Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

3 ekimde regyli olmuştum evet ama bu kadar açıkmam klomendenmi diyorsun sen kullandınmı? kullandıysan hamile olmadıysan o ay bu kadar açıktınmı*

evet doktorum verdi.adetime bir hafta var.

call merhaba canım;

hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor tabii amaa klomen kullandığın için şuan kendini şiş hissediyor olabilirsin bendede öle olmuştu şiştim hele bir göbek oldu bende sorma normalde zayıf bir görüntüm vardır ama ince bacaklara kocaman göbek oldum düşün .ama vucuttan atılmasıda zaman alıyo klomeni 3 ayda naca attım ben ama kadın hisseder hamile kaldığını 24 günde 4 gün kalmış anlaman için parmaak testi yaptın mı? yada reglin senin kaç günde bir oluyodu

3 ekimde regyli olmuştum evet ama bu kadar açıkmam klomendenmi diyorsun sen kullandınmı? kullandıysan hamile olmadıysan o ay bu kadar açıktınmı*

evet doktorum verdi.adetime bir hafta var.

Hamile olmamıştım o zaman canım..Acıkma olayının olup olmadığını hatırlamıyorum..Anlıyorum illaki bunun hamilelik belirtisi olmasını istiyorsun ama,açlık hissi vs için çok erken hamileliklerde..2 kez hamile kaldım ama mikroenjeksiyonla..sonuçta ne şekilde hamile kalınırsa kalınsın hamile kaldığından itibaren aynı normal hamilelik belirtileri oluyor..

1 hafta bilemedin 10 gün daha sabret..inşallah hamilesindir ;-)

merve,parmak testi derken rahim ağzına doğru parmak sokup yumuşama ya da sertlik olup olmadığını anlamak dan mı bahsediyorsun ? Eğer adet zamanı gelmişse rahim ağzı zaten yumuşar ama adet zamanına daha varsa veya hamilelik varsa sertleşir ,yukarı çıkar..Sertliğin olması da hamilelik demek değildir illa...

Son düzenleme:
Klomenin yan etkisi olduğunu hiiiçç düşünmüyorum,yaşanıorsa da psikolojiktir.
Klomen yumurtanın gelişmini etkileyip düzenlior o yüzden adetlerde gecikmeler olabilir,akıntı değişebilir,ovulasyon günü değişebilir ama hamilelik belirtileri göstermez,bence çoğu hissedilen şey psikolojiktir.
2 kere kullandım hamileydim ikisinde de ama hiç hamilelik belirtisi yaşatmadı bana.Ben sadece vücudumdaki bazı değişiklikleri hissettiğim için hamile olabilirm düye düşünmüştüm.
Karnında bol bol gaz,hem de sancılı,bol kremsi akıntı,göğüslerde özellikle koltuk altına doğru kolumu hareket ettirdiğimde hissetiğim bir ağrı,onun dıişında belirgin bir şey yoktu,bunları da ben kendimi dinlediğim için hissettim yoksa yine anlaşılmaz.

canım ilk kullandıım ay böle yüzüm elim şişmemişti: çok duygusaldım ağlıyordum: ve iştahım kapanmıştı: ama şimdi bir iştah var bende sorma! aynen aynen kocaman göbeğim var: benim 30-32-34 gün sürüyor bir defada 28 gün sürmüştü belli olmuyor aslında 28 gün sürdüğünü düşürsem 4 gün var: 34 gün olduğunu düşünürsem 10 gün var.

açıkma olayı kafamı karıştırıyor sadece: sağol canım inş
gece rüyamda iki kez ayrı ayrı yemekler gördüm: patıcan yemeğiyle patates kızartması: hehe

Baş dönmesi,mide bulantısı falan çoğu kişide 5. haftadan sonra başlıor,daha kese oluşmadan gebelik belirtileri oluşmaz,o yüzden şu diğer belirtiler dediğim gibi psikolojik bence,tabiki inşallah hamileisndir ama sonrasında üzülmemek için fazla da dinlememk lazım kendimizi.

ben dediğim gibi hissetiklerimi klomenden dolayı yaşamadım ya da ona özel hiç bir belirti görmedim vücudumda özellikle yan etki adına.Hamilelik belirtisi yaşatmaz sana sadece hamileyse o beliritileri yaşarsın.

daha senin adetine 10 gün mü vaarr :)
ooooo sen hiç bir belirti yaşayamazsın o zaman daha çok erken :)

evet kesinlikle psikolojik..ben de her ilişki sonrası başımın döndüğünü,arabada giderken midemin bulandığını düşünürdüm..Hatta öyle de hissederdim..Tamamen psikolojik tabi..

Callcenter acıkma vs olayları için çok erken daha...

YAN ETKILER / ADVERS ETKILER :
Tavsiye edilen dozlarda görülebilecek yan etkiler önemsizdir ve tedaviyi nadiren etkiler. Uzun süreli yüksek doz
uygulamalarinda yan etkilerde artis olabilir.
En çok görülen yan etkiler : Vazomotor kizarmalar, karin bölgesinde huzursuzluk, anormal uterin kanamalar, over
hipertrofisi, gögüslerde gerginlik ve dolgunluk, görmede bulanikliktir.
Seyrek olarak da ; Bulanti, kusma, gerginlik,uyku bozuklugu, bas dönmesi, poliüri, ürtiker görülebilir

klomenin yan etkileri,prospektüsünde aynen yazanlar....

parmak testi yapmadım canım: korkutuyor beni o test!

sağol cevabın için Julia ama ben kendimde farklı şeyler hissediyorum ne olduğunu bilmyiorum oyüzden klomenmi acaba dedim..

canım miğdem bulanmıyor, başımda dönmüyor sadece müthiş yeme hissim var: aklıma geleni alıp yemek istiyorum ki beni tanısan öyle şunu alıp yemeliyim diyen bir insan değilim zayıfımda çok değilde...

neyse bende felaket açlık hissi var: hamileysem buna bağlarım ve 3 hafta iki günlük olarak gözüküyor: rahme yerleşip kazı yaptığı hafta yani...

klomen kullandıktan sonra hatırladığım kanamam fazla olmuştu cidden..klomene tövbe etmiştim :))

sağol canım benim: açlık bendeki asla psikolojik değil: çünkü yemeyi seven biri değilim: kendime inanamıyorum..

canım benim bu açlık hissi nedir ozaman? klomen yapıyor bunu bana diyebilirmozaman: ne görsem yemek istiyorum anlatamam bunu size...anlatamıyorum yada....

3 hafta 2 günlük ? o senin önceki adetin günü değil mi ? evet son adet tarihi baz alınıyor ama yumurtlaman daha 1 ,bilemedin 1,5 hafta önce olmuştur..Hamileysen daha kese oluşmamıştır..Şu an beta hcg bile yükselmemiştir tam anlamıyla..bu da demek oluyor ki belirtiler için çok erken..hamilelik 1 aylık olduğunda ceninin yaşı aslında daha 2 haftalık oluyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…