Klasik kadin muhabbetleri sizi de sıkmıyor mu?

valla benim kadın arkadaşlarımla yaptığım klasik kadın muhabbetleri, seviştiğimiz alman, norveçli, isveçli, danimarkalı, rus erkekler, onların penis boyları, sevişme performansları, efendime söyliyim, sırt çantamızı alıp çıktığımız dünya turları, parçacık fiziği, bu yılki nobel ödülleri, feminist devrimler, genetik ve biyomedikal teknolojiler, quantum alan teorisi, bu dünyayı nasıl adil, eşitlikçi, özgür bir dünya haline getirebilizler falan... böyle. ben çok zevk alıyorum, hiç sıkmıyor ^^
klasik kadın tanımlarımız uyuşmuyor olsa gerek =)

Dedikodudan ben de hoşlanmıyorum. Üniversitedeyken yapardık ama o dedikodu yaptığım arkadaşın benim sırlarımı başkalarına söylediğini duyunca rahatsız olmuştum. Ondan beri pek deddikodu yapmıyorum...Hele bir de daha 3 gündür tanıdığım insan onu bunu çekiştirmeye başlayınca kaçacak delik arıyorum.
Diğer konularda kaadın muhabbetleri sıkmıyor. Misal geçen birinin ıspanağı bulşık makinesinde durulama programında yıkadığını öğrendim ve hayatım kolaylaştı:) indirimli orijinal kitap satan birini öğrendim ve yarı fiyatına epeyce kitap aldım.

Bi de bulaşık makinesinde turşu yapılabiliyomuş, ben de onu yeni öğrendim, onu duydun mu=D

dedikoduculukta çığır açmışş

benim de tanıdıgım bir kız var. aynen şu şekilde,
şunu aldım dün orijinaaağğğlll,
cansunun çantası çakmaymış biliyormusaağuunn
inci doldurma parfüm kullanıyoğğ puahahhha
tansu sevgilisnin evine gidiyormuş kızaağğmm
ayy şu geçen kıza bakk, ne kadar dar giyinmiş teşhirciliğe baağğk
gibi.
iğreniyorum.

Arkadas ortaminizi degisin diyecegim ama,her ortamda belli bir muhabbetten sonra lafin ucu az da olsa baskasina dokunuyor..kacinilmaz yani..cok rahatsiz olursanizda ya dinlemeye devam edeceksiniz yada ilgi alaniniz disinda sohbetler acilinca musade isteyip kalkacaksiniz.

Hangimi dedikoduyu sevmiyoruz ki
benimde tarzım şu kısacık şort giymiş pü edepsiz yerine
o giydi ben neden giymedim laaa
şeklinde calısıyro kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…