Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

daha senin adetine 10 gün mü vaarr :)
ooooo sen hiç bir belirti yaşayamazsın o zaman daha çok erken :)

düzensiz olduğu için 28 gündede olabiliyor 34 gündede: bende bilmiyorum klomen kullandığımiçn bu ay erken çatlattımmı yoksa geçmi çatlattım yada yumurtalar çatlamadımı bilmiyorum.

hamile kaldığın ay farklı bişeyler hissedersin derim hep :) eğer hissediorsan vardır ama bu klomenle ilgili değil,sadece şu var daha döllenmiş embriyonunrahime yerleşmesi tamamlanmadı,yani vücudun tanıması lazım ki belirti vermeye başlasın o yüzden bunu söylüoruz,inş hamilesindir,inş bu hissettikelrin boşa çıkmaz :)

canım benim bu açlık hissi nedir ozaman? klomen yapıyor bunu bana diyebilirmozaman: ne görsem yemek istiyorum anlatamam bunu size...anlatamıyorum yada....

anlıyorum tatlım ama sen açlık belirtini illaki hamilelik olsun istiyorsun ,doğal ..Ama ben de diyorum ki belirtiler için erken......

sen kendini ifade ediorsun anlıoruz seni de,sonunda hamile olmama ihtimalin de var,eğer böyle bişey olursa çok üzülürsün ,bunu istemeyiz,biizm de gönlümüz hamileliğinden yana :)

Daha blastokist aşamasındadır hamilelik oluşmuşsa da..

anlıyorum tatlım ama sen açlık belirtini illaki hamilelik olsun istiyorsun ,doğal ..Ama ben de diyorum ki belirtiler için erken......

sen kendini ifade ediorsun anlıoruz seni de,sonunda hamile olmama ihtimalin de var,eğer böyle bişey olursa çok üzülürsün ,bunu istemeyiz,biizm de gönlümüz hamileliğinden yana :)

Kızlar bu açlık hissi klomende değil: hamile de değilsin: gözün aç seninmi diyorsunuz?

Son düzenleme:
Callcenter istersen progesteron testi yaptır kan tahlilinde...Gerçi adetin 21. günü yapılır ama ,eğer progesteronun yüksek çıkarsa hamilelik ihtimali artar..Çünkü hamilelikte progesteron seviyesi normalden fazla olur..Yani demek istediğim en az 20 ve üzeri çıkarsa..

Son düzenleme:

evet heozda söyledi ama ben sakin bir şekilde bu ayı geçirmk istediğimden dolayı cnaım istemiyorum. sadece bu açlık olayını neye bağlamalıyım diye düşündüm: 24.günüm bugün 30.gün illlaki kanda çıkar: en iyisi 6 gün beklemek: dediğiniz gibi hamile filan değilim: yumurtalar 13.gün çatlamamıştı bile.. pes ...

Hayatım diyoruz ki belirtiler için erken..azcık daha bekle inşallah hamilesindir..değilsen üzülmemen için....

bana güç verdiniz kızlar : gerçekten kendimi kaptırmadım buda güzelmiş be..hamile değilim ben kesin ...bu arada ıslaklıkta var haaaaaa. hehe

Son düzenleme:

Hamile değilsin ya da hamilesin demiyoruz,diyemeyiz..İnşallah hamilesindir...Sadece azcık daha sabret..Ki hamilelik süreci daha da sabır gerektiriyor..Hamileysen daha kese için,kalp atışı için sabretmen gerekicek..hepsi 1 günde oluşmuyor...:)

hehey canım yumurtam bile çatladımı bilmiyorum : ama açlığa anlam vermediğim için çok şaşkınım.yine açıktım ben yemek saatim geldi kızlar: yarım saate burdayım: bilgilerniziçin sağolun: Rabbim gönlünüze göre versin...

ben tüm iyi niyetimle sorduklarına cvp verdim sırf üzülme diye,açlıkla hamilelik var yok denmez,ben daha fazla konuşmayacam diyeceğimi dedim,illa hemilesin dememizi istiyorsun o zaman. bu şekilde benden de pes :) daha fazla yorum yok :)

Sağol Julia cevapların için: Sağlıklı sıhhatli olsunda ne zaman olursa olsun: bu ay hamileyim diye değilde hamile kalıcam diye düşünerek sabrediyorum..

ok canım sabretmek en büyük ibadetmiş: sabırla günümü günleirmi bekliyorum.

merhaba arkadaşlar.bi bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın.1 senelik evliyim.Son üç ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptırdım .yumurtalar güzel gelişti ama hamilelik elde edilemedi.Bu ayın 11inde hsg çektirdim ve sonuç çok güzel çıktı.Doktorum bu ay yumurtalıklara müdahale etmeyelim belki kendiliğinden gelişir dedi.ayın 20si ve 21inde kasıkların çok ağırdı.ayın 22sinde afedersiniz beyaz sümükümsü bir sıvı geldi.20sinden bu yana gün aşırı ilişkiye girdim.7 ekimde adet görmüştüm.ayın 23ünden bu yana gögüslerim çok ağrıyo,batmalar oluyo,kasıklarım ağrıyo,özellikle bir iş yaptığım zaman daha çok ağrıyo.Bunlar adet belirtiside olabilir ama erken değil mi?adete 14 15 gün kala olur mu bu belirtiler?mide bulantısı yok bende.halsizlik var bide tansiyon düşmesi yaşıyorum.ağzımın tadıda değişti.Şuan adetime 12 gün var ne zaman kan testi yaptırsam sonuç çıkar?Erken ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.lütfen yhardımcı olun.şimdiden teşekkürler..

callcenter cnm topgin hayırlı olsun ins hamilesindir tatlım yaaa :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…