S Semakilci Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2019 256 64 98 32 Dün 14:36 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #21 seraycann .!.: Devlet mi özel mi acaba iğne yoksa neden ilaç kullandırdı Genişletmek için tıkla... Doktor gerek görmemiştir belki, ilk gebeliğimde de özele gittim oradaki doktor da sadece klomen kullandırdı iğne yapmadı ve o ay hamile kalmıştım
seraycann .!.: Devlet mi özel mi acaba iğne yoksa neden ilaç kullandırdı Genişletmek için tıkla... Doktor gerek görmemiştir belki, ilk gebeliğimde de özele gittim oradaki doktor da sadece klomen kullandırdı iğne yapmadı ve o ay hamile kalmıştım
S seraycann Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2025 35 5 1 28 Dün 15:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #22 Semakilci .!.: Doktor gerek görmemiştir belki, ilk gebeliğimde de özele gittim oradaki doktor da sadece klomen kullandırdı iğne yapmadı ve o ay hamile kalmıştım Genişletmek için tıkla... Anladım umarım bir an önce sonuca ulaşırsınız
Semakilci .!.: Doktor gerek görmemiştir belki, ilk gebeliğimde de özele gittim oradaki doktor da sadece klomen kullandırdı iğne yapmadı ve o ay hamile kalmıştım Genişletmek için tıkla... Anladım umarım bir an önce sonuca ulaşırsınız
T tugbaumt Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2025 85 16 3 29 Dün 19:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #23 Devlet hastanesine gittim iğne yapacak büyükşükte değil dedi ilaç biteli 2 gün olmuştu 10 ve 11 mm değerler
Devlet hastanesine gittim iğne yapacak büyükşükte değil dedi ilaç biteli 2 gün olmuştu 10 ve 11 mm değerler
T tugbaumt Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2025 85 16 3 29 Dün 19:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #24 Semakilci .!.: Doktor gerek görmemiştir belki, ilk gebeliğimde de özele gittim oradaki doktor da sadece klomen kullandırdı iğne yapmadı ve o ay hamile kalmıştım Genişletmek için tıkla... Büyüklükler kaçtı doktora gittiğinizde
Semakilci .!.: Doktor gerek görmemiştir belki, ilk gebeliğimde de özele gittim oradaki doktor da sadece klomen kullandırdı iğne yapmadı ve o ay hamile kalmıştım Genişletmek için tıkla... Büyüklükler kaçtı doktora gittiğinizde
S Semakilci Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2019 256 64 98 32 Dün 22:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #25 tugbaumt .!.: Devlet hastanesine gittim iğne yapacak büyükşükte değil dedi ilaç biteli 2 gün olmuştu 10 ve 11 mm değerler Genişletmek için tıkla... Ee tekrar çağırmadı mı şimdi benim ki 11 di 3 gün sonra 20 oldu ve iğneyi yaptı bu akşam da çatlayacak sanırım
tugbaumt .!.: Devlet hastanesine gittim iğne yapacak büyükşükte değil dedi ilaç biteli 2 gün olmuştu 10 ve 11 mm değerler Genişletmek için tıkla... Ee tekrar çağırmadı mı şimdi benim ki 11 di 3 gün sonra 20 oldu ve iğneyi yaptı bu akşam da çatlayacak sanırım
S seraycann Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2025 35 5 1 28 Bugün 00:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Semakilci #26 tugbaumt .!.: Büyüklükler kaçtı doktora gittiğinizde Genişletmek için tıkla... Benim ilk gittiğimde 16 mm idi 19da mm de iğne vurdular. İkincide 20 mm biri 19 mm biri
tugbaumt .!.: Büyüklükler kaçtı doktora gittiğinizde Genişletmek için tıkla... Benim ilk gittiğimde 16 mm idi 19da mm de iğne vurdular. İkincide 20 mm biri 19 mm biri