- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler
![]()
ALLAH razı olsun canımmm sevindim böyle düşünmeneDoğruları söyledim tatlım şaşırmana gerek yokHangi düşüncede olduğunun bir önemi yok son derece naif ve tatlı dile getiriyorsun bu da hoş bişey
![]()
teşekkürler
![]()
Enem ikinci kere cevaplamışım. Senden de Allah razı olsunALLAH razı olsun canımmm sevindim böyle düşünmene![]()
Fistik beni sempatikmi buluyosun yoksa geleyim diyemi etiketledin bilemedim
Fistik beni sempatikmi buluyosun yoksa geleyim diyemi etiketledin bilemedimvalla bulantilarim basladi bakam dedim
![]()
Cok heyecanlandim simdi.Muhabbete cagirsam geyige etiketlerim dadlumSempatikim benim
![]()
Cok heyecanlandim simdi.beni sempatik bulan ilk ve tek uye dile benden ne dilersen. Once sirtimi sivazla ama
mucks
![]()
deliler sempatik olur kızımmmThank you perideli kafa nickli sempatik cok tuhaf
![]()
sensin tatlıııııı
Nerelerdesin ya KK özledi seni, en azından ben seni özledimsensin tatlıııııı
bende çooook kuzum iş çok yoğun valla nee gireme frsatım olmuyorNerelerdesin ya KK özledi seni, en azından ben seni özledim![]()
Yaa olma amabende çooook kuzum iş çok yoğun valla nee gireme frsatım olmuyorakşamda bitkin oluyorummm
su yıl sonları boyle canım bütün işleri sonlandırma çabası baskı altında sinr bozucuYaa olma ama![]()
Ben de!Nerelerdesin ya KK özledi seni, en azından ben seni özledim![]()
bende çooook kuzum iş çok yoğun valla nee gireme frsatım olmuyorakşamda bitkin oluyorummm
tatlımmmBen de!![]()