Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

beni gören hiç kilo almamışsın dior,sadece karnımda koca bir top var gibi,ben zaten hamilelikte kilo alırım ama kendime değil. herkes günün yakın galiba diyor :) oysaki daha 2 ayım var :) ama erken olacak doğum tabi :)

--------------------------------------------------------------------------------

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaa normalde reglimi çok düzenli olurum ilkdefa geçen ay 5 gün uzadı ama hasta oldum hiç bir reglimde belim ağrımazdı karnım ağrırdı ama ... bu ay gene uzadı ama karın ağrım yok çok hafif geçen gün sancılar vurdu ama belimden duramıyorum kopucak sanki ölüyorum ağrısına test yaptım çıkmadı daha doğrusu yayıldı heralde bozuktu yaaa acaba!!!!!!!!!!!!!:) sanki hissediyorum :) nolur dua edin

canım ,muhakkak celestone ciğer geliştirici iğneyi yapmasını iste dr undan...

Julia Rabbim yardımcın olsun gittinmi doktora ne oldu? bayram öncesimi bayram sonrasımı doğumun*

Klomen kullanmışmıydın canım takip edemedim? benimkide yayılmıştı ayy ne sinir bozucu ya: kesinlikle bozuk kaset. inş hamilesindir.

ilgine teşekkür ederim callcenteryok canım klomen kullanmadım ben henüz başlamadım birşeye doktor herşey süper sabırr... dedi bekliyorum rabbim nesamn nasip ederse inşallah...:) bende regl oldum malesef belimin ağrısı hala dewam...

sıkma canını bende oldum kaç aydır deniyosun

Hayatım diyoruz ki belirtiler için erken..azcık daha bekle inşallah hamilesindir..değilsen üzülmemen için....

yanılıyor olmayı çok isterdim ama topiğin başında hemen hemen herkes hamilesin demişti...ben de belirtiler için çok erken daha demiştim..

bildiklerimizde yanılmıyoruz demek ki.......

inşallah en kısa zamanda Allah ın izniyle hamile kalırsın ve sağlıklı sıpan ya da sıpaların olur

Son düzenleme:
sıkma canını beni,mde az kaldı bende bi heyacanla başladım aya ama yok gibi haaa

canım inş en kısa sürede Rabbim nasip edecek! hemen hemen günlerimiz aynı! hayırlısı olsun inş!

kuşum sadece ve sadece stres yapıyoruz: bu yüzden olmuyor...

canım inş sıpalarım olur çok istiyorum ama hayırlısı olsun inş.
yani 1 yıl oldu ilk 4 ayını korundum sonrasını bıraktım ...bekliyorum sabırla rabbim nezaman nasip eder die inşallah

sabretmek en büyük ibadetmiş! kendimi düşünüyorum: her şeyim var ama şükretmiyorum yeterince sanırım! RAbbim harlısını versinde sağlık huzur versinde demekki zamanı var: bende artık ben hamile kalıcam ama bu aymı bilmiyorum diye kendimi teselli ediyorum.

bende Rahim filmiyle uğraşıyordum: devlet hastanesinde Rahim filmi çekindim: şükürler olsun tüplerim açık: çooooooooook mutluyum: rahim var, tüp var,sperm var,yumurta var, birde Rabbim ol derse olcak bu iş!

Rahim filmi aşamaları, Devlet hastanesi için;

Randevu aldım bir hafta öncesinden,
Sabah gittim reçeteye ağrı kesicileri ve sıvıyı (rahme yayılan sıvı; tüplere yayılıp yayılmadığını filmde gösterecek sıvı) yazdı doktor kayıt yaptı.

öğle yemeğini yedikten sonra ağrı kesicileri film çekilmeden bir saat önce içtim.

13:30 da hastanedeydim: filme girmeden önce sıvıyı sağlık memuruna verdim, şırınga filanda var.

