- 15 Aralık 2013
- 15.769
- 36.277
- 798
- Konu Sahibi cekirdekcik
-
ya bide şimdi uzun zamandır görmediğin insanlarla yan yana gelince ne yapacaksın gelsin dedikodu gitsin dedikodu :)bir kere stres atıyorsun
yani hatun kocasına saydırıyo ya da kayınvalidesine rahatlıyor , yumuşuyor huzurluca evine gidiyor. zaten iftiracı insanlarla ya da güvenmediğin insanla dedikodu yapılmaz .Ben de severim, zarar vermedikten , iftira atmadiktan sonra benim icin de sakincasi yok
Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.
Bunlar da niye konusmuyosun derlerdi. Dinliyorum derdim ama resmen o an boguluyor olurdum. Su yasima geldim, hala ayniyim. Milletin b.k pusurunden bana ne ya. Oyle daraliyorum ki boyle sohbetlerde sanki bedenim orada ama ruhum kalkiyor gidiyor ortamdan. :)
Sizde de boyle olan var mi? Cok sığ geliyor muhabbetler bazen?
Ben de bunu diyecektim, ben çevremde pek rastlamadım böyle muhabbetlere. Bir araya geldiğim insanlarla ortamda olmayan biri hakkında en çok şöyle sözler konuşuruz.Bu saydıkların klasik kadın muhabbeti değil bildiğin dedikodu. Çevrendeki insanları daha dikkatli seç. Herkes bu muhabbetleri yapmıyor.
bizim eski bakıcımız ne dedikodu yapardı ya,apartmanı bitirmişti tüm mahalleye geçmişti
bi de milletin astığı çamaşırların dedikodusunu yapardı yok yamuk asmış yok beyazları güzel yıkamamış ne manyaktı beynim iflas etmişti onun yüzüden
benim dedikodumu bile yapıyodu bana
Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.
Bunlar da niye konusmuyosun derlerdi. Dinliyorum derdim ama resmen o an boguluyor olurdum. Su yasima geldim, hala ayniyim. Milletin b.k pusurunden bana ne ya. Oyle daraliyorum ki boyle sohbetlerde sanki bedenim orada ama ruhum kalkiyor gidiyor ortamdan. :)
Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", , "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.
Aaaa ben de cok severim dedikodu ama eglence maksatli olmali kimsenin acigini falan arayamam yaniGıybet kazanı..severim ben gıybeti:))))
İçim temiz Allah biliyor ama başkasına sallamak çok hoşuma gider..(öyle uç noktada sallayıs degıl tabiiiii)
Sen ne konuşmak seversiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?