- Konu Sahibi CallCenter
-
daha senin adetine 10 gün mü vaarr :)
ooooo sen hiç bir belirti yaşayamazsın o zaman daha çok erken :)
canım benim bu açlık hissi nedir ozaman? klomen yapıyor bunu bana diyebilirmozaman: ne görsem yemek istiyorum anlatamam bunu size...anlatamıyorum yada....
hamile kaldığın ay farklı bişeyler hissedersin derim hep :) eğer hissediorsan vardır ama bu klomenle ilgili değil,sadece şu var daha döllenmiş embriyonunrahime yerleşmesi tamamlanmadı,yani vücudun tanıması lazım ki belirti vermeye başlasın o yüzden bunu söylüoruz,inş hamilesindir,inş bu hissettikelrin boşa çıkmaz :)
3 hafta 2 günlük ? o senin önceki adetin günü değil mi ? evet son adet tarihi baz alınıyor ama yumurtlaman daha 1 ,bilemedin 1,5 hafta önce olmuştur..Hamileysen daha kese oluşmamıştır..Şu an beta hcg bile yükselmemiştir tam anlamıyla..bu da demek oluyor ki belirtiler için çok erken..hamilelik 1 aylık olduğunda ceninin yaşı aslında daha 2 haftalık oluyor...
hamile kaldığın ay farklı bişeyler hissedersin derim hep :) eğer hissediorsan vardır ama bu klomenle ilgili değil,sadece şu var daha döllenmiş embriyonunrahime yerleşmesi tamamlanmadı,yani vücudun tanıması lazım ki belirti vermeye başlasın o yüzden bunu söylüoruz,inş hamilesindir,inş bu hissettikelrin boşa çıkmaz :)
anlıyorum tatlım ama sen açlık belirtini illaki hamilelik olsun istiyorsun ,doğal ..Ama ben de diyorum ki belirtiler için erken......
sen kendini ifade ediorsun anlıoruz seni de,sonunda hamile olmama ihtimalin de var,eğer böyle bişey olursa çok üzülürsün ,bunu istemeyiz,biizm de gönlümüz hamileliğinden yana :)
Kızlar bu açlık hissi klomende değil: hamile değilsin: gözün aç seninmi diyorsunuz?
Callcenter istersen progesteron testi yaptır kan tahlilinde...Gerçi adetin 21. günü yapılır ama ,eğer progesteronun yüksek çıkarsa hamilelik ihtimali artar..Çünkü hamilelikte progesteron seviyesi normalden fazla olur..Yani demek istediğim en azn 20 ve üzeri çıkarsa..
Hayatım diyoruz ki belirtiler için erken..azcık daha bekle inşallah hamilesindir..değilsen üzülmemen için....
evet heozda söyledi ama ben sakin bir şekilde bu ayı geçirmk istediğimden dolayı cnaım istemiyorum. sadece bu açlık olayını neye bağlamalıyım diye düşündüm: 24.günüm bugün 30.gün illlaki kanda çıkar: en iyisi 6 gün beklemek: dediğiniz gibi hamile filan değilim: yumurtalar 13.gün çatlamamıştı bile.. pes ...
Hamile değilsin ya da hamilesin demiyoruz,diyemeyiz..İnşallah hamilesindir...Sadece azcık daha sabret..Ki hamilelik süreci daha da sabır gerektiriyor..Hamileysen daha kese için,kalp atışı için sabretmen gerekicek..hepsi 1 günde oluşmuyor...:)
ben tüm iyi niyetimle sorduklarına cvp verdim sırf üzülme diye,açlıkla hamilelik var yok denmez,ben daha fazla konuşmayacam diyeceğimi dedim,illa hemilesin dememizi istiyorsun o zaman. bu şekilde benden de pes :) daha fazla yorum yok :)
Hamile değilsin ya da hamilesin demiyoruz,diyemeyiz..İnşallah hamilesindir...Sadece azcık daha sabret..Ki hamilelik süreci daha da sabır gerektiriyor..Hamileysen daha kese için,kalp atışı için sabretmen gerekicek..hepsi 1 günde oluşmuyor...:)
ok canım sabretmek en büyük ibadetmiş: sabırla günümü günleirmi bekliyorum.
mervemcu canım şu parmak testinde rahim ağzı sertmi olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?