- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cekirdekcik
-
Aynı ben
Ahahah artık yalnız değilsin bak ben varımİste bu ya. Opucem guzel kardesim, gel. ahaha.
7 24 oturup kültür sanat konusacak halimiz yok. Maalesef bu dedikodu her kadinda var. Ama ben milletin kiyafetini kasini gözünü elestirmem.
Mesela "Aysenin eşi bu gün eve gitmemis: derse biri "aaaa acaba neden gitmemis" diye düşünür sonra da susarim eheheh
Ama bu aralar her seyden çok sıkılır oldum. Dedikodu bile eski tadını vermiyor
Sen geldin benim tel yıne kafayı yedi..Aynı ben
Bu arada araştırmalar gösteriyor ki erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor.
Ahahah artık yalnız değilsin bak ben varım
O kırmızılıyla işaretlediğim yere imzamı atarım.valla duruma konuya göre değişir
ayşe dün şunu giymiş diye başlayan bir cümle sıkabilir
amma dün eski sevgilini görmüşler var ya ...
veya hoşlandığın çocuk böyle böyle yapmış gibi başlayan cümleler dedikodu da olsa gıybette olsa can kulağı ile dinlenebilir yani :)
bana doğum hikayelerinden böğğ geldi ,
kestiler biçtiler , ıkındım felan , valla şekilden şekle giriyorum tüylerim diken diken oluyor :)
Bana da oldu bu.Ayy bi ara bende boyleydim. Asla kimseyle dedikodu yaomaz, dedikodu yapan herkesden kacardim. Butun gun kitap okurdum. Sonra noldu bilmiyorum, (genc kizliktan kadinliga gectim sanirim) dedikodu yapmadan konusamaz oldum. Cidden daha gencken boyle seylerden nefret etmen normal. Ilerleyen yillarda degisirsin sende.
Bizim sinifta çok kilolu bir arkadasimiz vardi kilolu olmasi sorun değil.. Straplez bluzu göğüs ucuna kadar ceker ve sadece onu giyerdi yaz aylarinda... Simdi bu konuşulmaz mi? Aha burada da konuşuyorum :)))))
Bana da oldu bu.
Yaşım ilerledikçe küçükken ya da asi bir ergenken dalga geçtiğim, burun kıvırdığım şeyleri yapar oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?