Klasik kadin muhabbetleri sizi de sıkmıyor mu?

Kusmuk smileysi olsa koyardim yeminlen.

Spora gittigim yere cocuklarini getiren anneler var. Cocuklarinin okullarindan, ogretmenlerinden, kizamik olmasindan, derslerinden, yazilisindan bahsediyorlar, ben de oracikta beynimi ucurmak istiyorum bazen.
aynen öyle.. ben sohbetlerine katılmam bile..
ilgi alanlarımız çok farklı
evlendiğimde de öyle biri olamam..ben

Iste bu yuzden dogru durust arkadasim yok.geldim 34 yasima.

Bana da oldu bu.
Yaşım ilerledikçe küçükken ya da asi bir ergenken dalga geçtiğim, burun kıvırdığım şeyleri yapar oldum.

Kadın okuması yapıp dedikodusunu neden yapamayacakmışım yaw Öteki türlü bilimle günlük hayatı nasıl birleşticem. "Sevgiline yol ver gitsin şimdiden Ayşe'nin sevgilisine dönmüş, hatırlıyon mu okula ne biçim gelmişti kız dayak yiyerek." demek arkasından konuşmaksa konuşmak yani ne yapabilirim, ben iyilik için kullanıyorum. Ayşe'ye de zamanında dediydik ama ayrılmadı.

Ahhh kelebeğim ahhh keşke o tip dedikodularla sınırlı kalaydı dedikodularım.

Eller günahkar, diller günahkar.
Bir çağ yangını bu, bütün dünya günahkar.
Masum değiliz hiçbirimiz.

Kimse kusura bakmasın da bu bahsettikleriniz klasik kadın muhabbetleri değil, klişeleşmiş kadın muhabbetleri hiç değil, bence bu olsa olsa kezban muhabbetidir. Ben de aynı şeyin içindeyim ama dinliyormuş gibi yapıp uzaklara dal dal nereye kadar dedim kendi kendime ve sohbetlerin ne zaman bu koyu kezbanik konulara dönmeye başladığını hissettiğimde artık değiştiriyorum, tabi o an canım konuşmak istiyorsa. Bilimden bahsediyorum, teknolojiden bahsediyorum, sağlıktan, genel kültürden vs. yani o an hangisi mantıklı geliyorsa ortaya birşey atıp sohbeti başka bir yöne çekiyorum artık. Tabi karşında bunları yapabilecek kapasitede insanlar lazım yani atıyorum sinemadan konu açtığımda Nuri Bilge Ceylan'ı bilmeyen insan kezban muhabbeti yapmayıp da ne yapacak? Benimle oturup sinemadan konuşmasını bekleyemem ben o kızcağızdan doğal olarak. Şaşırtmaz beni öyleleri yani, her neyse. Bence karşınızdaki insanlar size uyum sağlayabiliyorlarsa konuyu değiştirin, en azından elalemin hayatı hakkında konuşulmaz da başka birşey hakkında konuşulur. Ama maalesef kadın muhabbetinin yüzde 80'i ve belki daha fazlası dedikodu.

Ahhh kelebeğim ahhh keşke o tip dedikodularla sınırlı kalaydı dedikodularım.

Eller günahkar, diller günahkar.
Bir çağ yangını bu, bütün dünya günahkar.
Masum değiliz hiçbirimiz.

Gören de normalde öyle dedikodular çıkartıyorsun ki herkesi birbirine düşürüp onlar birbirleriyle cat fight yaparken köşede nihahah diye gülüyorsun sanacak. Ben sanmıyorum

Gören de normalde öyle dedikodular çıkartıyorsun ki herkesi birbirine düşürüp onlar birbirleriyle cat fight yaparken köşede nihahah diye gülüyorsun sanacak. Ben sanmıyorum

Vallahi bir kere benim cikardigim bir laf yuzunden 8 insan birbirine girmisti. Insanlar birbirine ne kadar dolmussa artik, resmen kivilcim bekliyorlarmis, kufurler havada ucusmustu. Lafin kaynaginin ben oldugum anlasilacak diye odum kopmustu

Vallahi bir kere benim cikardigim bir laf yuzunden 8 insan birbirine girmisti. Insanlar birbirine ne kadar dolmussa artik, resmen kivilcim bekliyorlarmis, kufurler havada ucusmustu. Lafin kaynaginin ben oldugum anlasilacak diye odum kopmustu

Cherry gerçekten hiç beklemezdim senden ama bir tane benim yüzümden çıkan uçan sandalyeli kavga var geçmişimde o yüzden kader yoldaşımmışsın.

