• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'y atnzda ilk nce...

DearesT

Yalan...yalann...
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
3.944
9
116
Ankara
siz de sabah gelir gelmez kkyı açanlardan mısınız benim gibi...?
peki kkyı açar açmaz baktığınız ilk üç şey nedir...
ben yazayım...
güzel arkadaşlarıma günaydın derim...
lalişimin yazdığı konulara bakarım enteresan bişey var mı diye...
günlüğü okurum...
ya siz...

İş yerime gelip çayımı içtikten sonra KK'yı açarım hemen...
Ardından iki güzel insan var, her sabah günaydın dediğim...
Öncelik her daim onların... Şeniz
Akaabinde günlüğü okurum..
Sonra da fiks bölümlerim olan "aile, evlilik, çocuklar" ve "bir derdim var" bölümlerinde takılmaya başlarım..

İş yerime gelip çayımı içtikten sonra KK'yı açarım hemen...
Ardından iki güzel insan var, her sabah günaydın dediğim...
Öncelik her daim onların... Şeniz
Akaabinde günlüğü okurum..
Sonra da fiks bölümlerim olan "aile, evlilik, çocuklar" ve "bir derdim var" bölümlerinde takılmaya başlarım..

hehe biri benim benim...kaydirigubbakcemile5
öbürünü de biliyim...çakma sarışın anne adayı...Şeniz

önce günlüğe giderim
sonrası yok.
öyle açık kalır kk.arada yeni mesajlar butonuna tıklar bi yoklarım ne var ne yok diye

bende geldim bende geldimkaydirigubbakcemile4
şirkete gelirim bilgisayarımı açarım.hemen outlook ve kkya dalarım..
iki dene sevdiğim canım vardır onlara bakarım..günaydın yazarım..:asigim:
lalişime bakarım en son aktivitesini görüp rahatlarım..:1hug:
sonrada yeni mesajlardan güncel olanları takip ederim..:lepi:

nete girdiğim de bir kaç siteyle birlikte burayı açıyorum aynı anda..
özel veya zyaretçi mesajlarım varsa onlara cvp yazıyorum..
sonra en son yazdığım ve akabinde gelişen olayları merak ettiğim başlıklar varsa onlara bakıyorum..
ardından yeni mesajları okuyorum..​

Sabah gelir çayımı alır KK başına otururum. Patronlar gelene kadar yeni msajlara bakarım.Özellikle baktığım sorumlu olduğum anket+ geyik bölümü. Şöyle bir göz atar silinmesi gerekenleri(tartışma içeren, uygunsuz) silerim. Sonra forumlara dalarım. Bölümüne uygun olmayan, yani forum kurallarına aykırı konuları bu tür konuları paylaştığımız foruma yazarım ve gereken yapılır. Yav hep iş, hep iş nereye kadarkaydirigubbakcemile2

işyerime gelirim outlook ve kk..sonrası diğer programlar..
yeni mesajlara bakarım..canım sıkkınsa oyuna dalarım

Sabah gelir çayımı alır KK başına otururum. Patronlar gelene kadar yeni msajlara bakarım.Özellikle baktığım sorumlu olduğum anket+ geyik bölümü. Şöyle bir göz atar silinmesi gerekenleri(tartışma içeren, uygunsuz) silerim. Sonra forumlara dalarım. Bölümüne uygun olmayan, yani forum kurallarına aykırı konuları bu tür konuları paylaştığımız foruma yazarım ve gereken yapılır. Yav hep iş, hep iş nereye kadarkaydirigubbakcemile2

kk seninle gurur duyuyor...
kk seninle gurur duyuyor...:enbuyukkk::enbuyukkk:

önce arkadaşlarıma bakarım kimler var kimler yok
mesajım varsa cvp.yazarım...
sonracıma en çok ilgilendiğim topiklere yani ilişkiler duygular hayatın içinden,aile evlilik ve popüler modaya bakarım şakkıdı
sonrada ilgilendiğim konu olursa yazarım olmazsa arkadaşlarımla yazışırım işte o kadar :lepi:

Son düzenleme:
bende gelir gelmez kk yi açarim
once sevdigim candostuma gunaydin derim msj atarim iyiyimisin diye
sonaa gunlugu okurum, gerekirse yazarim
sonada "hayatin içinden" bolumune tiklarim "evlilik hazirligi" yenilikleri yazarim

işe gelir gelmez çayımı alır oturururm kk ya..
ilk kontrol panelime giderim aboneliklerime yani günlüğe,ne giydin çek görelime ve pembe dolaba göz atarım...sonrada yeni mesajlarla devam ederim.......

ilk bebişi uyutup elime ekmek arası peynir zeytin (sabah kahvaltım) geçerim bilgisayarın başına kk açarım ilkten nisan annelere dalarım sonra doğum yapanlara daha sonra yeni msj laraderken benim minik uyanır bide onunla takılırım 5 dakka daha sonra durmuyo kalkarı hep böyle iştee

kk ya açarım takip ettiğim topiclerde neler oluyor diye bakarım
akşama kadar kk açıktır
elimden geldiğince hepsini takip etmeye çalışırım.

bende evde işimi bitirir bitirmez kk yı açarım.
önce mesajlarıma bakarım cevap yazarım
sonra gebelik sayfasına bakarım
en son olarakda sevdiğim bütün topiklerde gezinirim.
kaydirigubbakcemile4

Evdeysem uyandıktan sonraki banyo,diş fırçalama işlemleri bittikten sonra elimde kocaman su bardağı ve sigara ile KK'yı açarım..:delphin:
Hayranlarımdan gelen ne kadar seksi ve dayanılmaz olduğuma dair,özel mesaj ve profil mesajlarımı şükranla yanıtlarım.hihoyyyt
Dışarıdan gelince de aynısını yaparım. Tüm tebrik mesajlarından sonra Kelebeğimi,Betişi,Böcüğü,delikızı ararım son mesajlarına bakarım,iyi mi değiller mi diye içim rahatlasın diye..kaydirigubbakcemile5
Günlüğe uğramayalı aylar oluyor.. Bir süre daha gitmem belkim oraya..kaydirigubbakcemile4

Sabah işyerime gelir gelmez KK'yı açarım yeşilçayımı içerken ana sayfaya ,yeni mesajlara bakarım ilgilendiğim konulara cevap yazarım, OFT sürekli açıktır, akşamda fırsat buldukça evden devam ederim, ben KK'sız yapamıyorum, merak ediyorum kim napmış diye :lepi:

:enbuyukkk:

:smiley-cool:

Bende işe gelir gelmez kk açarım akşama kadar kalırım hiç kapatmama.s
öncelikle çalışan kadınlar kulübüme girer arkadaşlarımı günaydınlarım:dance:
daha sonra geleceğin anneleri kulübüne girerim onları günaydınlarım:dance:
son olarakda sitede geniş bir tur atarım sırasıyla gezerim:jeyyar:

Back
X