- Konu Sahibi CallCenter
-
Canım belirtiler için daha çok erken..Hamileliğin oluşmuşsa bile daha kese bile oluşmamıştır..Uykuya eğilim oluyor başlarda..progesteron hormonu yükselince uykuya eğilim de artıyor..idrara sık çıkma da hamilelikte rahim büyüdükçe idrar kesesine baskı yaptığı için oluyor..klomeni dr mu verdi kendin mi kullanıyorsun ?
ben kendi kendime kullandığımda adet düzensizliği yapmıştı..
hamile olup olmadığını anlamak için erken daha..1 sonraki adet gününü beklemen ve sonra beta hcg kan testi yaptırman gerekir..Yani yaklaşık 1 hafta daha sabır..
Herkeste hamilelik belirtileri farklı olabilir tabi ama dediğim gibi hamile olsan bile en fazla 2 haftalık hamilesindir,belirtiler için erken...
3 ekimde regyli olmuştum evet ama bu kadar açıkmam klomendenmi diyorsun sen kullandınmı? kullandıysan hamile olmadıysan o ay bu kadar açıktınmı*
evet doktorum verdi.adetime bir hafta var.
klomen kullandığın günler ilişki oldu mu ? öyleyse bile hamilelik belirtileri hemen oluşmaz..
call merhaba canım;
hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor tabii amaa klomen kullandığın için şuan kendini şiş hissediyor olabilirsin bendede öle olmuştu şiştim hele bir göbek oldu bende sorma normalde zayıf bir görüntüm vardır ama ince bacaklara kocaman göbek oldum düşün .ama vucuttan atılmasıda zaman alıyo klomeni 3 ayda naca attım ben ama kadın hisseder hamile kaldığını 24 günde 4 gün kalmış anlaman için parmaak testi yaptın mı? yada reglin senin kaç günde bir oluyodu
call merhaba canım;
hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor tabii amaa klomen kullandığın için şuan kendini şiş hissediyor olabilirsin bendede öle olmuştu şiştim hele bir göbek oldu bende sorma normalde zayıf bir görüntüm vardır ama ince bacaklara kocaman göbek oldum düşün .ama vucuttan atılmasıda zaman alıyo klomeni 3 ayda naca attım ben ama kadın hisseder hamile kaldığını 24 günde 4 gün kalmış anlaman için parmaak testi yaptın mı? yada reglin senin kaç günde bir oluyodu
Hamile olmamıştım o zaman canım..Acıkma olayının olup olmadığını hatırlamıyorum..Anlıyorum illaki bunun hamilelik belirtisi olmasını istiyorsun ama,açlık hissi vs için çok erken hamileliklerde..2 kez hamile kaldım ama mikroenjeksiyonla..sonuçta ne şekilde hamile kalınırsa kalınsın hamile kaldığından itibaren aynı normal hamilelik belirtileri oluyor..
1 hafta bilemedin 10 gün daha sabret..inşallah hamilesindir ;-)
senin ikiz bebeklerin var sanırım hikayeni ve neler yaptığını bizimle paylaşırmısın acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/252579-klomenin-bize-yaptigi-yan-etkileri-paylasalim.html
bak benzer konu var tatlım..
Klomenin yan etkisi olduğunu hiiiçç düşünmüyorum,yaşanıorsa da psikolojiktir.
Klomen yumurtanın gelişmini etkileyip düzenlior o yüzden adetlerde gecikmeler olabilir,akıntı değişebilir,ovulasyon günü değişebilir ama hamilelik belirtileri göstermez,bence çoğu hissedilen şey psikolojiktir.
2 kere kullandım hamileydim ikisinde de ama hiç hamilelik belirtisi yaşatmadı bana.Ben sadece vücudumdaki bazı değişiklikleri hissettiğim için hamile olabilirm düye düşünmüştüm.
Karnında bol bol gaz,hem de sancılı,bol kremsi akıntı,göğüslerde özellikle koltuk altına doğru kolumu hareket ettirdiğimde hissetiğim bir ağrı,onun dıişında belirgin bir şey yoktu,bunları da ben kendimi dinlediğim için hissettim yoksa yine anlaşılmaz.
call merhaba canım;
Klomenin yan etkisi olduğunu hiiiçç düşünmüyorum,yaşanıorsa da psikolojiktir.
Klomen yumurtanın gelişmini etkileyip düzenlior o yüzden adetlerde gecikmeler olabilir,akıntı değişebilir,ovulasyon günü değişebilir ama hamilelik belirtileri göstermez,bence çoğu hissedilen şey psikolojiktir.
2 kere kullandım hamileydim ikisinde de ama hiç hamilelik belirtisi yaşatmadı bana.Ben sadece vücudumdaki bazı değişiklikleri hissettiğim için hamile olabilirm düye düşünmüştüm.
Karnında bol bol gaz,hem de sancılı,bol kremsi akıntı,göğüslerde özellikle koltuk altına doğru kolumu hareket ettirdiğimde hissetiğim bir ağrı,onun dıişında belirgin bir şey yoktu,bunları da ben kendimi dinlediğim için hissettim yoksa yine anlaşılmaz.
evet kesinlikle psikolojik..ben de her ilişki sonrası başımın döndüğünü,arabada giderken midemin bulandığını düşünürdüm..Hatta öyle de hissederdim..Tamamen psikolojik tabi..
Callcenter acıkma vs olayları için çok erken daha...
YAN ETKILER / ADVERS ETKILER :
Tavsiye edilen dozlarda görülebilecek yan etkiler önemsizdir ve tedaviyi nadiren etkiler. Uzun süreli yüksek doz
uygulamalarinda yan etkilerde artis olabilir.
En çok görülen yan etkiler : Vazomotor kizarmalar, karin bölgesinde huzursuzluk, anormal uterin kanamalar, over
hipertrofisi, gögüslerde gerginlik ve dolgunluk, görmede bulanikliktir.
Seyrek olarak da ; Bulanti, kusma, gerginlik,uyku bozuklugu, bas dönmesi, poliüri, ürtiker görülebilir
klomenin yan etkileri,prospektüsünde aynen yazanlar....
evet kesinlikle psikolojik..ben de her ilişki sonrası başımın döndüğünü,arabada giderken midemin bulandığını düşünürdüm..Hatta öyle de hissederdim..Tamamen psikolojik tabi..
Callcenter acıkma vs olayları için çok erken daha...
parmak testi yapmadım canım: korkutuyor beni o test!
sağol cevabın için Julia ama ben kendimde farklı şeyler hissediyorum ne olduğunu bilmyiorum oyüzden klomenmi acaba dedim..
canım miğdem bulanmıyor, başımda dönmüyor sadece müthiş yeme hissim var: aklıma geleni alıp yemek istiyorum ki beni tanısan öyle şunu alıp yemeliyim diyen bir insan değilim zayıfımda çok değilde...
neyse bende felaket açlık hissi var: hamileysem buna bağlarım ve 3 hafta iki günlük olarak gözüküyor: rahme yerleşip kazı yaptığı hafta yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?