- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
deynepnaz
@nananais
Hannaz
aeben
Ausencia
-VUSLAT-
rabia01
@Lisabella
@_Nun_
Wwonka
1Sen
bayan nihayet
@aLoNe DaRk
tolin
Hayat sarkisi
HAbibte
cimcimegfb
Feraceli
Eses07
asfarovski
Hatmece
@melike06
HanimKelesimiGetir
@pembebogurtlen
Kozlenmis patates
yamukprenses
@Ahter-i Dunbaledar
chiLL
B Be_Ni_1012
@Zelifme
Yamukprenses büyük ihtimal üyelik iptali .
bilmiyorum ki uzun zamandır görmüyorum.Yamukprenses büyük ihtimal üyelik iptali .
Ben de geçenlerde ne zamandır yok bakayım dedim profiline,yazmayalı uzun zaman olmuş ,pasif yazıyor.Banlansa yakın zamanda mesajı olurdu.bilmiyorum ki uzun zamandır görmüyorum.
Tabiki canim anlarımda yardimci da olurum ölmem ya :) özel mesaj attım sana istediğin sorudan baslayabilirsinselam ben sizinle bi konuda konuşmak istiyorum ama burdan nasıl özel mesaj atılır bilmiyorum. en son buraya yazmıssınız bende burdan giriş yaptım. sizin fethiye ersan la ilgili açtığınız konuyy okudum sonra araştırmada tüp bebek deniycektiniz şuan ne durumdasınız bende düşünüyotum yardımcı olur musunuz lütfen beni en iyi siz anlarsınız
onu bilimyorum umarım yakın zamanda gelir yorumlarını begeniyorum.Ben de geçenlerde ne zamandır yok bakayım dedim profiline,yazmayalı uzun zaman olmuş ,pasif yazıyor.Banlansa yakın zamanda mesajı olurdu.
Bulcacımm sensin sempatik:)Liste uzun unutuklarım olabilir tek tek yazmıyayım dedimaklıma geldikçe yazarım yine.
Bence sen daha daha çok sempatiksin ❤Liste uzun unutuklarım olabilir tek tek yazmıyayım dedimaklıma geldikçe yazarım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?