- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Çooook teşekkür ederiiiiim ben de seni yerim
kalp kalbe karşıymış tam zor nickini etiketlemeye çalışıyordum senden bildirim geldi
Allah bozmasın, kesinlikle kalp kalbe karşıymış, teşekkür ediyorummmkalp kalbe karşıymış tam zor nickini etiketlemeye çalışıyordum senden bildirim geldi
Seni yirim yirim
olsun bazen hiç muhabbet etmediğim ama sempati beslediğim üyeler öyle çok ki aklıma geldikçe etiketliyorumSeni yirim yirimçok muhabbetimiz yok ama kanımı kaynattın
Hiç etmedik değil canım nickim başkaydı o zaman ama pinkonun topiğinde konuşmuştuk senin anne olmana rağmen Fit olmandanolsun bazen hiç muhabbet etmediğim ama sempati beslediğim üyeler öyle çok ki aklıma geldikçe etiketliyorum
avatarın panda mıydı tatlımHiç etmedik değil canım nickim başkaydı o zaman ama pinkonun topiğinde konuşmuştuk senin anne olmana rağmen Fit olmandan
Yok canım ismim anonimdi hatta seni gördüm ya ben göreyim diye foto attın kıskançlığımdan çatladımavatarın panda mıydı tatlım
yok ismini değil o zamanki avatarını diyorum panda resmi miydi diyeYok canım ismim anonimdi hatta seni gördüm ya ben göreyim diye foto attın kıskançlığımdan çatladım
Heh aynen canım ama avatarım neydi hatırlamıyorum kurabiye canavarı olabilüyok ismini değil o zamanki avatarını diyorum panda resmi miydi diye
sarı bluzlu resmimi atıp 5 dk sonra silmiştim yanlış mı hatırlıyorum
pinkin diyet topiği miydi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?