- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hepsinin tarifleri guzel de is yapmakta. Usengec lucky.
Sen hedef kilona ulasana kadar ben 10 kere kilo alip veririm deadline.Yilbasina kadar aldigim kilolari versem yeter.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsinin tarifleri guzel de is yapmakta. Usengec lucky.
Sen hedef kilona ulasana kadar ben 10 kere kilo alip veririm deadline.Yilbasina kadar aldigim kilolari versem yeter.
![]()
bak ya arada laf sokuyor anlamıyorum beni seviyormusun dövüyormusun luckySen bana dil mi uzatiyorsun.O veremedigin kilolarla surum surum surun.
Cikolata yiyordum aklima sen geldin.deadline olsa ne sever dedim. Buranin en guzel cikolatasi bence. Kismet olursa yersin bir gun.
![]()
bak ya arada laf sokuyor anlamıyorum beni seviyormusun dövüyormusun luckytamam çıkarmıyorum zaten veremiyorum daha pes ettim dinlenmeye aldım kendimi
![]()
Ben yedirmeyide çok severimBen yapmayi degil yemeyi seviyorum.Davet edersen gelirim.
deadline i da getiririm, bir seyler ogrensin senden.
![]()
Yandınben efseri takip ediyorum bu aralar kitap topiğide varmış hem![]()
hep aklimdasinki ama sen beni coktan unuttunAaa beni biri hatırlamış![]()
Ben sen yok olduğun zaman gerek özel mesajla gerek profiline mesaj bıraktım rabişimhep aklimdasinki ama sen beni coktan unuttun
niye katilmiyon bize gamyoncum![]()
müsait oldugunda anlatirsin canimBen sen yok olduğun zaman gerek özel mesajla gerek profiline mesaj bıraktım rabişimkatılmama konusu uzun hikaye bir ara konuşuruz
![]()
Kuzum hayata dönmem zaman aldımüsait oldugunda anlatirsin canimmerakda ettim
ama ben gamyoncumu eskisi gibi görmek istiyorumsakalarini sohbetini özledim
![]()
nolduki hayata dönmem zaman aldi özelden anlatirmisinKuzum hayata dönmem zaman aldıdaha yeni yeni kedime geliyorum
bende özledim sabahlara kadar ödev yapmayı
![]()
bir ara anlatırım şimdi kayınvaldem çağırıyor beninolduki hayata dönmem zaman aldi özelden anlatirmisin
yok ödev isi kalsin o cok zorduhic dizi izleyemez olmusdum
![]()
Teşekkürlerrr![]()