Şimdi sevgili arkadaşlarım, bir şey danışmak istiyorum..
çok arızalı bir eltim var benim.. Eşimgil iki erkek kardeş.. kayınvalidem kayınbabam dünya iyisi insanlar.. kızları olmadığı için bize tabiri caizse taparlar.. Lakin eltim inanılmaz geçimsiz bi kız.. Allahtan korkusu kuldan utanması olmayan bir tip..
Şöyleki; ağıza alınmayacak hakaretleri yüzlerine karşı toğluluğun içinde kaç kez kayınvalidemlere söylemiştir..
ve bende el kızı olmama rağmen samimiyetime inanın, hiçbir kusurları yokken...
kaaaaç kez pılını pırtısını toplamıştır boşancam diye..
buraya kadar normal, her ailede olur böyle huzursuzluklar değil mi..
Amma ve lakin heer defasında hiçbirşey olmamış gibi bu arkadaş gerisin geri gelir..
annecim babacım olur bu insanlara karşı..
artık ''arsız'' olarak nitelendiriyoruz..
ama öylesine yaka silktirdiki, artık öylesine insanları korkuttuki,
eşimin ailesi ''aman onlar iyi olsunda biz gitmesekte olur, aman onlar iyi olsunda tek hiçbişey istemiyoruz, aman onlar iyi olsunda gelmeselerde olur vs vs vs ''
aman o yapamaz, aman o bilemez, ay o verirmi bişeyini falan modundalar..
İnanılmaz üstüne titreniyo yani, bildiğiniz gibi değil..
Misal bir akşam yemeğinde, hepimiz sofradayken, kayınvalidem sürekli '' x kızım şundan yedinmi, x kızım şununda tadına bak, kızım çayını dolduruyumu, yok yok ben kalktım kalkma sen doldururum ben'' şeklinde..
anlam veremiyorum ya, kıskanmak değil bu dünyada ikimiz kalsak yine onu kıskanmam ben, eşimin ailesini anlayamıyorum yani, öyle diyelim.. Vay arkadaş demek kötü olmak lazım diyorum

Ha bana kötüler mi , Asslaaaa..
Daha öte git dememişlerdir, haklarını yiyemem.. bir dediğim ikiletilmez..
neysem, yine o akşam yemeği işte; yedi bu hanım kızımız 'eline sağlık' dedi ve gitti kanepeye oturdu..
Ben enayimiyim dedim içimden, kalktım bende oturdum..
kayınvalidem yazaık sofrayı kaldırdı bulaşıkları yerleştirdi, çayı hazırladı, getirdi çayımızı tuttu vs vs
geride üzüldüm yani.. bi yanımda vicdan sızlattı..
annemle telde konuşurken konusu geçti, nasıllar iyilermi diye sordu annem.. anlattım böle böle diye..
Kızdı annem bana, gavura darılıp oruç yiyosun , sana naaptılarda sen insanlara öyle davranıyosun falan dedi..
Şimmdi cidden düşünüyorum fesatlıkmı yapıyorum diye..
aslına bakarsanız bir yanım ''yapanda bir yapmayanda bir kızım, kız neler etti senin gördüğün değeri görüyo'' diyor..
diğer yanım ''boşver Allah bilsin, senlik bişey yokki, sana nekadar iyiler, otur oturduğun yerde, kendini bozma'' diyor

burda beni hiiiçççç tanımayan bilmeyen objektif hatunlara danışayım dedim..