- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
- Konu Sahibi cekirdekcik
-
aynen öyle.. ben sohbetlerine katılmam bile..Kusmuk smileysi olsa koyardim yeminlen.
Spora gittigim yere cocuklarini getiren anneler var. Cocuklarinin okullarindan, ogretmenlerinden, kizamik olmasindan, derslerinden, yazilisindan bahsediyorlar, ben de oracikta beynimi ucurmak istiyorum bazen.
aynen öyle.. ben sohbetlerine katılmam bile..
ilgi alanlarımız çok farklı
evlendiğimde de öyle biri olamam..ben
Iste bu yuzden dogru durust arkadasim yok.geldim 34 yasima.Arkadaslar, universite bitti falan. Universite doneminde de mesela kiz arkadaslarimla otururduk bi mekanda vs. Samata girgir her neyse, ondan sonra yok halamin oglunun nisani icin alinan koltuk takiminin rengini nisanlisi begenmedi yok iste komsunun karisi, eski esinin dayisinin ogluyla kacmis. İste, "ayyy sunlar alkol almis bu ne ya", "o kiz kipkisa sort giymis ayy ne arsiz", "ay o onla nasil sevgili yaa hep opuyolar birbirlerini az edep yaa" falanlar filanlardi. Beni hep bayiyodu bu muhabbetler. Ben hep susuyordum.
Bunlar da niye konusmuyosun derlerdi. Dinliyorum derdim ama resmen o an boguluyor olurdum. Su yasima geldim, hala ayniyim. Milletin b.k pusurunden bana ne ya. Oyle daraliyorum ki boyle sohbetlerde sanki bedenim orada ama ruhum kalkiyor gidiyor ortamdan. :)
Sizde de boyle olan var mi? Cok sığ geliyor muhabbetler bazen?
Bana da oldu bu.
Yaşım ilerledikçe küçükken ya da asi bir ergenken dalga geçtiğim, burun kıvırdığım şeyleri yapar oldum.
o kadar olur ama bazıları çok abartıyo::)))Buyuk konusmayalim, yarin obur gun teyzesi benim oglum da coooooook akilli rererororo diye muhabbet etmeyelim?!?
Ahhh kelebeğim ahhh keşke o tip dedikodularla sınırlı kalaydı dedikodularım.Kadın okuması yapıp dedikodusunu neden yapamayacakmışım yawÖteki türlü bilimle günlük hayatı nasıl birleşticem. "Sevgiline yol ver gitsin şimdiden Ayşe'nin sevgilisine dönmüş, hatırlıyon mu okula ne biçim gelmişti kız dayak yiyerek." demek arkasından konuşmaksa konuşmak yani ne yapabilirim, ben iyilik için kullanıyorum. Ayşe'ye de zamanında dediydik ama ayrılmadı.
geçenlerde bi haber okudum alzheimer olmamak için dedikodu yapın diyodu
valla
bilim diyo bunu
Ahhh kelebeğim ahhh keşke o tip dedikodularla sınırlı kalaydı dedikodularım.
Eller günahkar, diller günahkar.
Bir çağ yangını bu, bütün dünya günahkar.
Masum değiliz hiçbirimiz.
Gören de normalde öyle dedikodular çıkartıyorsun ki herkesi birbirine düşürüp onlar birbirleriyle cat fight yaparken köşede nihahah diye gülüyorsun sanacak. Ben sanmıyorum
Vallahi bir kere benim cikardigim bir laf yuzunden 8 insan birbirine girmisti. Insanlar birbirine ne kadar dolmussa artik, resmen kivilcim bekliyorlarmis, kufurler havada ucusmustu.Lafin kaynaginin ben oldugum anlasilacak diye odum kopmustu
Cherry gerçekten hiç beklemezdim senden ama bir tane benim yüzümden çıkan uçan sandalyeli kavga var geçmişimde o yüzden kader yoldaşımmışsın.
Bayiliyorum sana yaa ayricada dedikodusuz hayat cok bayat benceCamdan bakıyorum "anammm şunun donuna bak puhahah igreennccc, herifff koş koş surdaki adamin saçına bak elektrik vermişler adama "
Dışardayken yanimda çok Iyı anlaştığım biri varsa kasimla gözümle konuşmadan dedikodu yapabilen bir bedene sahibim
Dedikodunun verdigi mutluluğu,çikilatalı yaş pasta bile vermiyo
Yani ortaligi isteyerek karsitirmadim aslinda.
Bir anlik densizlik ettim, birinin soyledigi laf kafamda kalmis, onu baska birine soyledim. Ondan sonra da ortalik karisti, telefonlar calmaya basladi.Patavatsizliktan mi, artik bir anlik bosluktan mi , tek bir cumle sarf ettim ama agzimi actigima pisman oldum . Allah'tan kimse lafin kimden geldigine dikat etmedi.
Arkadaş cevreni ve en onemlisi de kendini değiştirmeni tavsiye ederim... seviyeli bir sohbet icin seviyeli insanları bulmalisin ve kendin de seviyeli olmalisin... bu insanlari buluncaya kadar da sohbeti sen idare et konulari sen yonlendir bu arada arkadaslarin senden sıkılacak ve ışık hızı ile senden uzaklasacaktir... Böylece gereksiz tiplerden de kurtulmuş olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?