Bir gece abartıp üst üste yaptım maalesefNasıl bir mast. yapıyorsun da bu hale getirdin? Mantar olmuşsunuzdur bence
Nasıl yani çok mastürbasyon yapmaktan kukunu tahriş mi ettin? Biraz sakin, biraz dur be reiis
Maalesef duramadımNasıl yani çok mastürbasyon yapmaktan kukunu tahriş mi ettin? Biraz sakin, biraz dur be reis.
kaç kere yapmıs olabilirsin ki tahriş olması içinBir gece abartıp üst üste yaptım maalesef
kaç kere yapmıs olabilirsin ki tahriş olması içinmantardır o, hijyenine dikkat et. Masttan dolayı sürekli ıslak geziyorsan kurula Nemli olduğu sürece mantara davetiye maale
Ne libidolar varmış vay beeeeBir gece abartıp üst üste yaptım maalesef
Nasıl duruyor mesela Mahmut Abi?Bu tam olarak mantar gibi durmuyor ama
Mantar sisme yapmıyor kızarıklık oluyormus bu kocaman şiştiNasıl duruyor mesela Mahmut Abi?
Krem verdi ama işer yarayacak gibi gelmiyor bana korkuyorumMart ayı geldiği için bu tarz durumları normal karşılıyorumYine de biraz sakin olun. Josephine kavuşan Napolyon gibi saldırmasanız daha iyi olur. Doktora gidin o krem verir.
Yarar yarar. Yaramazsa da kadın doğuma gidersiniz.Krem verdi ama işer yarayacak gibi gelmiyor bana korkuyorum
Libidosu olmayanj anlamıyorum valla abla bu organ durmuyor hep uyarılıyorBu kadar libidoyu nerden buluyorsunuz yahu, sanki hor hor cesmesi.
Hadi çoçuğum git sütünü iç uyu. Uyku saatin geçtiLibidosu olmayanj anlamıyorum valla abla bu organ durmuyor hep uyarılıyor
Ne alaka teyzeHadi çoçuğum git sütünü iç uyu. Uyku saatin geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?