- Konu Sahibi CallCenter
-
beni gören hiç kilo almamışsın dior,sadece karnımda koca bir top var gibi,ben zaten hamilelikte kilo alırım ama kendime değil. herkes günün yakın galiba diyor :) oysaki daha 2 ayım var :) ama erken olacak doğum tabi :)
beni gören hiç kilo almamışsın dior,sadece karnımda koca bir top var gibi,ben zaten hamilelikte kilo alırım ama kendime değil. herkes günün yakın galiba diyor :) oysaki daha 2 ayım var :) ama erken olacak doğum tabi :)
--------------------------------------------------------------------------------
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaa normalde reglimi çok düzenli olurum ilkdefa geçen ay 5 gün uzadı ama hasta oldumhiç bir reglimde belim ağrımazdı karnım ağrırdı ama ... bu ay gene uzadı ama karın ağrım yok çok hafif geçen gün sancılar vurdu ama belimden duramıyorum kopucak sanki ölüyorum ağrısına test yaptım çıkmadı daha doğrusu yayıldı heralde bozuktu yaaa acaba!!!!!!!!!!!!!:) sanki hissediyorum :) nolur dua edin
ayyyyy merak ettim callcenter durumn ne? hamişmisin
call bende merak ettim regli oldun mu ?
kızlar sağolun beni düşündüğünüz için ama hamile değilim malesef regyli oldum: bugün 6. günüm.
ilgine teşekkür ederim callcenteryok canım klomen kullanmadım ben henüz başlamadım birşeye doktor herşey süper sabırr... dedi bekliyorum rabbim nesamn nasip ederse inşallah...:) bende regl oldum malesef belimin ağrısı hala dewam...
Hayatım diyoruz ki belirtiler için erken..azcık daha bekle inşallah hamilesindir..değilsen üzülmemen için....
sıkma canını bende oldum kaç aydır deniyosun
sıkma canını beni,mde az kaldı bende bi heyacanla başladım aya ama yok gibi haaa
ilgine teşekkür ederim callcenteryok canım klomen kullanmadım ben henüz başlamadım birşeye doktor herşey süper sabırr... dedi bekliyorum rabbim nesamn nasip ederse inşallah...:) bende regl oldum malesef belimin ağrısı hala dewam...
yanılıyor olmayı çok isterdim ama topiğin başında hemen hemen herkes hamilesin demişti...ben de belirtiler için çok erken daha demiştim..
bildiklerimizde yanılmıyoruz demek ki.......
inşallah en kısa zamanda Allah ın izniyle hamile kalırsın ve sağlıklı sıpan ya da sıpaların olur
yani 1 yıl oldu ilk 4 ayını korundum sonrasını bıraktım ...bekliyorum sabırla rabbim nezaman nasip eder dieinşallah
call merhaba canım;
hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor tabii amaa klomen kullandığın için şuan kendini şiş hissediyor olabilirsin bendede öle olmuştu şiştim hele bir göbek oldu bende sorma normalde zayıf bir görüntüm vardır ama ince bacaklara kocaman göbek oldum düşün .ama vucuttan atılmasıda zaman alıyo klomeni 3 ayda naca attım ben ama kadın hisseder hamile kaldığını 24 günde 4 gün kalmış anlaman için parmaak testi yaptın mı? Yada reglin senin kaç günde bir oluyodu
ben de bu ay klomen kullandım 44 idim 52 oldum acayip şişkinlik var.hiç bir şeye gire miyorum.ilk günler yani 3. Hapta sağ ve sol yumurtalarımda toplu iğne patması gibi bişi oldu kaşınır gibi tatlı tatlı bi sızlama.inşallah hamileyimdir.1 aralıkta adet günüm belli olunca yazarım:)
bende bu ay klomene başladım ama adet günüm geldiğinde vücudumda belirtiler bile olsa acaba hamilemiyim diye düşünmiycem..geçen ay vücudumda biçok belirti oldu kendi kendime hamile kalmayı denerken daha ilaca başlamamışken yanii..karın ağrısı,kasık ağrısı,akıntı,sık idrara çıkma vb..ınternette bu da bende var bu da bende var diyodum..bu ay oldu herhalde diye ümidim çoktu sonuç tabii ki negatif :))) pozitifle tanışamadım daha..
dr bana eğer hamileliği çok istersen yada tam tersi içinde aşırı derecede hamilelik korkusu olursa vücut hamilelik belirtileri yapmaya başlayabilir hatta karnın bile şişebilir dedi (hamile olmadığın halde)..psikolojik gebelik yanii..kendi kendime dedim ya karnımda şişseydi şişi nasıl indircektik hayır içi boş ya o bakımdan :))
artık kafdama takmıyorum bende hiç umursamıyorum..sadece hastaneye gittiğimde sinirleniyorum ortamdan ötürü..yoksa bu konuyla ilgili tevekküle bıraktım bende artık..yapcak bişey yok..
merhaba,
bende o aşamalrdan geçtim şu oldu bu belirti oluyor ama sonuç malesef hüsran: en mantıklısı söyledğin gibi düşünmemek umursamasaydık şimdiye kadar belkide doğurmuştum: RAbbim yardımcımız olsun bize lütfen sonuçla ilgili bilgi ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?