- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Amin inşallah bende pko var çatlatma iğnesi vuruldum 10. Günüm bakalım sonuç ne olucak banada doktorum ilk iki gün üst üste yap dedi sonra bigün yap bi gün yapma dedi adet olmazsan gel adet olursan yine gel dedi bakalım hayırlıısı olsun inş rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende 22 nisanda vuruldum benimde 10. Günüm ama şuan hiç bi belirtim yok ilk hafta bel kasık ağrılarım vardı şuan hiç bi ağrım yok kızlar sizde benim gibi misinizAmin inşallah bende pko var çatlatma iğnesi vuruldum 10. Günüm bakalım sonuç ne olucak banada doktorum ilk iki gün üst üste yap dedi sonra bigün yap bi gün yapma dedi adet olmazsan gel adet olursan yine gel dedi bakalım hayırlıısı olsun inş rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gözün Aydın ne güzel maşallah salık sıhhatli kucağına almayı nasip etsin mevlamBende 15 Nisan’da çatlatma iğnesi oldum 1 yumurtam vardı sonradan Çatlamışmı diye kontrole gittim hem çatlamıştı hem 1 yumurta daha var dedi doktor ama sonra bişey demedi onunda boyutu 18 mm falandı bende sanırım çatlatma iğnesi ile hamile kaldım dün öğrendim arkadaşlar
Amin teşekkür ederim sizede nasip etsin allahGözün Aydın ne güzel maşallah salık sıhhatli kucağına almayı nasip etsin mevlam
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişinBende 15 Nisan’da çatlatma iğnesi oldum 1 yumurtam vardı sonradan Çatlamışmı diye kontrole gittim hem çatlamıştı hem 1 yumurta daha var dedi doktor ama sonra bişey demedi onunda boyutu 18 mm falandı bende sanırım çatlatma iğnesi ile hamile kaldım dün öğrendim arkadaşlar
Bende 22 de vuruldun canım ama ben ağrıdan öleceğim nerdeyse akıntımda başladı kafayı yicemBende 22 nisanda vuruldum benimde 10. Günüm ama şuan hiç bi belirtim yok ilk hafta bel kasık ağrılarım vardı şuan hiç bi ağrım yok kızlar sizde benim gibi misiniz
Belirtilerini yazar mısın rica etsem bu arada sağlıkla gelsin inşallah.Amin teşekkür ederim sizede nasip etsin allah
Adetim gecikti ara sıra kasıklarımda sancı oldu o kadarBelirtilerini yazar mısın rica etsem bu arada sağlıkla gelsin inşallah.Gözün aydın
Teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişinBelirtin varmıydı acaba ? Yumurtan kaç mm iğne oldun ilişki sıklığı nasıl oldu ?
Teşekkürler bilgi içinTeşekkür ederimadetim gecikti kasıklarda sancı oldu bir tek benim yumurtam 19 mm di iğneyi olduğum akşam birliktelik sonra hep gün aşırı bata 2 kün kalana kadar yaptık
Aynen öyle benimde ilk hafta oyle belirtilerim vardı ama şuan sadece bel ağrım var hadi bakaljm 14.gün test yaparız inşallah ikimizdeBende 22 nisanda vuruldum benimde 10. Günüm ama şuan hiç bi belirtim yok ilk hafta bel kasık ağrılarım vardı şuan hiç bi ağrım yok kızlar sizde benim gibi misiniz
Benimde 10.günüm ama sanki belim kopacakmış gibi hissediyorum dol kasığım ağrıdan pert akıntım var deliricem yaAdetim gecikti ara sıra kasıklarımda sancı oldu o kadarSağolun sizede nasip etsin rabbim
Rica ederimTeşekkürler bilgi için
Hım kimisi zaten olumlu sonuç almıyor kimiside ilk iğnede hamile kalıyor rabbim size bağışlasın oğlunuzu Allahım isteyen herkese annelik duygusunu tatdırsınBen adet düzenliği için gittiğmde dr verdi klomen ve iğneyi iki kere kullandım olumlu sonuç alamadık yumurtalar büyümüyo ve çatlamıyodu tedaviyi biraktım ilaçlar sayesinde mi bilmiyorum 4 ay adetlerim düzenli oldu derken o ay ovu testi kullanmaya başladım o ay hamile kaldım 1 yaşında oğlum var
Ya hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimBende 15 Nisan’da çatlatma iğnesi oldum 1 yumurtam vardı sonradan Çatlamışmı diye kontrole gittim hem çatlamıştı hem 1 yumurta daha var dedi doktor ama sonra bişey demedi onunda boyutu 18 mm falandı bende sanırım çatlatma iğnesi ile hamile kaldım dün öğrendim arkadaşlar
Rica ederim
Kendini çok dinlemeBenimde 10.günüm ama sanki belim kopacakmış gibi hissediyorum dol kasığım ağrıdan pert akıntım var deliricem yainşallah rabbim hak eden herkese tattırsın bu duyguyu
çok teşekkür ederim allah sanada nasip etsinYa hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimiğneyi vurduktan sonra kaç gün sonra test yaptınız hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba
Amin allah razı olsun canımçok teşekkür ederim allah sanada nasip etsin8.günde pozitif ti 12.günde kanda 17 çıktı beta değerim en son dün verdim 322 çıktı
Yarın alma istiyorsan bata kaç gün kaldı negatif görürsen üzülürsünAmin allah razı olsun canımBenimde 11. Günüm yarın alsam teste çıkarmıki gerçeği almakta istemiyorum adet tarihine kadar ama bilmiyorum yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Hayal kırıklığı korkutuyor beniKendini çok dinleme2 gün sonra kan verin kanda çıkıyor amin herkes tatsın anneliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?