Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

ben hiç bişe görmedim fosur fosur uyudumsempatiksalakcinni

bende çok var göndereyim sana bu gece kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nerdesiniz aşağıda kimseyi göremedim
oku oku ne yazmışınzzı beeeaaa

şimdide sen yoksun aman be! şurda klomen agamızın yaptığı ağalıklardan bahsediyos kimsecikler yok!

arkadaşlar klomen kullananlara ait sayfalar dolu mesajı olan topik var zaten...çoğu klomenci ordadır..

arkadaşlar klomen kullananlara ait sayfalar dolu mesajı olan topik var zaten...çoğu klomenci ordadır..

evet var onlarada bakıyorum ama yeni topik belkide şans getirir bize: hem burda klomenle hamilelik belirtilerini kıyaslıyoruz: diğer topiklerdede vardır muhakkak ama şans getrsin bu topik inş herkese: herkes hamile kalsın inş.

Son düzenleme:

inşallah canım,ama aynı veya benzer konu gördüler mi kapatıyorlar yeni açılan konuyu,o bakımdan dedim..Siteyi yavaşlatıyormuş..

inşallah canım,ama aynı veya benzer konu gördüler mi kapatıyorlar yeni açılan konuyu,o bakımdan dedim..Siteyi yavaşlatıyormuş..

bire bir aynı konu varmı canım: ben bakıyorum ama göremedim: klomenin ya etkilerini atmıştın en son bana ama klomenmi hamilelik belirtimi diye net açık yazan bir konu başlığı yok gibi geldi bana!

selam kızlar ben de bu ay klomen kullandım yumurtam çatlayalı 5 gün oldu ve göğüs uçlarım taş gibi dokunamıyorum ve çok uykum var. bunlar klomenden mi kaynaklanır ve yumurtlamadan 7 gün sonra kan testi yaptırsam çıkar mı sizce

yumurtlamadan 7 gün sonra kan testi çıkmaz malesef canım..

slm kızlar bende bu ay ilk defaa serephone yani klomen kullnadımm.....
18.günümde yumurtam catladı cok şükür nasıl anladınız diceksiniz dr zaten 3 gün öncesi baslayın calışmaya demişti yani cuma pazartesi yumurtam catladı bi kasık agrısı oldu anlatılmaz yasanır simdi 10 gün olucak yarın yumurtam catlayalı sizce gebelik testi en uygun hangi gün olur??? bu arada sat tarihim 8 kasım....nolur bana dua edin olurmu.....cevap için şimdiden çok tesekkürler......

Melikecim yumurtanın çatlamasından sonraki en erken 12. gün test yaptır ya da yap derim ,erkenden yaptırma üzülrüsün:) hadi inşallah hamileyim diye haber ver :)

Melikecim yumurtanın çatlamasından sonraki en erken 12. gün test yaptır ya da yap derim ,erkenden yaptırma üzülrüsün:) hadi inşallah hamileyim diye haber ver :)

julia sen nasılsın nasıl gdiyo hamileleik kaçıncı hafatdasın ne zmaan doğum cinsiyetleri ne kendini n<sıl hissediyosun çok kilo aldın mı? çok mu sordum merak işte

toplam şimdiye kadar 15 kilo aldım,hamilelik çok zor geçti ve geçior ama benim akdeniz anemisi taşıyıcısı çıkmam ve ikiz olmasından dolayı çok bulantı ve kusma olması beni yıprattı,şimdi de taşımakta zorlanıorum :) bel ağrılarım var :) ama şikayet etmiorum

33.haftamdayım bayramdan önce gidip görünecem eğer sorun görürse bayramda ya da diğer hafta alınacak bebekler,eğer her şey normal olursa da 37. haftamda doğum olacak inşallah,ikizlerim kız,zaten bir oğlum vardı ,çok şükür diyorum işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…