Süper güle güle kullan ablamBulaşık makinesi değişti,gayet mennunum sessizde çalışıyor iyi oldu..
Süper güle güle kullan ablam
Amin canımÇok sağol miyavcım daha iyileri sana olsun:))
HahahaAynen enlerde birinci gelmişti avaatar olarak
Hahahakk da yani isabet olmuş çok tatliş ninemiz
Ben sevmiştim o 2 beden gömleği amaaaBendeniz colorfullifen efemm nanaluna uzerime 2 beden.büyük gelmisti sanki
Yaparlar yaparlarHele bir yapmasınlar demi
Kimselere vermiyorum neneyi benimdir kendilerihatta bir arada şikayet edilmişti
Yaparlar yaparlar
şikayet edildi diye birşey oldu mu peki? verme ellere görür dayanamazsın
Aynen yaparlar güzel arkadaşlarım benim
Bişery olmadı zaten,bir arada nicke takmışlardı oda şikayet edildi
Vermem zaten kimselerin olamaz.
orjinal duruyor oysa ki , takıldıkları şeye bak
Bacım neler gelmiş başına öyleFaşistlikle suçlandım bide
Bacım neler gelmiş başına öyle
Nanaluna ablacm ben senle ilk o nickle konuştum sanirim ama cok yzun süre kullanmadım nana nickini 1ay ancak olmustur.öncesi colorfullifen idim colorla tanimiyorsan nanalunayimdir :)Sende ex nanasın demibenimde lütfennnn
Nanaluna ablacm ben senle ilk o nickle konuştum sanirim ama cok yzun süre kullanmadım nana nickini 1ay ancak olmustur.öncesi colorfullifen idim colorla tanimiyorsan nanalunayimdir :)
Hanım abla,bende kullanıcı adımı senin gibi çok seviyorum ama,eğer değiştirmem gerekirse ki insallah gerekmez,just yosun olacağım,moda akımının dışında kalamam,görürsen tanı beniAynen enlerde birinci gelmişti avaatar olarak
Hanım abla,bende kullanıcı adımı senin gibi çok seviyorum ama,eğer değiştirmem gerekirse ki insallah gerekmez,just yosun olacağım,moda akımının dışında kalamam,görürsen tanı beni
Ay,just hanım yakıştı hee,güzele ne yakışmazBak just yosun süpermiş sevdim bunubendemi değiştirsem just hanım diye
Ay,just hanım yakıştı hee,güzele ne yakışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?