Klasik kadin muhabbetleri sizi de sıkmıyor mu?

valla duruma konuya göre değişir
ayşe dün şunu giymiş diye başlayan bir cümle sıkabilir
amma dün eski sevgilini görmüşler var ya ...
veya hoşlandığın çocuk böyle böyle yapmış gibi başlayan cümleler dedikodu da olsa gıybette olsa can kulağı ile dinlenebilir yani :)

bana doğum hikayelerinden böğğ geldi ,
kestiler biçtiler , ıkındım felan , valla şekilden şekle giriyorum tüylerim diken diken oluyor :)

Kizlar, aramizda kalsin mesela burada da kocasina sevgilisine ottan b.ktan trip atanlari gorunce de sinir oluyorum. (Dedikodu 1 :)

Bizim sinifta çok kilolu bir arkadasimiz vardi kilolu olmasi sorun değil.. Straplez bluzu göğüs ucuna kadar ceker ve sadece onu giyerdi yaz aylarinda... Simdi bu konuşulmaz mi? Aha burada da konuşuyorum :)))))

Ayy bi ara bende boyleydim. Asla kimseyle dedikodu yaomaz, dedikodu yapan herkesden kacardim. Butun gun kitap okurdum. Sonra noldu bilmiyorum, (genc kizliktan kadinliga gectim sanirim) dedikodu yapmadan konusamaz oldum. Cidden daha gencken boyle seylerden nefret etmen normal. Ilerleyen yillarda degisirsin sende.

Eğer yakın arkadaşlarımın bir derdi varsa dinlerim,ama o ne yapmış bu ne yapmış diye sürekli başkalarının hakkında konuşan insanlarla arkadaşta olmam, öyle olan kişilerlede görüşmem.Bunun entellektüellikle de alakası yok.Milletin çok boş zamanı var sanırım bi de günahtan falan bi haberler, normal geliyor artık.Kılıfta hazır zaten ben yalan olanı söylemiyorum ki zaten diyorlar, yok zaten yalan olsa iftira oluyor.Yani nerden tutsan elinde kalıyor.Nerdeyse her şehire üniversite açıldı ,herkes okuyor ,peki gelişmişlik var mı ? Yok.Lafta hep Çağdaş Türk kadınıyız biz, hani nerde .Aileylede alakası var bu durumun,anneler ,teyzeler,babaanneler,komşular kısırlı günlerde hep milleti çekiştirdikleri için ,normal geliyor tabii.Bari genç nesil olarak bizler çocukları öyle yetiştirmesek, onların yanında dedikodu yapılmasa.

O kırmızılıyla işaretlediğim yere imzamı atarım.
Hayır o an senin için biricik yavruşuna(!) kavuştuğun muhteşem bir an olabilir, o anı her haliyle, iğrençliğiyle dahi olsa defalarca anlatmak suretiyle zihinlere kazımak istiyor olabilirsin. Ama bir sor bana ben dinlemek istiyor muyum?
Bir buna bir de çocuğunun bezini olur olmadık yerlerde değiştiren annelere uyuz oluyorum. Sana bebeğinin boku gül bahçesi kokuyor olabilir de ben mecbur muyum o görüntü ve koku eşliğinde yemek yemeye vatandaş?

bizim eski bakıcımız ne dedikodu yapardı ya,apartmanı bitirmişti tüm mahalleye geçmişti

bi de milletin astığı çamaşırların dedikodusunu yapardı yok yamuk asmış yok beyazları güzel yıkamamış ne manyaktı beynim iflas etmişti onun yüzüden

benim dedikodumu bile yapıyodu bana

Bana da oldu bu.
Yaşım ilerledikçe küçükken ya da asi bir ergenken dalga geçtiğim, burun kıvırdığım şeyleri yapar oldum.

Bizim sinifta çok kilolu bir arkadasimiz vardi kilolu olmasi sorun değil.. Straplez bluzu göğüs ucuna kadar ceker ve sadece onu giyerdi yaz aylarinda... Simdi bu konuşulmaz mi? Aha burada da konuşuyorum :)))))

Valla bu konusur eheheh. Bi kere otobuse binmisim. Kadının memelerini gormesem erkek sanacagim. Anaaam giymis erkeklerin giydigi kalin kot pantolonu hemde dar ve belde cok cirkin bir pantolon, atlete benzeyende bir bluz ama sutyenini oyle sıkıştırmis resmen gogusleri yerinden cikmisti. gitti bi tane genc erkegin önüne oturdu tam da vayy anasini dedim zavalli çocuk ne haldedir diye

Ben de bunu cok konusmustum

Bana da oldu bu.
Yaşım ilerledikçe küçükken ya da asi bir ergenken dalga geçtiğim, burun kıvırdığım şeyleri yapar oldum.

Aslinda yasim 24. Ergen falan da degilim. :) Gayet buyugum, yetiskinim. Ama buyume ortami da etkili bunda. Ya da ben cok ders calistigim icin bu tur muhabbetler beni bunaltiyor. Herkesi yargilayan kisiler falan... Ondan olabilir. :/ Su gune gitme muhabbeti falan kadinlarin arasina. :)

bi defasinda, genc evlenmis kadinlarin gunune gittim. Ayy, yok boyle çiğlik ya. 100 tlye alacagim cilt bakimi seti carti curtu. Hani gosteris icin soyluyor. Dedikodudan da beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…