şimdi sıra film çekimine geldi, kadın kapıdan içeri alcak isimlerimizi öyel bir bağırıyorki, kendimi kurbanlık koyun sandıma neyse girdim odaya, kabinler var üstünü değiştirip verdikleri ameliyat elbiseleri varya onu giydim, perdeler var, perde açıldıiçim ürperdi, kız uzanmış bişey tkmışlar ama böle ilginç tarf edemem, hocam hazırım dedim,ilk defa senin gibi bir hasta gördüm dedi, güldüler,

neyse sıranı bekle diyor, gülüyoruz, kızın biri baygın (yere uzanmış), biri titriyor neyse sıra bende perdeyi açtılar içeri grdim uzun bir jinekolojik masa üzerinde baağı ara var ama bir cihaz, bayan doktor tam karşında, bişeyler takıyor, iki üç kere müdahale etti, veriyorum diye bağırdı cam taraftan diğer memurda filmi çekti, neyse kalktım, kan geliyor tabiii, oturtuyorlar dinleniyorsun....
sonra tekrar bu seferde rontgen 10 15 dakka sonra...

birazcık ağrım oldu: ağrı kesicileri bitesiye kadar kullan dediler, kendi doktorum baktı şükür tüpler açık, ama klomen vermedi bu ay....

bu ay klomen kullanmadığım için kasık ağrısı filan hissetmiyorum, belkide bu ay yumurtlamıyorumdur diyorum, klomen kullandığım zaman kasıklarım felaket ağrıyordu şuanda tık yok. Bu aydan pek umutlu değilim...

ben de bu ay klomen kullandım 44 idim 52 oldum acayip şişkinlik var.hiç bir şeye gire miyorum.ilk günler yani 3. Hapta sağ ve sol yumurtalarımda toplu iğne patması gibi bişi oldu kaşınır gibi tatlı tatlı bi sızlama.inşallah hamileyimdir.1 aralıkta adet günüm belli olunca yazarım:)

ok canım muahakkak bilgi ver! ilk defamı kullanıyorsun?

bende bu ay klomene başladım ama adet günüm geldiğinde vücudumda belirtiler bile olsa acaba hamilemiyim diye düşünmiycem..geçen ay vücudumda biçok belirti oldu kendi kendime hamile kalmayı denerken daha ilaca başlamamışken yanii..karın ağrısı,kasık ağrısı,akıntı,sık idrara çıkma vb..ınternette bu da bende var bu da bende var diyodum..bu ay oldu herhalde diye ümidim çoktu sonuç tabii ki negatif :))) pozitifle tanışamadım daha..
dr bana eğer hamileliği çok istersen yada tam tersi içinde aşırı derecede hamilelik korkusu olursa vücut hamilelik belirtileri yapmaya başlayabilir hatta karnın bile şişebilir dedi (hamile olmadığın halde)..psikolojik gebelik yanii..kendi kendime dedim ya karnımda şişseydi şişi nasıl indircektik hayır içi boş ya o bakımdan :))
artık kafdama takmıyorum bende hiç umursamıyorum..sadece hastaneye gittiğimde sinirleniyorum ortamdan ötürü..yoksa bu konuyla ilgili tevekküle bıraktım bende artık..yapcak bişey yok..

merhaba,
bende o aşamalrdan geçtim şu oldu bu belirti oluyor ama sonuç malesef hüsran: en mantıklısı söyledğin gibi düşünmemek umursamasaydık şimdiye kadar belkide doğurmuştum: RAbbim yardımcımız olsun bize lütfen sonuçla ilgili bilgi ver.

mrb..klomen kullanıyorum ya bugün dr a gittim yumurtama baktı..15 mm olmuş..2 yumurta gelişmiş..diğeri kaç milim bilmiyorum ama bi tanesi 15 mm miş..daha yumurtlama gününe 2 gün var dedi..1 günde yumurta 2 mm gelişir dedi..yanii şuan durumun normal dedi..bugünden itibaren gün aşırı ilişki dedi..öyle işte..
hayırlısı olsun..şuandan itibaren her an dua ediyorum Allah!a..inş bu ay olur..çok yoruldum..Allah çabalarımızı nasiple sonuçlandırır,bebekle sonuçlandırır inş cümlemizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…