Klasik kadin muhabbetleri sizi de sıkmıyor mu?

Arkadaş çevrem böyle olmadığı için çok nadir teyzem ve annemle yaptığımız dedikodu hoşuma gidiyor benim.

Ben de severim, zarar vermedikten , iftira atmadiktan sonra benim icin de sakincasi yok
yani hatun kocasına saydırıyo ya da kayınvalidesine rahatlıyor , yumuşuyor huzurluca evine gidiyor. zaten iftiracı insanlarla ya da güvenmediğin insanla dedikodu yapılmaz .

Ben de buna benzer bir konu açmıştım :) Paso dedikodu yapan tipler çok bunaltıcı. Kimse dertleşmesin ya da başka biri hakkında katiyen konuşmasın diyemem ama durmadan kim kiminle ne yapmış da çekilmiyor. Hayatta başka konuşulabilecek bir ton konu varken özellikle.

Katılıyorum sana konu sahibi

Bu saydıkların klasik kadın muhabbeti değil bildiğin dedikodu. Çevrendeki insanları daha dikkatli seç. Herkes bu muhabbetleri yapmıyor.
Ben de bunu diyecektim, ben çevremde pek rastlamadım böyle muhabbetlere. Bir araya geldiğim insanlarla ortamda olmayan biri hakkında en çok şöyle sözler konuşuruz.
' x nişanlanmış, y ameliyat olmuş, z işten ayrılmış.' Muhabbetin tamamı da bu kadardır, sonra kendi sohbetimize döneriz.

Ben de boyle genellikle evlilerin yaptigi absurd absurd cinsellik muhabbetinden tiksiniyorum. Özeliniz size kalsın diyesim geliyor ama diyemiyorum. Şunu aldım bunu aldım benim bu kadar malım var diye surekli anlatanlara ha bir de bir hastaliktan ve ya baska birşeyden bahsettiğin anda 'aynii kaynimda da var ' diye muhabbetin icine edilmesine de deli oluyorum.

sende onun dedikodusunu bize yapıyorsun. ödeştiniz

beni de sıkıyor ne yalan söyleyim... ama ne konuşalım deseler ona da bi cevap veremem

Bu kadın muhabbeti değil. Klasik dedikodu bile değil.

Muhafazakar kadın dedikodusu.

Tutup da o nasıl alkol alır, bu nasıl öpüşür, şu nasıl kısa giyer diyebilecek zihniyette insanlarla arkadaş olursanız bunlara maruz kalmanız normal.

dedikodu da bir yere kadar azıcık olunca farklı kişiler farklı olaylar olunca tamam.ama aynı kişi aynı kişilerden bahsedip durunca boğuluyorum o kişiden olabildiğince uzaklaşmaya çalışıyorum.hele aynı muhabbet hiç aanlatılmamış gibi uzun uzadıya anlatılırsa offfff yazarken psikolojim bozuldu.

Ben kaynananin ocu, gorumcenin orumcek, eltininde ezilesi bir bocek oldugunu bu forumda okudum hep..
Butun paranoyamda burdan basladi hep..
Yoksa ben ne gorumceyi takardim simdiye kadar ne kaynanayi ne eltiyi..
Zira oyle surekli evimizde ay kaynananla cok disli olacaksin soyle taktikler yapacaksin vs vs vs bir toplumda yetismedim..
Arkadaslarimda hic o kafada degiller yani yok sunun eltisi soyle yapmis sunun gorumcesi boyle demis ayyy kaynanasi bilmemneler takmis dugunde diye..
Bunlar bana hep koca kari lafi gibi geliyor (halada oyle) cunku boyle seyleri annem ve anneannem aralarinda konusuyorlar..
Misal anneannem ayy felancanin gelini beyaz esyalarini gri almis evi cam gibi isil isil pek duzunmus fln..
Misal annem ayy gecen gun didisinin didisini gordumm kol kola tutunmuslar gidiyorlar fln..
E simdi annemin anneannemin ettigi sohbetleri ben bu yasimda arkadaslarimla ne yapicam yanii..

Ha sorarsaniz ne konusuyoruz diye..
Universitede kim kiminle cikiyor yeni sevgili degistiren olursa onu once bir yayiyoruz aramizda
Tek dedikodumuz bu.. onun disinda okul agir oldugu icin hep ders hep ders booohhhh..

Gıybet kazanı..severim ben gıybeti:))))

İçim temiz Allah biliyor ama başkasına sallamak çok hoşuma gider..(öyle uç noktada sallayıs degıl tabiiiii)

Sen ne konuşmak seversiniz:)
Aaaa ben de cok severim dedikodu ama eglence maksatli olmali kimsenin acigini falan arayamam yani

Böyle insanlarla arkadaş olmayın zaten.İki lafından biri dedikodu olan insandan hayır gelmez.Çevrenizde hiç böyle arkadaş olabileceğiniz kız yoksa da erkeklerle takılın.Benim bu şekilde bildiğim bir iki kız arkadaşım var onun dışında erkeklerle daha iyi anlaşıyorum.Kimin ne saç yaptığı güzel olup olmadığı beni ilgilendiren bir konu değil çünkü.Erkeklerin maç muhabbeti bile daha iç açıcı geliyor bana o kadar ki itici bir şey bu muhabbetler ve iki cümlesinden biri böyle olan insanlar.

kız sen de buraya gelip arkadaşlarının dedikodusunu yapıosun bize ayıp olmuyor mu

o sizin dediğiniz klasik kadın muhabbeti değil ki sıkıcı, küçük dünyası olan kadın muhabbeti.
ben evlenene kadar evlilik, mobilya, takı, çeyiz muhabbeti duymadım etrafımdan, üniversitede de sürekli kızlı erkekli (aboooovv kızlı erkekli dedimmm) gezerdik ve o dönem edilen dedikodu sevgililer, hocalar, hocalarla sevgili olan kızlar... filandı. sizin ortamınız bi değişikmiş.

şimdi de küçük çocuğu olan bir sürü kadın arkadaş gün yapıyoruz. program şöyle oluyor; açılış, yemeklerin tarifleri, siyasi giydirmeler, biraz çocuk yetiştirme konusunda tecrübelilerden ders, gırgır şamata. daha kimse kaynıgilin yeni arabasını, eltisigilin mobilyalarını filan konuşmadı.

siz çevrenizi değiştirin.

Sevdiğim insanların hiçbir muhabbetinden sıkılmam.
Gerekirse birlikte dedikoduda yaparım, derdini sıkıntısınıda dinlerim, siyasette konuşurum.
Her türlü muhabbet edebilirim yani

Konu yanlış yere açılmış. Burda hiç tanımadığımız konu sahiplerinin tüm sülalesini çekiştiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…