Öncelikle hayırlı olsun güzel sonuclanır inşallah. Ben maalesef 4 defa yaşadım klomen tedavisini olumlu sonuç alamadım ama hamile kalan çok var. Yumurta boyunuz gayet iyi umarım olurMerhaba arkadaşlar klomen kullandım ve 17 mm yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi vuruldum sizce yumurta boyutu iyimi bu yöntemle hamile kalan varmı önerileriniz nelerdir paylaşır mısınız herkese teşekkürler
Çok teşekkürler Allah razı olsun sizin yumurta boyutları kaçtı neden olmadı acaba doktor bir şey dedi mi bende ilk denemem nasip bakalımÖncelikle hayırlı olsun güzel sonuclanır inşallah. Ben maalesef 4 defa yaşadım klomen tedavisini olumlu sonuç alamadım ama hamile kalan çok var. Yumurta boyunuz gayet iyi umarım olur
Benimde 17-20 arası oluyordu genelde en az 4 yumurtam falan oluyordu. Bizde eşimde problem maalesef sperm yapı bozukluğu var tüp bebekten başka şansımız yok 2defa tüp bebek denedik olmadı 3.sü için bekliyoruz şuan. Çok zor konular bunlar allah kimseye aratmasın inşallahÇok teşekkürler Allah razı olsun sizin yumurta boyutları kaçtı neden olmadı acaba doktor bir şey dedi mi bende ilk denemem nasip bakalımTez zamanda isteyen herkes evladına kavuşur inşallah
Benim eşim doktora gitmedi gitmem dedi konuyu kapadı ben kendi kendime gidiyorum işte bakalım nasip inşallah tadarız o güzel duyguyu Rabbim bizede nasip ederBenimde 17-20 arası oluyordu genelde en az 4 yumurtam falan oluyordu. Bizde eşimde problem maalesef sperm yapı bozukluğu var tüp bebekten başka şansımız yok 2defa tüp bebek denedik olmadı 3.sü için bekliyoruz şuan. Çok zor konular bunlar allah kimseye aratmasın inşallah
Selam bende kullandım klomen bugun gıttım 3 tane yumurtan buyumus dedı 16 mm olmus kendısı catlıcak cumartesı dedı benm esımde gıttı test verdı sorun cıkmadı bence eşinizin gıtmesı lazım yani olmazsa gıdıcek mecbur gıtmem dıye bısey yok belkı kendınden kaynaklı sorun var nerden bılıyo yanı kusura bakma lutfen ama boyle erkeklere kızıyorumBenim eşim doktora gitmedi gitmem dedi konuyu kapadı ben kendi kendime gidiyorum işte bakalım nasip inşallah tadarız o güzel duyguyu Rabbim bizede nasip eder
Bende kızıyorum ama bende polikistik var ya o yüzden kendim tedavi yollarıyla denemek istiyorum eğer olmazsa oda mecbur gidicek nasip bakalımSelam bende kullandım klomen bugun gıttım 3 tane yumurtan buyumus dedı 16 mm olmus kendısı catlıcak cumartesı dedı benm esımde gıttı test verdı sorun cıkmadı bence eşinizin gıtmesı lazım yani olmazsa gıdıcek mecbur gıtmem dıye bısey yok belkı kendınden kaynaklı sorun var nerden bılıyo yanı kusura bakma lutfen ama boyle erkeklere kızıyorum
Bndede var pko hatta ılacsız asla adet olmam ama dr bunun engel olmadıgını syledı neyse hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahBende kızıyorum ama bende polikistik var ya o yüzden kendim tedavi yollarıyla denemek istiyorum eğer olmazsa oda mecbur gidicek nasip bakalım
Amin inşallah bakalımBndede var pko hatta ılacsız asla adet olmam ama dr bunun engel olmadıgını syledı neyse hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Ayy ne guzel catlatma ıgnesı kullandın mı bıde kac mm olmustu yumurtan kac tane olusmustuKizlar bende de pko over var. Bende sadece klomen le hamile kaldım 6 hafta 1 günlük hamileyimınsallah sizde kalırsınız insallahhh
Ay maşallah sağlıkla gelsin minnak inşallah yumurta kaç mm çatlatma iğnesi oldunuz mu ilk klomen kullanılınız mı acaba bende kullandım inşallah banada dua edin hamile kalırımKizlar bende de pko over var. Bende sadece klomen le hamile kaldım 6 hafta 1 günlük hamileyimınsallah sizde kalırsınız insallahhh
Valla canm daha önce 2 kere klomen kullanıp çatlama iğnesi oldum ama onlarda olmadı. Başka bi doktora gittim klomen kullandim 16 mm ydi doktora gittiğimde 4 5 gün sonra çatlar yumurtan dedi. Iste gün aşırı ilişki önerdi. Sonra kan da progesteron hormonuna baktılar yumurtlamam olmus. Sonra da hamile haberini aldımAyy ne guzel catlatma ıgnesı kullandın mı bıde kac mm olmustu yumurtan kac tane olusmustuAllah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Insallah canim insallah ne kadar zordur bilirim.beklemesi ben 4 yıllık evliyim bu 30 nisanda evlilik yıl dönümumuz o yuzden beklemek çok zor. Rabbim.isteyen herkese versin. Ben ilk klomenle catlatma ignesi oldum basarisiz oldu. sonra benden rahim filmi cektirmemi istediler onu çektirdim şehir hastanesinde ordaki doktor hamile.kalmana engel değil.dedi. sonra başka doktora gittim baskent hastanesi tup bebek fakültesine o doktor da rahminin üstünde asagi doğru bi perde var onu alalim dedi. O doktorun ameliyatindan sonra klomen kullanip hamile kaldımAy maşallah sağlıkla gelsin minnak inşallah yumurta kaç mm çatlatma iğnesi oldunuz mu ilk klomen kullanılınız mı acaba bende kullandım inşallah banada dua edin hamile kalırım
O çatlatma iğnesi olduğunda yumurtan kaç mm canım çok sevindim darısı bize inşallahValla canm daha önce 2 kere klomen kullanıp çatlama iğnesi oldum ama onlarda olmadı. Başka bi doktora gittim klomen kullandim 16 mm ydi doktora gittiğimde 4 5 gün sonra çatlar yumurtan dedi. Iste gün aşırı ilişki önerdi. Sonra kan da progesteron hormonuna baktılar yumurtlamam olmus. Sonra da hamile haberini aldım
Canım benim de aynı üç adet yumurtam gelişti ve aşılama ile hamile kaldım şuan üç haftalık hamileyimMerhaba arkadaşlar klomen kullandım ve 17 mm yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi vuruldum sizce yumurta boyutu iyimi bu yöntemle hamile kalan varmı önerileriniz nelerdir paylaşır mısınız herkese teşekkürler
Merak etme aynı şeyleri bana da söyledi doktor düzensiz adet yumurtlama problemi pko ama şuan üç haftalık hamileyim inş isteyen herkesin olurBndede var pko hatta ılacsız asla adet olmam ama dr bunun engel olmadıgını syledı neyse hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Valla canim en son ki hamile kaldığımda olmadım catlatma ignesi once olduğum da 16 mm ydi 3 4 sonra filan iğne olmamı istemistiO çatlatma iğnesi olduğunda yumurtan kaç mm canım çok sevindim darısı bize inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahCanım benim de aynı üç adet yumurtam gelişti ve aşılama ile hamile kaldım şuan üç haftalık hamileyim
Insallah olur canım hayirlisiyla kac yıllık evlisinHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahdarısı bana bende çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?