- 22 Ocak 2015
- 691
- 895
- 53
- Konu Sahibi cekirdekcik
-
Dedikodudan ben de hoşlanmıyorum. Üniversitedeyken yapardık ama o dedikodu yaptığım arkadaşın benim sırlarımı başkalarına söylediğini duyunca rahatsız olmuştum. Ondan beri pek deddikodu yapmıyorum...Hele bir de daha 3 gündür tanıdığım insan onu bunu çekiştirmeye başlayınca kaçacak delik arıyorum.
Diğer konularda kaadın muhabbetleri sıkmıyor. Misal geçen birinin ıspanağı bulşık makinesinde durulama programında yıkadığını öğrendim ve hayatım kolaylaştı:) indirimli orijinal kitap satan birini öğrendim ve yarı fiyatına epeyce kitap aldım.
Şimdi baktım ve öğrendim ilginçmiiiş. Al sana bir kolaylık daha:)Bi de bulaşık makinesinde turşu yapılabiliyomuş, ben de onu yeni öğrendim, onu duydun mu=D
dedikoduculukta çığır açmışşbizim eski bakıcımız ne dedikodu yapardı ya,apartmanı bitirmişti tüm mahalleye geçmişti
bi de milletin astığı çamaşırların dedikodusunu yapardı yok yamuk asmış yok beyazları güzel yıkamamış ne manyaktı beynim iflas etmişti onun yüzüden
benim dedikodumu bile yapıyodu bana
whattttttttttttBi de bulaşık makinesinde turşu yapılabiliyomuş, ben de onu yeni öğrendim, onu duydun mu=D
Ay pardon bdv ye yazmışımhani sen siyaset topiğinde taklıyodun hep
nü tablo :)Bir sanat galerisine git ve şaheserleri eleştirmenlerle eleştir.
erkekler daha feci dedikoducu ya ünideyken sınıfın okulun dedikosunu erkeklerden öğrenirdik.o zaman erkek arkadaşlarınla erkek muhabbeti yap.
erkekler daha feci dedikoducu ya ünideyken sınıfın okulun dedikosunu erkeklerden öğrenirdik.
yanii yani onlar çaktırmaan yapıyorlar ama fenalar. hem dedikodu güzeldir yakız bizimki onlarınkinin yanında devede kulak neler neler konuşuyorlar kuzenlerimden biliyorum
yanii yani onlar çaktırmaan yapıyorlar ama fenalar. hem dedikodu güzeldir ya
dedikodu candır ya çok severim :) ama kimle yaptıüın ve sınırlar önemldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?