Bu muhabbet degil Dedikodu. Aslinda biz kadinlar cogu zaman yaptigi hatadir. Giybet etmek edepsizlikten ileri gelir cünkü egomuzu tatmin etmek isteriz kendimizi begendigimiz icin karsi taraftaki insani begenmeyiz.. asagilariz kinariz bazi kinadiklarimiz durumlarda kendimize bakmadan yargilariz. Ne igrenc bisey bu dedikodu. Allah yasakladigi halde ölüsünün etini yemis durumda oluyorsunuz dedigi halde hic aldirmaksizin konusabiliyoruz. Nefret efiyorum dedikodudan sende uzak dur ne mutlu dana öyle bir yapida degilsin..

Cherry gerçekten hiç beklemezdim senden ama bir tane benim yüzümden çıkan uçan sandalyeli kavga var geçmişimde o yüzden kader yoldaşımmışsın.

Yani ortaligi isteyerek karsitirmadim aslinda.

Bir anlik densizlik ettim, birinin soyledigi laf kafamda kalmis, onu baska birine soyledim. Ondan sonra da ortalik karisti, telefonlar calmaya basladi. Patavatsizliktan mi, artik bir anlik bosluktan mi , tek bir cumle sarf ettim ama agzimi actigima pisman oldum . Allah'tan kimse lafin kimden geldigine dikat etmedi. Ben de bir suru hakaret yemistim zaten, beni sevdigini dusundugum bir arkadasim tavuskusu gibi gyinip suslenip geziyor, bosbeyinli demis benim icin Bazen insanlarin kafalarinin icini bilmemek daha iyi sanirsam.

ahahahaaa bugün arkadaşım sabah kahvaltıya geldi ve gece yarısına kadar birlikteydik.kadın muhabbetlerinin dibine vurduk.bi deşarj olduk anlatamam

Dedikodu yapmak zaten ismiyle o kisiye hitap etmek o kisiyi rencide etmek hatasini söylemektir ama mesela ben buraya konu acsam esimle ilgili bisey yazsam dedikodu olmuyormus sonucta kimse bilmiyor esim kimin nesi oldugunu vs bu dedikodu yerine gecmiyormus.

Bayiliyorum sana yaa ayricada dedikodusuz hayat cok bayat bence

Ben de kendimi fahri iyi niyet elçisi sandım, ama gel gör ki o işler öyle değil, insanları tanıdığına hiç emin olmaman lazım, kim dost kim düşman ortaya çıktı Bedelini ödedim ben, dersimi aldım yapmadım bir daha kimsenin bozuk arasını düzeltmeye falan çalışmam bir daha, o iki insanın kendi problemi, iyi olurlarsa ne ala, kötü olurlarsa da ikisiyle de arkadaş olurum ama taraf seçmem.

yalniz ben de oyleydim.

Bu kadin milleti fena. Ortamda kim yoksa onunn dedikodusu yapilirdi ben de dinlerdim.

Dusunuyorum, bi soyyleseydim tum bu dedikodulari ortaliga yemin ediyorum 3. DUNYA SAVASİ CİKARDİ. :)))

Arkadaş cevreni ve en onemlisi de kendini değiştirmeni tavsiye ederim... seviyeli bir sohbet icin seviyeli insanları bulmalisin ve kendin de seviyeli olmalisin... bu insanlari buluncaya kadar da sohbeti sen idare et konulari sen yonlendir bu arada arkadaslarin senden sıkılacak ve ışık hızı ile senden uzaklasacaktir... Böylece gereksiz tiplerden de kurtulmuş olursun...

Sorun suydu hani ben az kiz olan bi bolumde okudum. O yuzden uc dort kiz illa beraber oluyorduk. tek olmuyordu bu sefer ortandan dislAniyoesun odevlerde tek olyyorsun cart curt. Su anda da zaten boyle insanlri sevmedigim icin tek takiliyorum. :) Kendimi ovmek istemem ama gayet seviyelyim de su milletin elestiri seysi daraltiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…