- Konu Sahibi VikingPrincess
Kızlar reiki 1 e uyumlandım bugün. Hayırlı uğurlu olsun. :)
nasıl bir deneyimdi neler hissettin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar reiki 1 e uyumlandım bugün. Hayırlı uğurlu olsun. :)
selam kızlar dün erken uyudum sabah çok erken uyanmam lazımdıda
neler kaynattınız okudum tek tek bahsedeyim anlatıcak bi olay var taze taze sonra onu anlatıcam
taslardan bahsedilmiş
ametis sedef ve akik var bende
ametist gerçektende çok güzel bi tas enerjisine inanıyorum
akik te nazar için ii derler
ama sedef konusunda hiç bi fikrim yok hediye geldi saklıyorum onların yanında
ömer çelakılı denk geldikçe izliyorum bende güzel program
ayy noldu noldu??ben de dün yoklamada yoktum bütün gece uyumuşum.ben ömer çelakıla gülüyorum ya ne bilim her anlattığı gerçekçi gelmiyor
ya açıkçası hakkında bi kaç sey yazıcaktım da anlatmaktan korktum sayfa kapanır yine diye
hani biri bi şey anlatıyo ömer ç. de bunun bilimsel açıklaması vardır falan diyo sonra konuya inanıyo o da
bilimsel açıklaması nı araması da bana çok komik geliyo :d
evet evet secret olayını biliyorum yani denemiştim ben ve oluyo aslında pozitif düşün pozitif olsun felsefesi :)
Geçekten iyi enerji yollarsak evrene öyle mi oluyor yoksa bazılarının dediği gibi evren ters algılayıp olumsuza mı dönüyo ?
ya açıkçası hakkında bi kaç sey yazıcaktım da anlatmaktan korktum sayfa kapanır yine diye
hani biri bi şey anlatıyo ömer ç. de bunun bilimsel açıklaması vardır falan diyo sonra konuya inanıyo o da
bilimsel açıklaması nı araması da bana çok komik geliyo :d
ayy noldu noldu??ben de dün yoklamada yoktum bütün gece uyumuşum.ben ömer çelakıla gülüyorum ya ne bilim her anlattığı gerçekçi gelmiyor
nasıl bir deneyimdi neler hissettin?
bizim sayfada bi ara pozitif düşünme tarzı bi sohbet geçmişti secret olayı falan
bi şeyi istemek yani
biliyosunuz tarot kartı alma gibi bi muhabbetim vardı
ama işte okulun ilk haftası kitap paraları falan üstüste gelince (1 kitap 285 tl de )
tarot kartına para ayıramadım
ama iistemekten de vz gçmedim
neyse dün bi arkadas tarot aldınmı dedi yok daha para ayıramadım ona kitaplardan dedim
bi baktım herkes para çıkardı kalanınıda diğer arkadaslar verdi
ve tam tarot kartı parası toplandı
hayatımda ilk kez böyle bi şeyle karsılastım ve çok mutlu oldum
ne fazlası ne eksigi tam o miktar ve benim tek çabam onu istemek oldu
yarın hemen kartı alıp öğrenmeye baslıcam
denendi onaylandı bi şeyi isteyim olacagına inanın bi şekilde oluyo
basit bi örnek ama anlatmak istedim
Bu gece yine uyumadım. Onu oku bunu oku, şuna bak... Uykum gelmedi... Secret olayı hakkında düşüncemi yazayım. Bu olayın içinde tesadüfün de olabileceğini düşünüyorum. O kitabı okumuştum. Beni pek ikna edemedi. Birşeyi çok istersek olur mu, her zaman bu mümkün olamaz bence. Öyle olsaydı dünyanın çivisi çıkardı diye düşünüyorum naçizane...
Bu gece yine uyumadım. Onu oku bunu oku, şuna bak... Uykum gelmedi... Secret olayı hakkında düşüncemi yazayım. Bu olayın içinde tesadüfün de olabileceğini düşünüyorum. O kitabı okumuştum. Beni pek ikna edemedi. Birşeyi çok istersek olur mu, her zaman bu mümkün olamaz bence. Öyle olsaydı dünyanın çivisi çıkardı diye düşünüyorum naçizane...
Güzel bir gün ve haftasonu dilerim herkeseee
Bilinçaltınızda dilediğiniz şey ile ilgili "olumsuz bir düşünce" varsa, sabahtan akşama kadar olumlama yapın bir işe yaramaz malesef. Bilinçaltındaki "olumsuz düşüncelerinizi" çeşitli tekniklerle yok etmeniz gerekiyor. O tarz kitapları yazanlar bile kendi kendilerine yapmıyorlar o bilinçaltı temizliklerini,birbirlerine yaptırıyorlarO tarz kitaplar konu hakkında bilgi sahibi yapmaya,hayatı değiştirmeye yönlendiriyor insanı. Eğer bu konularda eğitim ya da danışmanlık aldıysanız,o zaman kitaplardaki tekniklerin de bir kısmını kendi kendinize uygular hale geliyorsunuz.
He ama eğerki,bilinçaltınız o dilediğiniz konu ile ilgili bir korku taşımıyorsa,o zaman verilen uygulamalarla sonuç almak kesinlikle mümkündür diye düşünüyorum. Ama zaten konu o. İstediğiniz bişey bi türlü olmuyorsa bilinçaltınızda o konu ile ilgili korkunuz vardır. Gel de yok etzor bi süreç...
Hocam reiki 2 de bilinçaltındaki ayrık otlarını temizleyip yerine fidanlar ekicez dedi.
Geçmiş travmalarıma gidicekmişiz.
O aşamayı merak ediyorum.
ımmmm.. Ne güzeeeel! :119: ben de istiyorum :)))) hocan kim canım? ne hissediyorsun şu anda? Birde şunu merak ediyorum ; reikiye ilk uyumlandığında beden değişik tepkiler gösteriyormuş..kimisinin bütün gün midesi bulanırmış,kimi wc.den çıkamazmışkimi uyurmuş o gün boyunca vs.vs..sana bu tarz bişeyle oldu mu hiç?