- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi cekirdekcik
-
Uykum geldi şimdi siz dedikoduları buraya yazın. Yarın girip okuyacağım
Yok onu sizin için değil kendim için söylemiştim. İyi bari siz asimile olmamışsınız benim gibi.Aslinda yasim 24. Ergen falan da degilim. :) Gayet buyugum, yetiskinim. Ama buyume ortami da etkili bunda. Ya da ben cok ders calistigim icin bu tur muhabbetler beni bunaltiyor. Herkesi yargilayan kisiler falan... Ondan olabilir. :/ Su gune gitme muhabbeti falan kadinlarin arasina. :)
bi defasinda, genc evlenmis kadinlarin gunune gittim. Ayy, yok boyle çiğlik ya. 100 tlye alacagim cilt bakimi seti carti curtu. Hani gosteris icin soyluyor. Dedikodudan da beter.
Yapanlari kinadigim icin mi, dedikodunun tadina vardigim icin mi, yoksa obur turlu toplumdan cok dislanip yalniz kaldigim icin mi oldu bilemiyorum ama oldu.Bana da oldu bu.
Yaşım ilerledikçe küçükken ya da asi bir ergenken dalga geçtiğim, burun kıvırdığım şeyleri yapar oldum.
geçenlerde bi haber okudum alzheimer olmamak için dedikodu yapın diyodu
valla
bilim diyo bunu
geçenlerde bi haber okudum alzheimer olmamak için dedikodu yapın diyodu
valla
bilim diyo bunu
Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.
Bunlar da niye konusmuyosun derlerdi. Dinliyorum derdim ama resmen o an boguluyor olurdum. Su yasima geldim, hala ayniyim. Milletin b.k pusurunden bana ne ya. Oyle daraliyorum ki boyle sohbetlerde sanki bedenim orada ama ruhum kalkiyor gidiyor ortamdan. :)
Sizde de boyle olan var mi? Cok sığ geliyor muhabbetler bazen?
oyy hemde nasıl hele iş yerindeki evli bayanlar insanı bunaltıyoArkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.
Bunlar da niye konusmuyosun derlerdi. Dinliyorum derdim ama resmen o an boguluyor olurdum. Su yasima geldim, hala ayniyim. Milletin b.k pusurunden bana ne ya. Oyle daraliyorum ki boyle sohbetlerde sanki bedenim orada ama ruhum kalkiyor gidiyor ortamdan. :)
tanimadigim insanlarla ilgili anlatilanlar sıkar, tanidik/tanimadik dedikodu/asagilama tarzi konusmalar sıkar, surekli şu şunu giymis ben bunu giydim, şurda cok indirim varmis lagalugalari sıkar.. falan filan..Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.
Yapanlari kinadigim icin mi, dedikodunun tadina vardigim icin mi, yoksa obur turlu toplumdan cok dislanip yalniz kaldigim icin mi oldu bilemiyorum ama oldu.
Ben de bayiyorum, ozellikle kv ve gorumce muhabbetinden.
Ben de bayiyorum, ozellikle kv ve gorumce muhabbetinden.
oyy hemde nasıl hele iş yerindeki evli bayanlar insanı bunaltıyo
ev kredisi
çocuğun okulu-hastalığı
kocası
halısı
mikseri
hepsi ayrı sohbet konusu
çok sıkıcılar..
bi oku araştır kendini geliştir,gündemi takip ett,,yokk illa deterjandan konuşacak,camı neyle siliim,en iyi bulaşık makinası deterjanı hangisi
oyy hemde nasıl hele iş yerindeki evli bayanlar insanı bunaltıyo
ev kredisi
çocuğun okulu-hastalığı
kocası
halısı
mikseri
hepsi ayrı sohbet konusu
çok sıkıcılar..
bi oku araştır kendini geliştir,gündemi takip ett,,yokk illa deterjandan konuşacak,camı neyle siliim,en iyi bulaşık makinası deterjanı hangisi
Ah ah dertli olan ı baymıyor o muhabbet emin ol. Mesela ben şunu anladım bekar veya Görümce kv ile sorunu olmayan ki bu ikinci şık çevremde hiç yok. Derdini paylaşmıycan zaten sorunu olmadığı için ya seni anlamıyor yada dikkatli dinlemiyor. Şöyle koy kahveni kv Görümce den dertli bir arkadaş ile otur masaya sabaha kadar o anlatsın sen anlat.Ben de bayiyorum, ozellikle kv ve gorumce muhabbetinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?