- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi CallCenter
-
merhaba arkadaşlar.bi bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın.1 senelik evliyim.Son üç ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptırdım .yumurtalar güzel gelişti ama hamilelik elde edilemedi.Bu ayın 11inde hsg çektirdim ve sonuç çok güzel çıktı.Doktorum bu ay yumurtalıklara müdahale etmeyelim belki kendiliğinden gelişir dedi.ayın 20si ve 21inde kasıkların çok ağırdı.ayın 22sinde afedersiniz beyaz sümükümsü bir sıvı geldi.20sinden bu yana gün aşırı ilişkiye girdim.7 ekimde adet görmüştüm.ayın 23ünden bu yana gögüslerim çok ağrıyo,batmalar oluyo,kasıklarım ağrıyo,özellikle bir iş yaptığım zaman daha çok ağrıyo.Bunlar adet belirtiside olabilir ama erken değil mi?adete 14 15 gün kala olur mu bu belirtiler?mide bulantısı yok bende.halsizlik var bide tansiyon düşmesi yaşıyorum.ağzımın tadıda değişti.Şuan adetime 12 gün var ne zaman kan testi yaptırsam sonuç çıkar?Erken ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.lütfen yhardımcı olun.şimdiden teşekkürler..
cnm rahim ağzı adete 4 gün kala doğru saptanıyor
öncesinde zaten yukarda oluyor
hele benim regliden bir gün önce iniyor aşağı
merve,parmak testi derken rahim ağzına doğru parmak sokup yumuşama ya da sertlik olup olmadığını anlamak dan mı bahsediyorsun ? Eğer adet zamanı gelmişse rahim ağzı zaten yumuşar ama adet zamanına daha varsa veya hamilelik varsa sertleşir ,yukarı çıkar..Sertliğin olması da hamilelik demek değildir illa...
mervemcu canım şu parmak testinde rahim ağzı sertmi olcak?
merhaba arkadaşlar.bi bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın.1 senelik evliyim.Son üç ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptırdım .yumurtalar güzel gelişti ama hamilelik elde edilemedi.Bu ayın 11inde hsg çektirdim ve sonuç çok güzel çıktı.Doktorum bu ay yumurtalıklara müdahale etmeyelim belki kendiliğinden gelişir dedi.ayın 20si ve 21inde kasıkların çok ağırdı.ayın 22sinde afedersiniz beyaz sümükümsü bir sıvı geldi.20sinden bu yana gün aşırı ilişkiye girdim.7 ekimde adet görmüştüm.ayın 23ünden bu yana gögüslerim çok ağrıyo,batmalar oluyo,kasıklarım ağrıyo,özellikle bir iş yaptığım zaman daha çok ağrıyo.Bunlar adet belirtiside olabilir ama erken değil mi?adete 14 15 gün kala olur mu bu belirtiler?mide bulantısı yok bende.halsizlik var bide tansiyon düşmesi yaşıyorum.ağzımın tadıda değişti.Şuan adetime 12 gün var ne zaman kan testi yaptırsam sonuç çıkar?Erken ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.lütfen yhardımcı olun.şimdiden teşekkürler..
callcenter cnm topgin hayırlı olsun ins hamilesindir tatlım yaaa :ecrin_bebek:
sağol canım benim! nasılsın ben klomen kullandım bu ay: araştımak istedim sağolsunlar kullananlar yardımcı oluyorlar.sende ne var ne yok?
iyiyim sükür canm ya senle aynıyız bende bu ay klomen kullandım hehehesempatiksalakcinni
anaaaa kaçıncı günün canım? benim 24.günüm bugün.
bugün 15.günüm cnm 11.gün kontorele gittim yumurtam 17mmdi bakalım ama bi kac güne catlar demişti catlama ignesi vermedi ama bence catladı cünkü cok agrım olduu kasıklarım belimmm nasip artıkk calısmalarasempatiksalakcinni devam
çok iyi canım bende 13.gün gittim 17 mm sağda ve solda iki tane vardı 14-15-16 ilişki dedi: iğne filan vermedi: 16.gün gittim yumurtalar 20-22 mm ve bir kaç tane daha vardı: 19.gün çatlamış olabilirler benimde ogün felaket ağrım oldu: inş çatlamışlardır...
almina parmaak testinden kastım rahimin yukarı çıkarak el değmemesi eski zamanlarda bu ultrasyon cihazı bile yokken ebelerin kullandığı bi yöntem benim arkadaşımda ebe olduğu için oda doğruladı hamilelik oluşmuşsa vajinadan orta parmağına ileriye doğru soktuğunda :) herhangi bir şeye yani rahme değmemen gerekiyor zaten regli olacaksan aşağıda ve sert olur ki buda kanamnın başlıyacağının habercisidir.
canım hamileleikte ve yumurtlama dönemlerinde rahim ağızı yumuşak olur
kan testi en erken regline 4-5 gün kala sana yanıt veriir şakkıdı
ya ben testi yaptımkızlar!
hamileyken serviks yani rahim ağzı yumuşadığında rahim ağzı sıfırlanmaya,rahim boynu da kısalmaya başlar..doğum yakın demektir...rahim ağzının kapalı ve sert olması gerekir hamilelikte..bu da hamileyken progesteron hormonunun yükselmesi ile gerçekleşir..
Call ne oldu ne çıktı sonuç
canım bende mervemcunun sölediği gibi biliyodum: şimdi kontrol ettim kendimi hehe:
Sert iki dudağa ulaştım ama yoluma devam ettim: Yolun sonunda değildi yani: Hehe
canım bende mervemcunun sölediği gibi biliyodum: şimdi kontrol ettim kendimi hehe:
sert iki dudağa ulaştım ama yoluma devam ettim: yolun sonunda değildi yani: hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?