• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

aslında o konularda bir sakınca yoktu da 2 gün önce aşırı tepki gösterdi bir arkadaşımız,ondan mütevellit 2.cadılar evinden kovulduk :) yoksa kimseyi rencide edicek birşey yoktu.Neyse elbette (yeni) kurallara uyacağız.Bugün biraz meleklerle yaşamak kitabından bahsetsek mi?okuyan var mı?inanıyo musunuz kitapta anlatılanlara?ben kitabı okuduktan sonra çok pozitif duygular uyandırdı.

Dün Youtube'dan meditasyonla ilgili videolar ararken melekler diye bir video buldum. Ardından bugün bu konuyu okurken sizin yazdıklarınızı gördüm. Karşıma çıkıyor hep. :D Bende merak ettim.

Dün Youtube'dan meditasyonla ilgili videolar ararken melekler diye bir video buldum. Ardından bugün bu konuyu okurken sizin yazdıklarınızı gördüm. Karşıma çıkıyor hep. :D Bende merak ettim.

Demekki meleklerinle tanışma vaktin gelmiş canım.
Meleklerle yaşamak= beki ikala erikli
bu kitabı okumalısın.

"Yazmadık denmesin diye birkaç mesaj alıntıladım, sitede muska yazdılar, ruh çağırdık, cin çarptı çamura yattı gibi konular açmak, bu doğrultuda yorum yazmak yasaktır." dedi mune önceki konuda. O nedenle kapandı konumuz. Yalnız şu cin çarptı çamura yattı esprisine çok güldüm ya :)))))

:9::9::9::9::1:

Son düzenleme:
Ben de okumuştum o kitabı hatta çok kötü bi dönemimdeyken okumuştum da tutunacak tek şeyim o olmuştu:) İşe yaradı mı taktikler teknikler tam olarak bilemiyorum ama en azından o pozitifliği bir süre götürdü beni:16:

Ben de okumuştum o kitabı hatta çok kötü bi dönemimdeyken okumuştum da tutunacak tek şeyim o olmuştu:) İşe yaradı mı taktikler teknikler tam olarak bilemiyorum ama en azından o pozitifliği bir süre götürdü beni:16:

bENde aynen öyle.
Meleklerle yaşamak kitabı çok işime yaradı.
Beni hayata bağladı.
Kişisel gelişim kitaplarının benim gelişimime faydası çoktur. Eğitimle daha da iyi olucak inşallah.

21 GÜN ARINMA sürecim var ondan sonra herhalde reiki 2 ye geçeriz canım. :)
Enerji yollarım sana. :)

21 gün de pek bi çokmuş :) benim yıldızım düşükmüş de ondan problem yaşıyorum nazar ağırlık vs. çok fazla hissediyorum malesef.
yollayacağın enerji için teşekkürler cancazım sağolasın ;))

Demekki meleklerinle tanışma vaktin gelmiş canım.
Meleklerle yaşamak= beki ikala erikli
bu kitabı okumalısın.

Ben bu kitabı, sosyal kütüphaneme okumak istediklerim arasına eklemişim, daha önce. :1: Öncelik vereyim o zaman.

Son düzenleme:
ben melekleri yaşamak kitabını okuduktan sonra hayatımda hem farklılıklar yaşadım hem de onların varlığını hissettim hatta diğer kitabını ve kartlarını aldım merak sarıp. diğer kitabının yanında çıkan cd daha güzel, başmelekleri çağırıp çakralarını açıyorsun ;) sonra meleklere inanmanın Allaha karşı gelmek olduğunu ona şirk koşmak olduğunu söyleyenler oldu ben de ister istemez ikilemde kaldım günaha mı giriyorum diye, kartlardan da biraz uzaklaştım, sonra yolda en olmayacak yerde bir tüy daha buldum ve kartlara sorduğumda inan dediler hem de arka arkaya sordum emin olmak için hepsinde aynı cevabı verdiler,tüy size inanmam için işaret miydi diye sorduğumda evet cevabı gelince de onlara inanmanın yardım istemenin hissetmenin yanlış bişey olmadığını düşündüm.bunu da paylaşmak istedim :)

ben melekleri yaşamak kitabını okuduktan sonra hayatımda hem farklılıklar yaşadım hem de onların varlığını hissettim hatta diğer kitabını ve kartlarını aldım merak sarıp. diğer kitabının yanında çıkan cd daha güzel, başmelekleri çağırıp çakralarını açıyorsun ;) sonra meleklere inanmanın Allaha karşı gelmek olduğunu ona şirk koşmak olduğunu söyleyenler oldu ben de ister istemez ikilemde kaldım günaha mı giriyorum diye, kartlardan da biraz uzaklaştım, sonra yolda en olmayacak yerde bir tüy daha buldum ve kartlara sorduğumda inan dediler hem de arka arkaya sordum emin olmak için hepsinde aynı cevabı verdiler,tüy size inanmam için işaret miydi diye sorduğumda evet cevabı gelince de onlara inanmanın yardım istemenin hissetmenin yanlış bişey olmadığını düşündüm.bunu da paylaşmak istedim :)

Canım biz Allah'a inanıyoruz tabiki. Allah'a dua edip şükrediyoruz.
Allah izin verirse melekelrden de yardım istememiz yanlış değil. Şirk falan değil uzaklaşmana gerek yok canım.
Zaten meleklerin de sana cevabını vermişler. :)
Bende öyle sorup yattım fakat mutlu rüyalar gördüm. Yanlış olsa mutlaka rüyalarımda beni de uyarırlardı.

