• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klima Alıcam Kızlar Fikirlerinize İhtiyacım var...

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.721
4
116
Antalya
merhaba kızlar herkese iyi geceler... 10 gündür klima araştırması yapıyoruz eşimle fakat henüz hala bir karar verebilmiş değiliz.. sizlerin kullandığı memnun olduğu klimalar markalar tecrübelerinizönerecekleriniz yahut önermiyeceğiniz modeller vs.. varsa çeok yardımcı olmuş olucaksınız...:26:malum Ramazana çok az kaldı Alanyada klimasız geçmiyor günler neyazıkki...:18: ki Ramazana kadar halletmemiz gerek fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum....:71: hem daha sonra alacaklar içinde fikir vermiş oluruz...:34:

Son düzenleme:
biz mitsubishi electric kullanıyoruz inverter modelini çok memnunuz fiyatı biraz pahalı ama elektrik harcama yönünden çok tasarruflu..bütün gün açık klima zaten o yüzden normal standart klimalar çok elektrik yakıyo..inverter en iyisi..biz toshiba daikin ve mitsubishi arasında kalmıştık ama fiyat olarak en uygunu mitsubishi olduğu için aldık..ii ki de almışız bu arada çok sessiz çalışıyo..ve motor gücü çok yüksek 29 derecede çalıştryoruz buz gibi oluyoo:)

biz mitsubishi electric kullanıyoruz inverter modelini çok memnunuz fiyatı biraz pahalı ama elektrik harcama yönünden çok tasarruflu..bütün gün açık klima zaten o yüzden normal standart klimalar çok elektrik yakıyo..inverter en iyisi..biz toshiba daikin ve mitsubishi arasında kalmıştık ama fiyat olarak en uygunu mitsubishi olduğu için aldık..ii ki de almışız bu arada çok sessiz çalışıyo..ve motor gücü çok yüksek 29 derecede çalıştryoruz buz gibi oluyoo:)
teşekkür ederim tatlım :16: evet aslında bizde hem inverter hem de mitsubishi olsun istiyoruz ama fiyatları biraz kabarık..:26: zaten olursa ya mıtsubishi yada sharp diyoruz ama işte kullananların fikirleri çok önemli..:34: zaten şimdiye kadar mıtsubishi elektrik inverter kullanıpda memnun olmayanı duymadım görmedim.. forum sitelerinde ve klima bayilerini de gezdik olumsuzluk yok..bakalım hayırlısı..

teşekkür ederim tatlım :16: evet aslında bizde hem inverter hem de mitsubishi olsun istiyoruz ama fiyatları biraz kabarık..:26: zaten olursa ya mıtsubishi yada sharp diyoruz ama işte kullananların fikirleri çok önemli..:34: zaten şimdiye kadar mıtsubishi elektrik inverter kullanıpda memnun olmayanı duymadım görmedim.. forum sitelerinde ve klima bayilerini de gezdik olumsuzluk yok..bakalım hayırlısı..

sharp için de ii diyolar..arkadaşın evinde var onların yarı inverter gayet memnunlar..bi de sharp hava temizleme yönünden baya iyiymiş sanırım..bu arada mitsubishinin bi de heavy industries olan markası var ama onun hakkında ii şeyler duymadık mitsubishi electric daha ii:)

sharp için de ii diyolar..arkadaşın evinde var onların yarı inverter gayet memnunlar..bi de sharp hava temizleme yönünden baya iyiymiş sanırım..bu arada mitsubishinin bi de heavy industries olan markası var ama onun hakkında ii şeyler duymadık mitsubishi electric daha ii:)
hımm sen bu işi iyi biliyorsun sanırım...süper aklımda bulundurucam...:34:

aynı durumdayım canım,bende mersine taşınıyorum allah kısmet ederse ve klima almam lazım,bosch düşünüyorum...ama tabiki fikirlerinize açığım...

TATLIM BOSH ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DEMİŞSİN AMA İSTERsen iyice bir araştır tatlım çoğunluk mıtsubishi diyor sanırım... arçelik zibro samsung panasonik daha aklıma gelmeyen bir çok hakkında bilgilerimiz var mı peki..? hem uygun fiyatlı olsun hem normal olarak ısıtsın soğutsun hemde elektrik faturası kabartmayıp tasarruf sağlıyanlar hakkında ...:34:

evet canım,bu başlığın açılması çok hoş oldu,bana birden fazla klima lazım zaten,bilgilenirsem ne mutlu...

kızlar sonunda bugün klimamızı aldık ve şu an hiç bir sıkıntı yok akşam üzeri taklıldı.MİDEA MSVI-18 HRDN1 inverter modeli.Kullananlar var mı? uzunca bir araştırma yaptık kızlar çok fazla kişi ok verdi.hem fiyat olarak uygun olsun hem elektrikden tasarruf etsin hem görüntüsü şık ve dizaynı güzel olsun derseniz şimdilik bugünkü deneyimlerimizle diyebilirim ki alacağınız klima midea olmalı resmini de bulabilirsem hemen ekliyorum....:34:hayırlı olsun bakalım ne diyelim.ne de olsa elektikli ev aletleri ve bu gibi eşyalar birazda nasip şans işi artık zamanla durumu sizlere de bildiririm...:32:

kumandası ve klimamız....:69:
images

duvar_tipi_klima_midea_msvi_24_hrdn1_vertu_serisi__inverter_klima_24679_vertu_serisi_duvar_tipi_dc_inverter_split_klima.png

Son düzenleme:
Back
X