- Konu Sahibi CallCenter
-
heoz canım ne yaptın kuzum merak ettim seni
nasılsın neler oldu?
İnş. canım. bugün kaçıncı günün senin*
24.günüm canım birde dün aksam cenemde sivilce cıktı cok ilginc cünkü bende hiç cıkmaz sivilce cok cok derdşm olunca ki oda iltihaplı cıkmaz cok saırdım inş bu değişiklikler hamilelik belirtisidir ya
çok küçükmüş daha canım..fazla beklemene gerek yok...neden alındı ?
merhaba kızlar allah herkesin yardımcısı olsun.klomen kullanırken insan çok umutlanıyor hele bide çatlatma iğnesi olduysan ilişkiyede düzenli girdiysen kesin oldu bu iş diyorsun ama benim gibi kırmızıları görünce bu ne lannn diye zönk oluyorsun.dış gebelik,kimyasal gebelik geçirdikten sonra şuanda acaba ne yapsam diye mal mal etrafıma bakınıyorum.ne yapsam acaba ???tüpden bebekmi?????
şöyle yumuk yumuk,kırış kırış bi bebek iistiyorum demişmiydim
24.günüm canım birde dün aksam cenemde sivilce cıktı cok ilginc cünkü bende hiç cıkmaz sivilce cok cok derdşm olunca ki oda iltihaplı cıkmaz cok saırdım inş bu değişiklikler hamilelik belirtisidir ya
bu arada günaydın hepinize.bu sabah dersim yok.
bu arada bugün 27.günüm ve sabah bi test daha yaptım, belli belirsiz bi gölge gördüm mü, görmedim mi emin diilim.
sanırım bu ay hormonlar oyun oynuyolar bana, galiba hamile diilim
hayırlısı olsun ne diyim....
bu sivilce klomen etkisi bendede aynı çünki cildi yağlandırıyor
günaydın kızlar....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın canım nasılsın? bugün benim göğüslerim foss indi: hiçbir belirti yok: klomenden dolayı okadar şişmiş malesef: canım sıkıldı...
sükür cnm iyiyim sen nasılsın sıkma canını kendinde belirti arama psikolojikte olabilo bilioruz artık umutlu olalaım umutlu olalaımki gelsin bebişler....:CüvCüv:
bu ayda yok ! sabah bi hüzün çöktü: belirtide yoktu ama bak şimdi yazarken sol kasığım battı aaaaa! nerden baksan en az bir hafta var!
callcenter cnm sen folic plus kullanıomusun? doktor verdimi?
rüyalarla uğraşıp duruyorum: bugün mesela ekmek yedim: bulgaristana bişeyler satmaya gidiyodum: adet oldum yaa bir kaç rüyayı birden görüyorum.
hayır olsun rüyaların bende bugün rğyamda akvaryum gördüm dolu balık var içide aa bi bakiommm yavru balıklar öölmüşşş Allah hayır etsin insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?