Arkadaşlar merhaba,
Apartmanımızda klima kullanan 3 kişi var 2 kişi çıkarttı. 40 dairelik bir apartmanda oturuyoruz. Evimiz Güney cephe çok sıcak oluyor. Fakat konfor cam taktığımız için mevsim geçişlerinde kalorifer ( merkezi sistem) sönünce ben de üşüyorum.o nedenle klima aldık dün takıldı, hoooop yönetici geldi klima takmak yasak dedi. Sitede başka bloklarda var üstelik. Neyse genel olarak yasakmış bu duruma da izin vermiyormuş fakat yaşlı bir amcanın kliması varmış apartmanda ona da yaşından dolayı insiyatif tanımışlar ... e bizde başka bloklarda ve kendi apartmanımızda 1 klima görünce sormadık yöneticiye taktık. Neyse çıkartacağız. Diyeceğim kasımda kısmetse Doğum yapacağım, mevsim geçişleri soğuk oluyor. Yazın sıcaktan nefes alamıyoruz vantilatör işe yaramıyor.
Bildiğiniz yazın soğutan kışın ısıtan fan gibi olabilir salonda kullanabileceğimiz bir ürün var mı? Araştırdım pek bilgim de Yok bi yere varamadım.
Tek sıkıntı apartmanın dışına bişey monte etmek yasak. Fişe tak çalışsın olacak alacağımız ürün.
Varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Arkadaşlar merhaba,
Apartmanımızda klima kullanan 3 kişi var 2 kişi çıkarttı. 40 dairelik bir apartmanda oturuyoruz. Evimiz Güney cephe çok sıcak oluyor. Fakat konfor cam taktığımız için mevsim geçişlerinde kalorifer ( merkezi sistem) sönünce ben de üşüyorum.o nedenle klima aldık dün takıldı, hoooop yönetici geldi klima takmak yasak dedi. Sitede başka bloklarda var üstelik. Neyse genel olarak yasakmış bu duruma da izin vermiyormuş fakat yaşlı bir amcanın kliması varmış apartmanda ona da yaşından dolayı insiyatif tanımışlar ... e bizde başka bloklarda ve kendi apartmanımızda 1 klima görünce sormadık yöneticiye taktık. Neyse çıkartacağız. Diyeceğim kasımda kısmetse Doğum yapacağım, mevsim geçişleri soğuk oluyor. Yazın sıcaktan nefes alamıyoruz vantilatör işe yaramıyor.
Bildiğiniz yazın soğutan kışın ısıtan fan gibi olabilir salonda kullanabileceğimiz bir ürün var mı? Araştırdım pek bilgim de Yok bi yere varamadım.
Tek sıkıntı apartmanın dışına bişey monte etmek yasak. Fişe tak çalışsın olacak alacağımız ürün.
Varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Oy çoğunluğu olduğu için yönetici haklı duruma düşüyor. Bi kişiye dava açmışlar ve yönetici kazanmış klima takan oy çoğunluğunu çiğnedi diye.Klima yasak mi? Ilk defa boyle bir sey duyuyorum.
Evime takacagim klima icin de yoneticiden izin alacak degilim.
Sahsen cikartmazdim. Onun goruntu takintisi icin bu sicakta bogulamam.
İki balkonda kapalı ve oda içine alındı yani biz evi aldığımızda öyle yapılmıştı. Açma durumu yok o yüzden alternatif arıyorum.Klima yasak mı nasıl yani yönetici böyle bir karar nasıl verir yasa var mı ben anlayamadım. Sanırım dışarı takmak yasak diye, balkona koyun ?
Teşekkür ederim, oy çoğunluğu denilen şeye takıldık işteElektrikli soba kullanabilirsiniz soğuklarda,sıcaklarda ise vantilatörden başka bir şey aklıma gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?