Canım çocuk bakmadan önce de böyleydi huyu böyle o kadar mesafeli ve soğuğun ki yine anlamiyorGülü seven dikene katlanır hesabı...
Ya işten vazgeçeceksin, ya bakıcı tutacaksın.
Çocuguna baktıgı için bu kdr karışıyor. Bakmıyor olsa karışmaz bence.
Allah sabır versin. Eşinize karşı dolmayın bence.
Eşinin her zamanki hali ondan soğudum ya zaten.Cok mesafeliyim hicbir şeyimi anlatmam anlatımlarına cevap vermem ama Bu kadar oluyorAa hadsiz eşiniz de ağzının payını verememiş yani hayret bi şey.İçinizde tutmayın ezdirmeyin kendinizi mesafe koyun tepenize çıkar sonra.
Ah ahh ne denir ki. Eşinizle aranızı bozması kötü. Diğer herşey neyse de.Canım çocuk bakmadan önce de böyleydi huyu böyle o kadar mesafeli ve soğuğun ki yine anlamiyor
Görsün canım ben görmesin demiyorum ama neden kendi evinde ağırlanıyor sen tanımadığın için cevap veremezsin ben söyleyeyim parası gidecek çünküEşiniz neden teyzelerini görmeyecek ki? Ki hastalığınızda ciddi birşey değil. Bence hoş olmamış. Kabul etmemeniz. Kayınvalideniz de zor bir insan gerçekten. Onun için diyecek birşey bulamadım.
Çocuğum 2.5 yaşında bronşit olduğu için kreşe vermiyorum bir de ikimizin de annesi burda.Evet evlenmek için pesimden koştular resmen bana bunları yaşatmak icinmisÇocuğun kaç yaşında ? Bakıcı veya kreşe verebilirsin .dengesiz kayinvalideni çekmek zorunda değilsin . Ayrıca esin de bi acayip ! Neden annesine tek laf etmiyor ? Yalvar yakar evlenmeye ikna ederler ,evlenirsin böyle tepene pislerler
Sistit yaşamayan bilmezEşiniz neden teyzelerini görmeyecek ki? Ki hastalığınızda ciddi birşey değil. Bence hoş olmamış. Kabul etmemeniz. Kayınvalideniz de zor bir insan gerçekten. Onun için diyecek birşey bulamadım.
Hanım efendi, alasını yaşıyorum. Kronik intertisyel sistit. Kendimi bildim bileli bu hastalıkla savaşıyorum. Bilmeden yorum yapmayın.Sistit yaşamayan bilmez
Ben olsam misafire gelsinler der ama yatağı salona serer yatardım
Çok geçmiş olsun .benim kızım da astım bronşit var ama gönderiyorum .bir yerden başlayacak .küçük yaşta olması eğitimi açısından önemli .düşünsene okuma yazma öğreniyorlar ,çocuk okulda yok ! Niye ? Hasta ,bünye alışık değil kalabalık ortamlara ..Çocuğum 2.5 yaşında bronşit olduğu için kreşe vermiyorum bir de ikimizin de annesi burda.Evet evlenmek için pesimden koştular resmen bana bunları yaşatmak icinmis
Hanım efendi, alasını yaşıyorum. Kronik intertisyel sistit. Kendimi bildim bileli bu hastalıkla savaşıyorum. Bilmeden yorum yapmayın.
Çok komiksiniz gerçekten. Hayat devam ediyor çok hastayım ölüyorum diyerekte devam etmez. Sizin o çok çok büyük gördüğünüz sistit. Emin olun bir çok kişiye göre hastalık bile değil. Çünkü daha ne kadar acılı sancılı hastalıklar var. Ben bunu 6 yıl önce kanseri yenmiş biri olarak söylüyorum. Abartmayın !e nasıl ciddi değil diyorsunuz ki yaşadığınız halde
İdrar yolundan Dikenli tel geçiyor gibi oluyor
Ateş, ağrı, sancı
Hele ki konu sahibi hastanede yatacak düzeyde olmuş
Çok komiksiniz gerçekten. Hayat devam ediyor çok hastayım ölüyorum diyerekte devam etmez. Sizin o çok çok büyük gördüğünüz sistit. Emin olun bir çok kişiye göre hastalık bile değil. Çünkü daha ne kadar acılı sancılı hastalıklar var. Ben bunu 6 yıl önce kanseri yenmiş biri olarak söylüyorum. Abartmayın !
Sık rahatsızlanıyor mu çocuğunuz?Çok geçmiş olsun .benim kızım da astım bronşit var ama gönderiyorum .bir yerden başlayacak .küçük yaşta olması eğitimi açısından önemli .düşünsene okuma yazma öğreniyorlar ,çocuk okulda yok ! Niye ? Hasta ,bünye alışık değil kalabalık ortamlara ..
Evlenmeden önce Roma'yi yakan adam evlendikten sonra kombiyi yakamiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?