• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

Michael Sikkofield'in blogunu geçen yıl okumuştum, geçen haftalarda yine okudum. En son yine Meleklerle Yaşamak kitabını araştırken Utku Şen diye bir blog var onu okumuştum, yine aynı konularla ilgili.

Utku şen'e baktım da şimdi ı-ıh pek sarmadı michael daha güzel.Yalnız o meleklerle yaşamak kitabı bana da biraz şaibeli geliyordu tam olarak düşündüğüm şeyleri yazmamış ama yakın sayılır

kızlar bnimde vize dönemim basladı şöyle bi bakıp çıkıyorum ancak
eski sohbetlerimizi özledim ben ...

Kızlar cnn türk suç ve delili açın :)

KONU: BÜYÜ, RUH, CADI, HAYALET

burda konuşamıyoruz ki bu konuları off :(

Son düzenleme:
ay aslında ruh hayalet dışındakileri konuşabiliriz onlarla ilgili bi topic kapanması yaşamadık henüz hehehe :27: onu konuşma bunu konuşma kurudu gitti topic valla

ay aslında ruh hayalet dışındakileri konuşabiliriz onlarla ilgili bi topic kapanması yaşamadık henüz hehehe :27: onu konuşma bunu konuşma kurudu gitti topic valla

aynen katılıyorum... büyüden ve cadılardan konuşuyorlar şimdi. dayanabildiğim kadar izleyeceğim, uyursam da tekrar netten izlerim

ruhtan bahsettiler. neospiritüalizm diye bir kavramdan bahsedildi ilk kez duydum. reklamdan sonra ruh çağırmayı konuşacaklar

Hadi yegenim gelene kadar ben de takilayim bari :1:

Dun cok acaip bir ruya gordum ama bugun cikti ilginc. Aslinda ruyalarim cikiyor ama bu cok cabuk cikti hayret :52:

Son düzenleme:
Hadi yegenim gelene kadar ben de takilayim bari :1:

Dun cok acaip bir ruya gordum ama bugun cikti ilginc. Aslinda ruyalarim cikiyor ama bu cok cabuk cikti hayret :52:

Senin de farkındalığın yüksek demekki canım.
Benimde rüyalarım çıkar. Birini görürüm rüyamda seneler sonra ya onu görürüm ya haber alırım.

Back
X