Klima problemi

yazdigimi dikkatli okursan gun icinde arada acip havalandiriyorum demistim arkadaşım..yani o da aciyordur muhtemelen siz gormuyorsunuzdur tabi tumgun evi gozetlemiyorsaniz:)

yazdigimi dikkatli okursan gun icinde arada acip havalandiriyorum demistim arkadaşım..yani o da acmuhtemelen siz gormuyorsunuzdur tabi tumgun evi gozetlemiyorsaniz:)

Görmediğim zamanda açıyorlardır herhalde ama ben ne zaman görsem hep kapalıydı. Umarım açıyorlardır yani yoksa çocuklara yazık :)

Görmediğim zamanda açıyorlardır herhalde ama ben ne zaman görsem hep kapalıydı. Umarım açıyorlardır yani yoksa çocuklara yazık :)
sen kaygilanma canim çocuklarini dusunuyordur annesi :)Siz de mahalle olarak takmayın o kadar ya klima alti üstü:)

Bu arada ben bu tarz seslerden rahatsız olmam mesela, yurtta odamızın ortasında buzdolabı vardı, onun sesiyle uyurdum. Komşu iyi ki benim komşum değil, ben çok pisimdir yani bozardım sanırım bi şekilde o üniteyi :) Tabi komşuma söylemem böyle bişeyi, burada size söylüyorum.

İzmirde bu aralar klima 10 dk kapalı dursa nefes alınmıyor uyunmuyor ki...Biz çözümü klimayı uyku modunda çalıştırmakta bulduk,tabi her markanınki farklı,Arçelikte sesi çok az çıkıyor bu modda.Normal modda bizimki de garip sesler çıkarıyor ve ilk açıldığında su damlatıyor.

sen kaygilanma canim çocuklarini dusunuyordur annesi :)Siz de mahalle olarak takmayın o kadar ya klima alti üstü:)

Yok yaa, ben yazdım gördün mü bilmiyorum, balkonda uyuyorum ve bu bozuk klimanın sesini uzaktan da olsa ben de duyuyorum. Mahalledekilerin de birinin susar birinin başlar. Yurtta kaldığım odanın ortasında buzdolabı vardı, sesi de çabası. Ama Komşum çalışan insanlar oldukları için mi bilmiyorum, rahatsız olmuşlar. Bir de onların tam dibinde. Şimdi araştırdım da, montaj sorunları da ses yapmasına sebep olabiliyormuş. Düzgün monte edilmedi belki de.

Belli aralıklarla bakım/temizlik yapılması gerekiyor servis tarafından,komşunuza bunu böyle söyleyin derim. Çağırıp servisi baktırsınlar,sonuçta önceden ses yapmıyormuş,muhakkak vardır bir problemi cihazin.

Bunun sembolü falan arçelik'in 80'li yıllardaki sembolü. Araştırdım, montaj sorunları yüzünden de ses yapıyor olabilirmiş. İzmir sıcağı berbat, bi de bu sene birden bastırdı.

Allah Allah klima sesi nasıl ki bizim de altta üstte var, bizimki daha takılmadı ama annemlerde de vardı ve hiç ses çıkartmazdı. İzmir sıcağında İzmir' de kaldım ve klima kapat demek küfür etmek gibi gelir insanlara bilirim. Onun yerine arkadaşların da dediği gibi servis çağırmaları konusunda ikna edebilirsiniz.

Ben de çok sıcak bir bölgedeyim ve klima özellikle bu hafta 24 saat çalıştı nerdeyse,şu satte kapanmalı diye bir kaide yok yani.Kışın ısınmamızda klima olduğu için o ses genelde hava buraya göre çok soğuk olduğu zaman çıkıyordu ama sizin ki kadar olduğunu sanmıyorum.Sorduğum zaman çok soğuk havada o ses olabilir normal demişlerdi.Ama komşunuzun kliması çok eskiyse ve hiç bakım yaptırmadıysa vardır bir sıkıntısı.Havalandırmak demişsiniz de son çıkan kilimaların çok iyi özellikleri var dışarıdaki nemden iyidir.Zaten onlarda sizin görmediğiniz zamanlarda havalandırıyorlardır illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…