Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

bu sivilce klomen etkisi bendede aynı çünki cildi yağlandırıyor

bu arada günaydın hepinize.bu sabah dersim yok.
bu arada bugün 27.günüm ve sabah bi test daha yaptım, belli belirsiz bi gölge gördüm mü, görmedim mi emin diilim.
sanırım bu ay hormonlar oyun oynuyolar bana, galiba hamile diilim
hayırlısı olsun ne diyim....

allahım yardımcımız olsun artık son devrelere geldiğimize inanıyorum okadar aşamadan sonra: doktorun tavsiye ediyorsa ve imkanın varsa denemeni öneririrm canım.

şöyle yumuk yumuk,kırış kırış bi bebek iistiyorum demişmiydim

ayy ne tatlı olur bööle yesen onu!

sivilce klomen etkisi diyorlar ama inş. canım hamilesindir... inş... amin...

canım belli olmaz cuma tekrar yaparsan netleşir...

günaydın canım nasılsın? bugün benim göğüslerim foss indi: hiçbir belirti yok: klomenden dolayı okadar şişmiş malesef: canım sıkıldı...

sükür cnm iyiyim sen nasılsın sıkma canını kendinde belirti arama psikolojikte olabilo bilioruz artık umutlu olalaım umutlu olalaımki gelsin bebişler....:CüvCüv:

sükür cnm iyiyim sen nasılsın sıkma canını kendinde belirti arama psikolojikte olabilo bilioruz artık umutlu olalaım umutlu olalaımki gelsin bebişler....:CüvCüv:

bu ayda yok ! sabah bi hüzün çöktü: belirtide yoktu ama bak şimdi yazarken sol kasığım battı aaaaa! nerden baksan en az bir hafta var!

rüyalarla uğraşıp duruyorum: bugün mesela ekmek yedim: bulgaristana bişeyler satmaya gidiyodum: adet oldum yaa bir kaç rüyayı birden görüyorum.

rüyalarla uğraşıp duruyorum: bugün mesela ekmek yedim: bulgaristana bişeyler satmaya gidiyodum: adet oldum yaa bir kaç rüyayı birden görüyorum.

hayır olsun rüyaların bende bugün rğyamda akvaryum gördüm dolu balık var içide aa bi bakiommm yavru balıklar öölmüşşş Allah hayır etsin insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…