Kkken kimi rnek alrdnz?Byynce onun gibi olmak isterdiniz?

divinity

♥vildan&pelin♥
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
13.077
5.614
448
45
kızlar küçükken herkesin hayran olduğu bir kişilik bir şahsiyet vardır.siz kim gibi olmak isterdiniz?
anne ,abla,hala ,teyze kime benzemek isterdiniz?

ben halama bayılırdım.....uzun incecik manken gibiydi.2 çocuk doğurmasına rağmen hala yeni evli gibiydi

ben küçükken hep "büyüyünce uğur dündar olcam "derdim. çok istiyodum gazeteci olmayı ama kısmet değilmiş..((((((((((

benimde iki tane dayımın kızı var.onlar hem uzunlar hemde çok güzeller..hep onalr gibi olmak isterdim ben tabi ozaman dizlerinin boyundaydım:)))şimdi onları bile geçtim :))ne istediysem o oldum süslü bi kokona insan yatarken bile bebidollerin rengine göre küpe takarmı??:))ben takıyorum hemde büyük bir zevkle..kızım olursa inşallah bana benzer..AMA HAYALİMDE HEP SÜPERMAN OLMAK İSTERDİM(filim bitince aynı onun hareketlerini yapardım perdeyi açar uçar gibi yapardım,güya afrikadaki çocuklara yardım edicektim ama hiç belli olmaz ALLAH BANA BEN ONLARA İNŞALLAH..SEVGİLER..

bende teyzeme benzemek isterdim hep gerçi annemler falan hep ses tonumuzu karıştırıolar teyzemle benim hareketlerim de benziyomuş benzemişim birazcık yani ama boy olarak maalesef onun kadar olamadım kısa kaldım..gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…