Klima yasağı ...

havayı ağaçlardan başka hiç birşey temizleyemez

Böyle bi sacmalık hayatımda duymadım görmedim. İnsiyatif tanıdıkları komşu yaşlıysa sen de hamilesin. Klima yasağı getiren yönetim nefes alma insanca yasağı da getirsin oldu olacak.

Diş cephe görünüşünü bozduğu için kabul etmeyenler var. Ama buna hakları var mı bilmiyorum. Dış ünitey mümkünse balkona taktırın. Kimse karışamaz. Klima dediğiniz şey bu zamanda evin bir ihtiyacı. Bu kadar müdahale edilmesine izin vermeyin.

Yuh diyorum.
İnsan kendi evine de klima takamayacak mi?
Alman gettosu mu orası ???

Bir önceki kirada oturduğum bina, 4 katlı küçük yeni bi binaydi. Yöneticisi de, işi gücü o bina olan biriydi baksa meşgalesi yoktu. Ve binanın dış cephesi bozulacak diye klima yasak diyordu. Bir sene oturdum çıktım ordan. Ama ev sahibi olsaydım, öyle bi güzel ugrasirdim ki kimse mani de olamazdı.

Klima artık mecburi bi ihtiyaç. Bence siz de uğraşın. Taktırin.

Ayrıca klima bakımları dikkatli yapıldığı sürece asla hasta etmez. Bebek için de zararlı değil, hastanelerde klima full çalışıyor. Ben temmuzda doğum yaptım, kızım 7 günlükken eve geldim. Ve o yazı salonda klimayla geçirdim. Ne bebek ne biz rahatsız olmadık.

Bizde vardi ondan ama isitma suresi cok uzun oluyor. Bir de elektrigi x2 yapti bizimki o derece. Ben ise giderken sabah 1 saat erken kalkip yagli petegi acip yatardim 1 saat sonra uzerindeki kiyafetlerim anca isinmos olurdu.

Aaa

Bizimki ayarlı termostatlı vs

Gayet hızlı ısıtıp geç soğuturdu

Faturada da fark çok değildi

Hatta Bebek varken kombide sıkıntı olmuştu kapısı bile olmayan koca salonda açmıştık

Hala duruyor lazım olur belki diye

Boşverin çocuk sıcağa alışmasın zaten bünyesi daha saglan olur. Üşümek değil de terlemek daha çok hasta eder. Sıcak için de klima ayarında vantilatorler var.
Sonuçta çogunluk kararıymış ve daha önce davayı da kazanmışlar yapacak bir şey yok uyum sağlamaktan başka.

Bizim sitede de klima yasak motor takilamaz duvara sitenin kendi sözleşmesi içinde yazıyor hatta balkona cam yaptirilacaksa siyah li olandan yapılabilir diğerleri yasak :)

Evin içinde hem sıcak hem soğuk sağlayanlar var tekzende görmüştüm
1000 TL idi ince uzun portatif güzel bir şeydi

Dyson teknolojisini biliyor musunuz ? Ormanlık alanda, akarlar bakteriler miktropların olmadığı kesin midir ?
teknoloji adı üzerinde doğal yaşam gibi olamaz.
gün gelir ağaçlar tükendiğinde sizin o teknolojileriniz havayı temizleyemez.
doğal yaşamda elbet mikroplar bakteriler olacak vucudumuz bunlarla savaşmaya zaten tasarlanmış.

apartman yönetmeliğinde böyle bi madde var mı? yoksa engellemeyez sizi. ilk defa duyuyorum.

Neye göre yasakmış? Kanunda varsa herkese yasak o zaman. Bir kaç kişide olduğuna göre kanunda yok demek ki. O kadar para verip ne söktüreceğim be ya kimsede olmayacak yada kimseye karışılmayacak. Kural kuraldır herkes için geçerlidir insiyatif oluyorsa bana da insiyatif kullanıverin deseydin.

Salonda balkon yok mu oraya taktırın.

Kanunda böyle bir şey Yok ama apartmanın kendi yönetmeliğinde bu tip bir madde varsa ve siz oraya taşınmadan önce bu yönetmelik size bildirildiyse çıkarın aksi halde çıkarmayın derim.

Tamam çamaşırdı ıvır zıvır görüntü kirliliği gerçekten ama klima motoru alternatifi olmayan bir şey Mecbur dışa takılır.

işte benim bünyem alerjik savaşamıyor.o yüzden bu teknolojiye ihtiyacım var. Ormanı vs istanbulda bulmak pek mümkün değil.

Tasınabilir klimalar vardı sanırım ama ısıtıcı özelliği var mı bilmiyorum.En kötü ihtimalle ufo da alabilirsiniz kışın.

Klimanın motorunu balkonunuza taktirin. Sorun ortadan kalkar
İki balkon da oda içine alınmış iç duvarlar yıkılmış, taşındığımızda bu şekildeydi. Balkon yok. Zaten ben ona çözüm aramıyorum. Tavsiye bir ürün var mı bilen diye soruyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…