Klasik kadin muhabbetleri sizi de sıkmıyor mu?

Ben hem tanıdıklarımın arkasından konuşuyorum..
Hem tanımadıklarıma burda gıydırıyorum..

Allah günah yazmasın içim temiz:)

Hayat dedikodu degıl tabiki ama yeri gelince yapışşştır:)
Amann tatlı dedikodu olmadan hayat mı geçer
Dedikodu zehirli olup başkalarına zarar vermesin yeter.

Sırf bu yüzden soğuk, suratsız, burnu havada olduğumu söyleyenler oldu. Sevgilisiyle arasındaki muhabbetleri "evet hatırlıyorum bunu anlatmıştın" dediğim halde defalarca anlatanlar benim en büyük kabusum. Arkadaşlarımdan uzaklaşmakta buldum çareyi bende. Şimdi kafam öyle rahat ki anlatamam.

Ben hem tanıdıklarımın arkasından konuşuyorum..
Hem tanımadıklarıma burda gıydırıyorum..

Allah günah yazmasın içim temiz:)

Hayat dedikodu degıl tabiki ama yeri gelince yapışşştır:)
Camdan bakıyorum "anammm şunun donuna bak puhahah igreennccc, herifff koş koş surdaki adamin saçına bak elektrik vermişler adama"

Dışardayken yanimda çok Iyı anlaştığım biri varsa kasimla gözümle konuşmadan dedikodu yapabilen bir bedene sahibim

Dedikodunun verdigi mutluluğu,çikilatalı yaş pasta bile vermiyo

Yalniz bazilari da beni taşa tutmadigi kalmis bi. :)

Ya illa hepimiz dedikodu yapiyoruz. Hani bi sorunumuz olur anlatiriz vs. Ben diyorum ki, gerekli gereksiz her seyin dedikodusunu yapmak ve her seye elestririlecek bi sey bulmak sizin de hosunuza gitmiyor mu demek istedim.

oturup 7/24 sanat tarih konusalim demedim.

Bunu yeryüzünde yapmayan insan yoktur ancak herkese gore şiddeti tarzi değişir.

Fakat son zamanlarda kendi derdimizi anlatmaktan baskasini konuşacak zaman bulamiyoruz vallahi... Dert küpü olmusuz..

Benim çevremde yok öyle. Olanlarla da işim olmuyor zaten... elbet bir iki söz edilir ama bu kadar abartı değil... bence sen kendine göre insanlarla ark kurmuyorsun... emin ol herkes öyle değil. Bu yüzden buna kız muhabbeti değil dedikodu denir... hakkımı yedirmem hani bayan olarak...:))

İste bu ya. Opucem guzel kardesim, gel. ahaha.

Konuşulanların çoğu boş ve boşunadır.
İnsanların tüketmesi gereken günlük kelime limiti var mış ya!
Bu nedenle olsa gerek ben de boş boş konuşur, boşuna olacağını bildiğim tavsiyelerde bulunurum.

7 24 oturup kültür sanat konusacak halimiz yok. Maalesef bu dedikodu her kadinda var. Ama ben milletin kiyafetini kasini gözünü elestirmem.
Mesela "Aysenin eşi bu gün eve gitmemis: derse biri "aaaa acaba neden gitmemis" diye düşünür sonra da susarim eheheh
Ama bu aralar her seyden çok sıkılır oldum. Dedikodu bile eski tadını vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…