Klasik kadin muhabbetleri sizi de sıkmıyor mu?

Yok onu sizin için değil kendim için söylemiştim. İyi bari siz asimile olmamışsınız benim gibi.

Bana da oldu bu.
Yaşım ilerledikçe küçükken ya da asi bir ergenken dalga geçtiğim, burun kıvırdığım şeyleri yapar oldum.
Yapanlari kinadigim icin mi, dedikodunun tadina vardigim icin mi, yoksa obur turlu toplumdan cok dislanip yalniz kaldigim icin mi oldu bilemiyorum ama oldu.

Bence sizin çevreniz de biraz kalitesiz.

oyy hemde nasıl hele iş yerindeki evli bayanlar insanı bunaltıyo
ev kredisi
çocuğun okulu-hastalığı
kocası
halısı
mikseri
hepsi ayrı sohbet konusu
çok sıkıcılar..
bi oku araştır kendini geliştir,gündemi takip ett,,yokk illa deterjandan konuşacak,camı neyle siliim,en iyi bulaşık makinası deterjanı hangisi

Benimde böyle tanıdığım bir arkadaş var. Daha bekarız ozaman 23 yaşlarında falan hep derdim senin içine 50 yaşında kadın kaçmış.
Gençlerin muhabbeti daha farklı olmalı bencede. Çok sıkardı benide öyle eşya muhabbeti falan bekar ve genç iken

tanimadigim insanlarla ilgili anlatilanlar sıkar, tanidik/tanimadik dedikodu/asagilama tarzi konusmalar sıkar, surekli şu şunu giymis ben bunu giydim, şurda cok indirim varmis lagalugalari sıkar.. falan filan..

Yapanlari kinadigim icin mi, dedikodunun tadina vardigim icin mi, yoksa obur turlu toplumdan cok dislanip yalniz kaldigim icin mi oldu bilemiyorum ama oldu.

Valla ben toplumdan dislandim. :)) Ama olsun, su an valla arastiriyorum okuyorum. Onlar da milleti ayiplayip dursun. Hani bi yere kadar illa konusuruz dedikoduyu ama milleti boyna cekistirmek habire gunahini almak da matah degil. Sizi kastetmiyorum tabii oyle olanlari kastediyorum. :)

Ben de bayiyorum, ozellikle kv ve gorumce muhabbetinden.

beni de en çok annemgil buzdolabı aldı kaynanamgil fırın almayız dedi ablamgil bulaşık makinesi deterjanı aldı kaynımgil..... diye uzayan gilli ve para hesaplı konular çok bayıyor daralıyorum okumuyorum çoğunu

Evet bi de bu var! :) Bu yine hadi bi nebze cekilebilir ama bi yere kadar. :) Bi de butungun dedikodu yapsalar daha fenaa! :)

Kusmuk smileysi olsa koyardim yeminlen.

Spora gittigim yere cocuklarini getiren anneler var. Cocuklarinin okullarindan, ogretmenlerinden, kizamik olmasindan, derslerinden, yazilisindan bahsediyorlar, ben de oracikta beynimi ucurmak istiyorum bazen.

Ben de bayiyorum, ozellikle kv ve gorumce muhabbetinden.
Ah ah dertli olan ı baymıyor o muhabbet emin ol. Mesela ben şunu anladım bekar veya Görümce kv ile sorunu olmayan ki bu ikinci şık çevremde hiç yok. Derdini paylaşmıycan zaten sorunu olmadığı için ya seni anlamıyor yada dikkatli dinlemiyor. Şöyle koy kahveni kv Görümce den dertli bir arkadaş ile otur masaya sabaha kadar o anlatsın sen anlat. Valla terapi gibi bişey. Nekadar sinirli olursan ol sabaha pamuk gibi oluyorsun. Ama dedim ya evli olmayan insana yapılmaz zulüm gibi bişey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…