Klaus/Dean?? <3

Klaus mu / Dean mı ? <3 :)

• Ankete Katılan
    19

damla321_

verme DEĞER verme!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
5.922
675
248
Vampir günlükleri dizisini ve Supernatural dizisini biliriz sizce

Klaus mu

yoksa

Dean mı

Son düzenleme:
izle izle bence süper supernatural
ahh klaus zaten o gülümsemesi yokmuu

Birara dizisiz kalmıştım ısrar üzerine supernaturele bakayım dedim daha ilk bölümden sıkıldım. :44: hayaletler falan sevmedim sarmadı beni. Birde kaç sezon olmuş gözüm yemiyo. izlemeye başlarsam bir oturuşta 1. Sezonu izlerim..ama klaus başak birşey. Klaus ve. Caroline olsun isterdim.. Başka hangi dizileri izliyorsunuz?

Bende hep Klaus Caroline istedim ama yeni sezonda Stefan&Caroline ilişkisş olacak gibi..

True Blood, Teen Wolf, The Walking Dead, Supernatural, The Originals izliyorum ben TVD dışında.

Bende hep Klaus Caroline istedim ama yeni sezonda Stefan&Caroline ilişkisş olacak gibi..

True Blood, Teen Wolf, The Walking Dead, Supernatural, The Originals izliyorum ben TVD dışında.

Bende caroline the originals e geçsin istiyordum çoook yakışıyorlardı klaus ile malesef vampir günlüklerinde herkes birbirinin sevgilisine göz koyduğu için ne yazık ki stefan ile caroline oluyor klaus ile de hayley istiyordum kız elijah ile aşk yaşıyor.. zaten beni. İstediklerim bi olamadı gitti tek istediğim damon elenaydı o da oldu rahatladım rebekah inş yeni sezonda döner tekrardan..teen wolf da kaçıncı sezondasın spoiler Vermek istemem

Son düzenleme:
bende ilk bölümüne bayıldım tekrar izle bence en azından 1.sezonunu
evet bende Klaus <3 Caroline olsun istiyorum ama hep aksini yapıyorlar :/
Reign dizisini izlemeye başladım güzel dizi ondada favorim 'Bash'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…