Klima yasağı ...

İşte bize se insiyatifi ocak ayına kadar. O gün gelsin bakalım karar ne olacak. Eğer olumsuz olursa ne kullanırızı düşünüyorum ben.

Klima yasak ne ya? Kafayı mı yemiş? O adam yaşlı ise sen de hamilesin ayrıca. Ben çıkartmazdım. Git istediğin yere de şikayet et derdim

işte benim bünyem alerjik savaşamıyor.o yüzden bu teknolojiye ihtiyacım var. Ormanı vs istanbulda bulmak pek mümkün değil.
geçmiş olsun
ozaman neden alerjiniz var onu tespit etmek lazım
karaciğer tahlili yaptırdınız mı?
ametist taşı kullanın çok faydası var alerjiye

Kendi daireme taktıracağım klimanın hesabını yöneticiye mi verecekmişim?

Bizim sitede de cam balkon yasağı koydular herkes yaptıramazmış, kimisinde var kimisinde yok kötü dururmuş. İlk biz yaptırdık herkes bizi söylemiş onlar yaptırmış diye :) yönetimden eşimi çağırmışlar, eşimde bir güzel diyeceğini demiş. Şimdi yasak falan kalktı :) bizden sonra yaptıranlar da oldu.

Kendi dairenin hesabını yöneticilere neden vereceksin ki? Kanun var kural var.

Valla bizim duvarlar blok duvar, tuğla gibi değil ya da ytong değil. Plaka halinde konulmuş. Sözde bütün sitede yasak ama her apartmanın yöneticisi farklı olunca iş insiyatiflere kalmış... neyse bakacağız bi çaresine, olmadı kısım yöneticisi ile görüşeceğiz... Bu yönetici dava açıp kazanmış kaldırtmış sonra başkasının klimasını, o yüzden olumsuz bi durumda ne yaparız diye düşünüyorum ben.Çünkü güney doğu cephe, full güneş. salon sabah güneşini bi camdan, öğlenden sonra güneşini başka camdan alıyor...

Pardon okumamıştım. SERVİSİNE danissaniz bu gibi durumlar için fikirleri vardır.
:)
Adamların fikri, yöneticiyi ikna edin oldu. Onlar da haklı, usulüne göre yaptılar.
Neyse bakalım olmadı, mevsim geçişleri için ısıtıcı alıp, yazları içinde çok sıcak olunca bakacağız bi çareye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…