Canım biz Allah'a inanıyoruz tabiki. Allah'a dua edip şükrediyoruz.
Allah izin verirse melekelrden de yardım istememiz yanlış değil. Şirk falan değil uzaklaşmana gerek yok canım.
Zaten meleklerin de sana cevabını vermişler. :)
Bende öyle sorup yattım fakat mutlu rüyalar gördüm. Yanlış olsa mutlaka rüyalarımda beni de uyarırlardı.

Allah biliyor benim inançsız olmadığımı, zaten göstermelik değildir ki bunlar Allahla senin arandadır.bir de Yaşar Nuri söylemiş şirk koşmak vs.diye ondan sonra korkmuştum :)) ama o tüy ve verdikleri cevap beni yeniden meleklere yönlendirdi, zaten yönlenesim vardı demek ki bahane lazımmış :p sen de mi ikilemde kalıp aynı konuda sormuştun uyumadan önce ??

Allah biliyor benim inançsız olmadığımı, zaten göstermelik değildir ki bunlar Allahla senin arandadır.bir de Yaşar Nuri söylemiş şirk koşmak vs.diye ondan sonra korkmuştum :)) ama o tüy ve verdikleri cevap beni yeniden meleklere yönlendirdi, zaten yönlenesim vardı demek ki bahane lazımmış :p sen de mi ikilemde kalıp aynı konuda sormuştun uyumadan önce ??

Evet cnaım bende sormuştum. Yanlış birşey yapıyor olmıyım diye ama mutlu uyandım her seferinde.
Mutlaka uyarı gelirdi yanlış olsaydı.
Ve ne zaman kartlarıma soru sorsam hep beni şaşırttılar ve meleklerimi hissettim.
Melek koçluğu eğitimi de almayı düşnüüyorum.

Evet cnaım bende sormuştum. Yanlış birşey yapıyor olmıyım diye ama mutlu uyandım her seferinde.
Mutlaka uyarı gelirdi yanlış olsaydı.
Ve ne zaman kartlarıma soru sorsam hep beni şaşırttılar ve meleklerimi hissettim.
Melek koçluğu eğitimi de almayı düşnüüyorum.

bence de bi şekilde görürdün olumsuz rüyaları, demek ki doğru yoldayız arkadaşım :)) ben de öyle net mesajları alınca tuhaf hissesiyorum sanki karşında biri var da onunla konuşur gibi. izmirde var mıdır eğitimleri ?? beki ikala erikli ile melek sohbeti martta kordon otelde olacakmış 30 tl ;)

bence de bi şekilde görürdün olumsuz rüyaları, demek ki doğru yoldayız arkadaşım :)) ben de öyle net mesajları alınca tuhaf hissesiyorum sanki karşında biri var da onunla konuşur gibi. izmirde var mıdır eğitimleri ?? beki ikala erikli ile melek sohbeti martta kordon otelde olacakmış 30 tl ;)

Canım söyleşiler eğitim olmuyor. Ama uygunmuş ücreti de.
Sertifikalı eğitim alınıyor.
Uzun sürüyor o eğitimler. Bekinin öyle bir eğitimi olucak mart ayında izmirde.
Fakat ben bir melek koçu buldum izmirde. Bekiden eğitim almış.
Bir sertifika veriyorum ve sizde bu işi isterseniz yapabiliyorsunuz dedi.
Herşeyi öğretiyorum dedi.
Reiki aldığım yerde hoca o da.
Bekinin 2 günlük eğitimi var izmirde. 18 saat sürüyor. O 800 tl.

Canım söyleşiler eğitim olmuyor. Ama uygunmuş ücreti de.
Sertifikalı eğitim alınıyor.
Uzun sürüyor o eğitimler. Bekinin öyle bir eğitimi olucak mart ayında izmirde.
Fakat ben bir melek koçu buldum izmirde. Bekiden eğitim almış.
Bir sertifika veriyorum ve sizde bu işi isterseniz yapabiliyorsunuz dedi.
Herşeyi öğretiyorum dedi.
Reiki aldığım yerde hoca o da.
Bekinin 2 günlük eğitimi var izmirde. 18 saat sürüyor. O 800 tl.

canım benim biliyorum konuşmuştuk ya hatta senle, ücreti fazlaydı gidemedim demiştim ordan hatırlarsın ;)
martta gelecekmiş dediğimde beraber gideriz bakarsın demiştin, ben de ondan sohbet için otele gideceğini öğrenince senle paylaştım ama sen unuttun sanırım, o yüzden ayrıntılı açıklama yaptım :)
ee onun eğitimine de başlayacak mısın ??

Back
X