Klima ile ısınma olur mu?

Evet oluuur.
Çok da güzel olur. :)
Bi kış biz de ısınmıştık hatta peteklerin bakımı sırasında. :)

cnm sanırım kışıye göre degışıyo ben kmbımdekı arıza yuzunden 2 gun kullandım hıc memnun kalmadım ısıtıyo ama hafıfte olsa bı sesı var bıde arada ufulduyo cıx ben zevmedım onu yerıne ufo daha ıyı bence

Klimalar çok sağlıklsız özellikle küçük bir çocuğun solunumu için çok zararlı olabilir.Onun yerine ufo alsanız çok mu pahalıya mal olur ki :26: Öyle olsa daha iyi gibi çünkü bence..

Klimalar çok sağlıklsız özellikle küçük bir çocuğun solunumu için çok zararlı olabilir.Onun yerine ufo alsanız çok mu pahalıya mal olur ki :26: Öyle olsa daha iyi gibi çünkü bence..

cnm bız ıkı gun kullanmak zorunda kaldık ve bebgımde bronşiy başlangıcı oldu bız grıp mıkrobundan dıye duşunduk acaba klıma ıle ılgısı olabılırmı

cnm bız ıkı gun kullanmak zorunda kaldık ve bebgımde bronşiy başlangıcı oldu bız grıp mıkrobundan dıye duşunduk acaba klıma ıle ılgısı olabılırmı

Canım bildiğim kadarıyla bakteri tutuyormuş klimalar o yüzden klima kullanırken bakteri filtresi filan taktırmak gerekmiş ayrıca, bir de direk olarak üflediği havaya maruz kalmak çok sakıncalıymış. Özellikle yaşlıları, bebekleri çocukları olumsuz olarak etkiliyor diye okumuştum.

Kızlar iş yerinden ufoyu getirricek zaten eşim +klima olucak tek başına yetmez ufo çünkü
Kızım zaten geçen yıl bronşit tedavisi gördü bir daha hasta olmaz inş :/

Ben akdenizde yaşıyorum kışın klima ile yakan komşularımız var evet ısınıyorlar biz odun sobası kullanıyoruz bazen misafirlerimiz kalabalık geldigi için oturma odasında oturuyoruz annemde klima açıyor ve anında ısıtıyor birazda yaşadıgınız şehir ile alakalı akdeniz bölgesinde gece sıcaklıgı bile 10 -11 derecedir ara sıra 5 düştügüde olur ama pek nadirdir 0 altına düşen şehirlerde pek ısınmamaz gibime geliyor.Konu sahibi arkadaşım klima+ufo beraber yakarsanız sık sık şartel atma gibi durumlarınız olabilir.

Burda eksilere nadir düşüyo kar yağdıgında o da. Yeni binalarda şartel kolat kolay atmıyor ama oladabilir :/
Sağlam bi klima almam lazım dışardaki ısıdan etkilenmemeli

Akdeniz bolgesinde yasiyoruz biz.
Klimayla isiniyoruz.Yetiyor yani cok soguk havalarda bile yetiyor.
Klima kullancaksaniz yasadigin bolgenin iklimide onemli + odanin buyuklugu.Cok buyukse ve sogk bi bolgedeysen isitmaz.

Son düzenleme:
can alıcı duruma cevap veren az olmuş
hangi şehirde ısınıyorsunuz klimayla
-35 olan şehirler var bu ülkede
konu sahibi yazmış neyse ki karadeniz diye
iyi güzel de verilen örnekler bomboş bina örnekleri değil heralde
boş binada siz ne kadar yaksanız da soğuk olmaz mı
alttan üstten yandan ısı gelmeyecek
yine de 700den fazlaya mal olmaz heralde
ama bence doktora da çocuk kısmını sormakta fayda var

biz mardinin bir ilçesindeyiz ve burası çok aşırı soğuk olmaz senin durumunda arkadaşımız var halleri hal değil
evleri yeni bina ve çok büyük odaları var, ısınmak için ufo+klima çalıştırdılar ve bu ay sadece 1-2 gün kar yağmasına rağmen 500-600 arası fatura ödediler ( ısınmadan menmun kalmadıkları gibi ikisi aynı anda çalışınca şalter de sürekli atıyordu
eğer sizde de fatura bu kadar olacaksa kirada 1-2 ay daha idare etmeye çalışın hiç olmazsa çocuğunuz hasta olmaz

Isıtıcagım oda evin salonu kızlar mutfakla beraber amerikan tipinde. Sanırım 30-40 m2 falan. Evet bina boş taşınan 10 daire falan eşyalrı attı işte kendileri geçen hafta gündüz gelip gece yoktu elektrk onaylanıcak 2 güne dedi usta. Kafam çok karıştı ya :/

Zaten ısınma dahil kiramıza bizim. Komple de ev sıcak çocugum da hasta olur diyr korkuyorum zaten. Binaya çoğunluk taşındı baktık daireler kömür alırız boş dairelerin vanasını kapatrız belki öyle de yapabiliriz ama bu noktaya gelene kadar işte ısınma dert olmamalı :/

Klima montajcisi tavsiyesi mitsubishi electrik. alirken para ödersin ama elektrik fat. Az gelir demişti
mitsubishinin başka bi modelide var odil ama electrik olani diye üstûne basarak söledi.

Benim evde klima var fakat yazlari sogutmada kullaniyorum kisin bir kaz kez kullandim ama isitmaya uygun olmadigi gordum yani isinamadim onun yerine evin en soguk odasina ( 19 m2 ) 2400 luk ufo aldim ve cok rahat isitiyor ayrica evin mantolamasi v.s de yapilmistir . Isitma ozelligi yuksek olan klimalari tercih etmelisin onlarda sanirim inverter klimalar oluyor fakat ufo nun klimadan daha cok etkili olacagi kanaatindeyim .

Isınabilirsin ama klimanın dış ünitesini takdıracağın cephenin yönü çok önemli mesela ben kirada oturduğum bir evde klima kullanmışdım ısınma için hiç problemle karşılaşmadımki yeni doğum yapmışdım salonda kullanmışdım klimayı gayet güzel ısıtıyordu ama sonra kendi evimize taşındığımızda klima aynı randımanı vermedi salon daha büyük olmadığı halde çünkü evin konumu dış üniteyi takdırdığım cephe gibi bir çok şey etkiledi ve çok soğuk havalarda soğuk üflemeye başladı dış ünite buz tutuyorduki öbür evde hiç buz tutmamışdı dış ünite aynı şehir olmasına rağmen.Dış üniteyi asla yukarı astırmayın bu bir korunaklı bir yere koydurun buz tutmasın.Ayrıca bulunduğunuz şehir çok önemli biz izmirde oturuyoruz kışları sert geçen bir şehirdeyseniz asla randıman alamazsınız klimadan ısıtmada

bence artılarını eksilerini iyi değerlendir şimdilik geçici olarak ısınma sorunu için alacaksın peki sonrasında da sürekli ihtiyacın olacak bir şey mi ?? klima parası + elektrik faturası bi kaç ay daha vereceğin kiraya değer mi senin için, karadenizde yazın klimaya pek ihtiyacın olmaz tahminimce
üstelik komple evi de ısıtamayacaksın çocuğunu sürekli tek odaa tutabilecekmisin bu yaştaki çocuklar çok hareketli olurlar malum

Kızlar dayımın bi kliması var arçelik marka onu alıcaz 2.el olarak ondan. +ufo kullanıcaz haftaya da inşallah taşınıcaz.
Konuma cevap veren herkese teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…