• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

Geçen gün aykırı sorularda nilgün sarar diye bir kadın çıktı, ben ilk kez duydum adını, biyoenerji, reiki, kantum düşünce gibi şeylerle ilgileniyormuş... Araştıracağım kendisini...

ben de forumda duymuştum,bir başka topikte adı geçmişti de ordan öğrendim,sima olarak biliyodum da ne iş yaptığına filan hiç dikkat etmemiştim :)

selam kızlarr ben geldimmm
sizleri çok özledimm

moralim çok bozuk hak etmediğim bi çok dedikodu duydum çünkü arkamdan
bu mutsuzlugumu giderecek takmayacak bi yöntem varmı

selam kızlarr ben geldimmm
sizleri çok özledimm

moralim çok bozuk hak etmediğim bi çok dedikodu duydum çünkü arkamdan
bu mutsuzlugumu giderecek takmayacak bi yöntem varmı

hoşgeldin canım.kim üzdü seni söyle süpürgeleri kafasında kıralım.mutsuzluğunu gidermek için gevşeme egzersizleri yapabilirsin

Bugün herkesin morali bozuk herhalde.
Benimde öyle. Kafam beton gibi.
Merkür geriye gidiyormuş ondan etkileniyoruz belkide...

hoşgeldin canım.kim üzdü seni söyle süpürgeleri kafasında kıralım.mutsuzluğunu gidermek için gevşeme egzersizleri yapabilirsin

kıralım meleğim ya
sanırı nazar oldu her şey çok güzel giderken son gün herkes üstüme geldi
kıskançlık olaylarından nefret ediyorum
gevşeme egzersizleri nasıl oluyor canımmm

derin nefes al gevşe.sonra solar pleksus çakrana (yani midenin hemen üzerindeki) odaklan çakranın temizlendiğini ve parlak sarı bir ışıkla dönerek parladığını gözünde canlandır

bende birazdan reiki yapıcam. iyi gelir herhalde.

evet reiki de rahatlamayı sağlıyor.reikiyle ilgili tuhaf bir anım var.benim teyzem çok meraklıydı reikiye kitabını alıp teknikleri öğrenmeye çalışıyordu filan ama bir reiki master'a gidip uyumlanmamıştı.neyse ben de bir sınava hazırlanıyorum o sıralar çok da stresliyim.o da bana dedi ki gel sana reiki yapayım biraz gevşersin.tamam dedim başladı bir taraftan masaj yapıyor hem de reiki yapıyor.o sırada dedi ki "off yüzünde çok fazla sivilce var sakın bana geçirme bunları" dedi şakayla.reiki yaptıktan 5 dakika sonra bacağında kocaman sivilce çıktığını gördük.reikiyi yapan kişinin sonrasında kendisini arındırması önemli bu yüzden.karşısındaki insanın enerjisini üzerine çekebiliyor çünkü

Son düzenleme:
evet reiki de rahatlamayı sağlıyor.reikiyle ilgili tuhaf bir anım var.benim teyzem çok meraklıydı reikiye kitabını alıp teknikleri öğrenmeye çalışıyordu filan ama bir reiki master'a gidip uyumlanmamıştı.neyse ben de bir sınava hazırlanıyorum o sıralar çok da stresliyim.o da bana dedi ki gel sana reiki yapayım biraz gevşersin.tamam dedim başladı bir taraftan masaj yapıyor hem de reiki yapıyor.o sırada dedi ki "off yüzünde çok fazla sivilce var sakın bana geçirme bunları" dedi şakayla.reiki yaptıktan 5 dakika sonra bacağında kocaman sivilce çıktığını gördük.reikiyi yapan kişinin sonrasında kendisini arındırması önemli bu yüzden.karşısındaki insanın enerjisini üzerine çekebiliyor çünkü

Uyumlandı mı şimdi?
Evet reikiden sonra topraklanma yapıyorum, ellerimi yıkıyorum.
Bir de ağaç şekline girip kendimi öyle düşünüyorum. Hocamın öğrettiklerini uyguluyorum işte.
reiki 2 ye geçip ruhumu şifalandırmak için sabırsızlık içindeyim.

Back
X