Normal de asla çocuğumuz olmayacağını söylediler bizim gibi olan herkese umut olsun die yazdumAllah bagislasin evladinizi.
Hastaligi ilk kez duydum ama umut her zaman vardir.
klinefelter ne oluyorNormal de asla çocuğumuz olmayacağını söylediler bizim gibi olan herkese umut olsun die yazdum
Azosperm hastalığı yani sperm hücresi olmuyor vücuttaklinefelter ne oluyor
O kadar çok dua ettim ki sabahlara kadar dua ediyordum teveccüh namazları kılıyordum Bizim için de çok zor bir çok zor bir dönemdi Peki siz bu hastalığı nereden biliyorsunuz Çevrenizde var sanırımGeçmiş olsun adınıza çok sevindim. Ancak her klinefelter hastasının çocuğu olamıyor malesef siz şanslı kesimdensiniz o açıdan. Bazı hastaların vücudunda sperm üretimi hiç gerçekleşmiyor ve dolayısıyla tüp bebekle de çocuk sahibi olamıyorlar.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gözünüz aydın canım rabbim isteyen herkese nasip etsinAzosperm hastalığı yani sperm hücresi olmuyor vücutta
yok ben sağlık sektöründeyim zaten çok sık görülen bir hastalık değil bilinmemesi çok doğalO kadar çok dua ettim ki sabahlara kadar dua ediyordum teveccüh namazları kılıyordum Bizim için de çok zor bir çok zor bir dönemdi Peki siz bu hastalığı nereden biliyorsunuz Çevrenizde var sanırım
Çok zor bi hastalık ama asla imkansız değil gittiğimiz bi doktor vardı verdiği kürleri kullandık ve sperm testi verdiğinde canlı hücrede bulundu ama en kötüsü bu hastalığı ogrengmdigimz doktorun yüzde bir dahi şans vermiyor demesi olmustuYok
yok ben sağlık sektöründeyim zaten çok sık görülen bir hastalık değil bilinmemesi çok doğal
O kadar zor ve mesakatli bir yol ki ama suan çok şükür dünyalar güzeli bi prensesim var ❤❤❤sağlıkla büyütün inşallah .
gerçekten mutluluğunuzu ben burdan yaşadım içimden ağlamak hissi geliyor
çok sevindim sizin için
O kadar zor ve mesakatli bir yol ki ama suan çok şükür dünyalar güzeli bi prensesim var ❤❤❤
Amin canım inşallah inşallahmaşallah.. inşallah açtığınız konu herkese umut olur :) mucize prensesi benim yerime öpün
amin cümlemiz inşallahSağlıkla büyütün evladınızı.
Gerçekten bi bizmiyiz suan gerçekten bend hayret ettim gerçekten istemek çok önemli çok istedik çok dua ettik çok şükür nasip oldu ve biliyorum ki isteyen herkesede nasip olacak bu kromozom bozukluğunun kız çocuklarında olduğunu bilmiyordum bide ne gibi bi kromozom bozukluğu olduğunu bilmiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirimİlk defa böyle bir bireyin çocuk sahibi olduğunu görüyorum çünkü spermatogenez görülmez bu hastalığa sahip bireylerde. Bir mucize gerçekleşmiş sizi kutlarım ama bu hastalığın genetik bir rahatsızlık olduğunu ve çocukta kromozomsal bozukluklar görülebileceğini biliyorsunuz değil mi? Çünkü eşinizin kromozom sayısı bizler gibi değil. 47+XXY
Canım ben de tam net bilemiyorum çünkü daha öğrenciyim. İntrasitoplazmik sperm enjeksiyonuyla bebek sahibi olabilirsiniz ama doğal yollarla bilmiyorum hiç duymamıştım. Dediğim yöntemle sağlıklı spermler alındığı için bebekte hastalık oluşması ihtimali yok denecek kadar az aslında. Ama siz sanırım doğal yollarla hamile kalmışsınız. O yüzden bir hastaneye gidip test yaptırmak en mantıklısı olur.Gerçekten bi bizmiyiz suan gerçekten bend hayret ettim gerçekten istemek çok önemli çok istedik çok dua ettik çok şükür nasip oldu ve biliyorum ki isteyen herkesede nasip olacak bu kromozom bozukluğunun kız çocuklarında olduğunu bilmiyordum bide ne gibi bi kromozom bozukluğu olduğunu bilmiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim
Hayır hayır eşim mikrotese ameliyatı oldu ben tüpbebek annesiyim gebeliğimde taramalarda hiçbir sknti çıkmadı ve bildiğim kadarıyla erkek bebeklerde babanın gen durumu yani ondada bu klinefelter olayı oluyo ama kız bebeklerde duymadım araştırmam gerekecek sanırımCanım ben de tam net bilemiyorum çünkü daha öğrenciyim. İntrasitoplazmik sperm enjeksiyonuyla bebek sahibi olabilirsiniz ama doğal yollarla bilmiyorum hiç duymamıştım. Dediğim yöntemle sağlıklı spermler alındığı için bebekte hastalık oluşması ihtimali yok denecek kadar az aslında. Ama siz sanırım doğal yollarla hamile kalmışsınız. O yüzden bir hastaneye gidip test yaptırmak en mantıklısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?