Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

callcenter olan mesajlar senin için de geçerli canım......daha erken..14-15 gün kala belirtiler olmaz çünkü zaten adete 14 -15 gün kala anca yumurtlaman olur...:)

almina parmaak testinden kastım rahimin yukarı çıkarak el değmemesi eski zamanlarda bu ultrasyon cihazı bile yokken ebelerin kullandığı bi yöntem benim arkadaşımda ebe olduğu için oda doğruladı hamilelik oluşmuşsa vajinadan orta parmağına ileriye doğru soktuğunda :) herhangi bir şeye yani rahme değmemen gerekiyor zaten regli olacaksan aşağıda ve sert olur ki buda kanamnın başlıyacağının habercisidir.

mervemcu canım şu parmak testinde rahim ağzı sertmi olcak?

canım hamileleikte ve yumurtlama dönemlerinde rahim ağızı yumuşak olur

kan testi en erken regline 4-5 gün kala sana yanıt veriir şakkıdı

Adetine 12 günmü var dedin canım ya adetin kaç gün sürüyorsa sürsün sen adetinin 29.günü kan testi yaptırdığın zaman kesin var ise çıkıyor.
klomen kasık batmalarının anası :bunlar işte klomen belirtisi canım! ama hissediyormusun hamileyim değilim gibi bişeyler!

anaaaa kaçıncı günün canım? benim 24.günüm bugün.

bugün 15.günüm cnm 11.gün kontorele gittim yumurtam 17mmdi bakalım ama bi kac güne catlar demişti catlama ignesi vermedi ama bence catladı cünkü cok agrım olduu kasıklarım belimmm nasip artıkk calısmalarasempatiksalakcinni devam

çok iyi canım bende 13.gün gittim 17 mm sağda ve solda iki tane vardı 14-15-16 ilişki dedi: iğne filan vermedi: 16.gün gittim yumurtalar 20-22 mm ve bir kaç tane daha vardı: 19.gün çatlamış olabilirler benimde ogün felaket ağrım oldu: inş çatlamışlardır...

hayırlsı olsun artık cnm yaaaa bebişlerimiz gelirler insss biran önce

mervecim adet olunacağı zaman rahim ağzı sertleşmez yumuşar..benim kayınvaldem de ebe hemşire..eşim de babam da dr...yani güvenilir kaynaklar...o yöntem eski ve tam sonuç vermeyen bir yöntem..sanırım yazımı yanlış yorumlamışsın..adet zamanı rahim ağzı yumuşar ve aşağı iner,adete daha uzun zaman olduğunda (illa hamilelik olması şart değil rahim ağzının yukarda olması için )veya hamilelik esnasında rahim ağzı kapanır sertleşir...ki rahim ağzı hamileyken açılırsa da ki sancı ile açılır,doğum başlar...

hamileyken serviks yani rahim ağzı yumuşadığında rahim ağzı sıfırlanmaya,rahim boynu da kısalmaya başlar..doğum yakın demektir...rahim ağzının kapalı ve sert olması gerekir hamilelikte..bu da hamileyken progesteron hormonunun yükselmesi ile gerçekleşir..

Son düzenleme:

canım bende mervemcunun sölediği gibi biliyodum: şimdi kontrol ettim kendimi hehe:
sert iki dudağa ulaştım ama yoluma devam ettim: yolun sonunda değildi yani: hehe

canım bende mervemcunun sölediği gibi biliyodum: şimdi kontrol ettim kendimi hehe:
sert iki dudağa ulaştım ama yoluma devam ettim: yolun sonunda değildi yani: hehe

ovulasyon zamanı sert olur ,gayet normal...şu an test yaparsan sonuç vermeyebilir..sadece çoğul gebelik varsa sonuç verebilir..ben adete 6 gün kala öğrenmiştim..ama mikroenjeksiyondu benimki...hamile olmadığını düşündüğün bir zamanda adet ortası kontrol et,yine sert gelir eline...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…