(Klomen+Çatlatma iğnesi)Olumlu olumsuz sonuçlarınızı paylaşır mısınız?Lütfen💐

Bende 22 nisanda vuruldum benimde 10. Günüm ama şuan hiç bi belirtim yok ilk hafta bel kasık ağrılarım vardı şuan hiç bi ağrım yok kızlar sizde benim gibi misiniz

Bende 15 Nisan’da çatlatma iğnesi oldum 1 yumurtam vardı sonradan Çatlamışmı diye kontrole gittim hem çatlamıştı hem 1 yumurta daha var dedi doktor ama sonra bişey demedi onunda boyutu 18 mm falandı bende sanırım çatlatma iğnesi ile hamile kaldım dün öğrendim arkadaşlar

Gözün Aydın ne güzel maşallah salık sıhhatli kucağına almayı nasip etsin mevlam

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin Belirtin varmıydı acaba ? Yumurtan kaç mm iğne oldun ilişki sıklığı nasıl oldu ?

Bende 22 nisanda vuruldum benimde 10. Günüm ama şuan hiç bi belirtim yok ilk hafta bel kasık ağrılarım vardı şuan hiç bi ağrım yok kızlar sizde benim gibi misiniz
Bende 22 de vuruldun canım ama ben ağrıdan öleceğim nerdeyse akıntımda başladı kafayı yicem

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin Belirtin varmıydı acaba ? Yumurtan kaç mm iğne oldun ilişki sıklığı nasıl oldu ?
Teşekkür ederim adetim gecikti kasıklarda sancı oldu bir tek benim yumurtam 19 mm di iğneyi olduğum akşam birliktelik sonra hep gün aşırı bata 2 kün kalana kadar yaptık

Aynen öyle benimde ilk hafta oyle belirtilerim vardı ama şuan sadece bel ağrım var hadi bakaljm 14.gün test yaparız inşallah ikimizde dir

Hım kimisi zaten olumlu sonuç almıyor kimiside ilk iğnede hamile kalıyor rabbim size bağışlasın oğlunuzu Allahım isteyen herkese annelik duygusunu tatdırsın

Hayırlı
Ya hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim iğneyi vurduktan sonra kaç gün sonra test yaptınız hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba

Benimde 10.günüm ama sanki belim kopacakmış gibi hissediyorum dol kasığım ağrıdan pert akıntım var deliricem ya inşallah rabbim hak eden herkese tattırsın bu duyguyu
Kendini çok dinleme 2 gün sonra kan verin kanda çıkıyor amin herkes tatsın anneliği

Ya hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim iğneyi vurduktan sonra kaç gün sonra test yaptınız hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba
çok teşekkür ederim allah sanada nasip etsin 8.günde pozitif ti 12.günde kanda 17 çıktı beta değerim en son dün verdim 322 çıktı

çok teşekkür ederim allah sanada nasip etsin 8.günde pozitif ti 12.günde kanda 17 çıktı beta değerim en son dün verdim 322 çıktı
Amin allah razı olsun canım Benimde 11. Günüm yarın alsam teste çıkarmıki gerçeği almakta istemiyorum adet tarihine kadar ama bilmiyorum yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Amin allah razı olsun canım Benimde 11. Günüm yarın alsam teste çıkarmıki gerçeği almakta istemiyorum adet tarihine kadar ama bilmiyorum yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Yarın alma istiyorsan bata kaç gün kaldı negatif görürsen üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…