz 3 gunluk tatilde geldi burnumuzdan skntidan kv rahatszlandi fln.hastalik hastasi insanin omur torpusu olan biri bizim psikolojiler gidik
Biz altli ustlu oturuyoruz. Coknazli bi kadındır anane.bel agrisi vardi onceden geçmişti yine turedi ama 1kat aciyi 10 kat gosterir vaziyette.kvd emde stresten midesine vurdu kramplar giriyo midesine. Kisacasi cekilcek dert degil ananemizAnanede bulmuş bunuyor yani,ne güzel bir yemek yapmışsın dilinemi yapışıyor ellerine sağlık demek..
Sağlık sorunları var herhalde evde demi..
Biz altli ustlu oturuyoruz. Coknazli bi kadındır anane.bel agrisi vardi onceden geçmişti yine turedi ama 1kat aciyi 10 kat gosterir vaziyette.kvd emde stresten midesine vurdu kramplar giriyo midesine. Kisacasi cekilcek dert degil ananemiz
Malesef dayanamıyorGeçmiş olsun ananeye,birde yaşlı olunca daha nazlı oluyorlar maalesef..
Kendi kızı bile dayanamıyor herhalde bu duruma..
Malesef dayanamıyorsinirlerimiz haraapp ablacimm :)
Konuyu bdv haline getirdim simdi dank etti
Sorryyy
Yakında nene olursun ben daha kayınvalide bile olmadımK.valide olduğumu söylemedim demi
İyiyim canım sağol seni sormalı:))
İleti kısmına yazılınca o zaman belli oluyor kim olduğu
Takma dişlerini göstertme bana şimdi
Tavuk göğsüne hayır demem mesela
Yakında nene olursun ben daha kayınvalide bile olmadım
Tamam tavuk göğsü yiyelim
Bende yapsam ayni liste olurdu sanirim:) tesekkurler perim:) ne zaman istersen gidelim yemege:)
ne ısmarlıyorsun kuzum :) beni etiketlediğine pişman olabilirsin
Oy bebeğimm ♡♡ çok isterdimm ama yazık paracıklarına :) biz beraber ödeyelim yemeği ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?