(Klomen+Çatlatma iğnesi)Olumlu olumsuz sonuçlarınızı paylaşır mısınız?Lütfen💐

Brs1691

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
1.234
664
43
33
Merhaba arkadaşlar klomen kullandım ve 17 mm yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi vuruldum sizce yumurta boyutu iyimi bu yöntemle hamile kalan varmı önerileriniz nelerdir paylaşır mısınız herkese teşekkürler

Öncelikle hayırlı olsun güzel sonuclanır inşallah. Ben maalesef 4 defa yaşadım klomen tedavisini olumlu sonuç alamadım ama hamile kalan çok var. Yumurta boyunuz gayet iyi umarım olur

Öncelikle hayırlı olsun güzel sonuclanır inşallah. Ben maalesef 4 defa yaşadım klomen tedavisini olumlu sonuç alamadım ama hamile kalan çok var. Yumurta boyunuz gayet iyi umarım olur
Çok teşekkürler Allah razı olsun sizin yumurta boyutları kaçtı neden olmadı acaba doktor bir şey dedi mi bende ilk denemem nasip bakalım Tez zamanda isteyen herkes evladına kavuşur inşallah

Çok teşekkürler Allah razı olsun sizin yumurta boyutları kaçtı neden olmadı acaba doktor bir şey dedi mi bende ilk denemem nasip bakalım Tez zamanda isteyen herkes evladına kavuşur inşallah
Benimde 17-20 arası oluyordu genelde en az 4 yumurtam falan oluyordu. Bizde eşimde problem maalesef sperm yapı bozukluğu var tüp bebekten başka şansımız yok 2defa tüp bebek denedik olmadı 3.sü için bekliyoruz şuan. Çok zor konular bunlar allah kimseye aratmasın inşallah

Benim eşim doktora gitmedi gitmem dedi konuyu kapadı ben kendi kendime gidiyorum işte bakalım nasip inşallah tadarız o güzel duyguyu Rabbim bizede nasip eder

Benim eşim doktora gitmedi gitmem dedi konuyu kapadı ben kendi kendime gidiyorum işte bakalım nasip inşallah tadarız o güzel duyguyu Rabbim bizede nasip eder
Selam bende kullandım klomen bugun gıttım 3 tane yumurtan buyumus dedı 16 mm olmus kendısı catlıcak cumartesı dedı benm esımde gıttı test verdı sorun cıkmadı bence eşinizin gıtmesı lazım yani olmazsa gıdıcek mecbur gıtmem dıye bısey yok belkı kendınden kaynaklı sorun var nerden bılıyo yanı kusura bakma lutfen ama boyle erkeklere kızıyorum

Bende kızıyorum ama bende polikistik var ya o yüzden kendim tedavi yollarıyla denemek istiyorum eğer olmazsa oda mecbur gidicek nasip bakalım

Bende kızıyorum ama bende polikistik var ya o yüzden kendim tedavi yollarıyla denemek istiyorum eğer olmazsa oda mecbur gidicek nasip bakalım
Bndede var pko hatta ılacsız asla adet olmam ama dr bunun engel olmadıgını syledı neyse hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

Kizlar bende de pko over var. Bende sadece klomen le hamile kaldım 6 hafta 1 günlük hamileyim ınsallah sizde kalırsınız insallahhh
Ayy ne guzel catlatma ıgnesı kullandın mı bıde kac mm olmustu yumurtan kac tane olusmustu Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Kizlar bende de pko over var. Bende sadece klomen le hamile kaldım 6 hafta 1 günlük hamileyim ınsallah sizde kalırsınız insallahhh
Ay maşallah sağlıkla gelsin minnak inşallah yumurta kaç mm çatlatma iğnesi oldunuz mu ilk klomen kullanılınız mı acaba bende kullandım inşallah banada dua edin hamile kalırım

Ayy ne guzel catlatma ıgnesı kullandın mı bıde kac mm olmustu yumurtan kac tane olusmustu Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Valla canm daha önce 2 kere klomen kullanıp çatlama iğnesi oldum ama onlarda olmadı. Başka bi doktora gittim klomen kullandim 16 mm ydi doktora gittiğimde 4 5 gün sonra çatlar yumurtan dedi. Iste gün aşırı ilişki önerdi. Sonra kan da progesteron hormonuna baktılar yumurtlamam olmus. Sonra da hamile haberini aldım

Ay maşallah sağlıkla gelsin minnak inşallah yumurta kaç mm çatlatma iğnesi oldunuz mu ilk klomen kullanılınız mı acaba bende kullandım inşallah banada dua edin hamile kalırım
Insallah canim insallah ne kadar zordur bilirim.beklemesi ben 4 yıllık evliyim bu 30 nisanda evlilik yıl dönümumuz o yuzden beklemek çok zor. Rabbim.isteyen herkese versin. Ben ilk klomenle catlatma ignesi oldum basarisiz oldu. sonra benden rahim filmi cektirmemi istediler onu çektirdim şehir hastanesinde ordaki doktor hamile.kalmana engel değil.dedi. sonra başka doktora gittim baskent hastanesi tup bebek fakültesine o doktor da rahminin üstünde asagi doğru bi perde var onu alalim dedi. O doktorun ameliyatindan sonra klomen kullanip hamile kaldım

O çatlatma iğnesi olduğunda yumurtan kaç mm canım çok sevindim darısı bize inşallah

Canım benim de aynı üç adet yumurtam gelişti ve aşılama ile hamile kaldım şuan üç haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…