- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Suan tedavi görecekmisin bu gebelikteBenim ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı ve kan pıhtılaşması çıktı oyüzden gelişmemiş
Ve nasıl tedaviBenim ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı ve kan pıhtılaşması çıktı oyüzden gelişmemiş
Evet cm zaten coraspirin kullanıyodum normalde inşallah bu sefer kalp atışını duyarsak kan sulandırıcı iğneye başlıcazSua
Suan tedavi görecekmisin bu gebelikte
Banada sonuçlar daha çıkmadı ama kan sulandırıcı verdiEvet cm zaten coraspirin kullanıyodum normalde inşallah bu sefer kalp atışını duyarsak kan sulandırıcı iğneye başlıcaz
En iyisi bazı doktorlar hiçtahkiş istemeden aspirin veriyormuşBanada sonuçlar daha çıkmadı ama kan sulandırıcı verdi
Valla hormon ve hemogram testi yapıldı. Temiz çıktı. Sadece kansızlık demir eksikliği var ve bağışıklık sistemim zayıfBenimde ayin 4 de iki ay aynı gün kürtaj olmuşuz. Ama biz genetik testi yaptırdık. Birde bende pıhtılaşma var mi diye bakıldı sonuçlar birbuçuk aya çıkar. Genetik doktoru o zamana kadar bence çocuk düsünmeyin dedi . ama ben çok istiyorum
Benim sıkıntılı beta hcg istenilen boyutta artmadı Pazartesi'yi bekliyorduk bugünde kahverengi bişey idrarla birlikte aktıHamisler hamilelik nasıl gidiyor
Yaaa kaç beta hcg çok üzüldümBenim sıkıntılı beta hcg istenilen boyutta artmadı Pazartesi'yi bekliyorduk bugünde kahverengi bişey idrarla birlikte aktı
Canım ilk 38 çıktı 2 gün sonra yaptırdım 49 çıktı şimdi lekelenmem oluyor kan rengiyle kahverenginin karışımıYaaa kaç beta hcg çok üzüldüm
Acaba kimyasal gebelik mı. Birde aynı hastanede mı yaptırdınCanım ilk 38 çıktı 2 gün sonra yaptırdım 49 çıktı şimdi lekelenmem oluyor kan rengiyle kahverenginin karışımı
Evet cnm ikisinide aynı yerde yaptırdım bilmiyorum yarın tam belli olcak şimdi hastaneye geldim iğne vurdular serum taktılarAcaba kimyasal gebelik mı. Birde aynı hastanede mı yaptırdın
İnşallah bisey olmaz ya çok üzüldümEvet cnm ikisinide aynı yerde yaptırdım bilmiyorum yarın tam belli olcak şimdi hastaneye geldim iğne vurdular serum taktılar
İnşallah canımmmİnşallah bisey olmaz ya çok üzüldüm
Yani canım belki geç döllenme olmuştur. Her zaman gününde mi gelirdi adetinHanimlar benimde catlatma ignesinden sonraki 17. Gun kan testi yaptirdim adetim de 1 gun gecikti progestan kullandim ama adette olmadin kan sonucu 0.60 cikti negatif ama acaba 1 hafta daha beklesem adet olmazsam artis falan olurmu
Aslinda gelmez pko var bende ama progestan kullandigim icin doktor gecen ay gibi olursun demisti ama heralde yakinda olur cok kotu her ay ayni seyi beklemek psikolojim bozuldu iyiceYani canım belki geç döllenme olmuştur. Her zaman gününde mi gelirdi adetin
Ya bendede pko vardı ama takı on gün öncesine kadar kontrole gittiğimde doktor pko yok yumurtaların gayet normal dedi kafam karıştı. Bu ay klomen de vermedi hattaAslinda gelmez pko var bende ama progestan kullandigim icin doktor gecen ay gibi olursun demisti ama heralde yakinda olur cok kotu her ay ayni seyi beklemek psikolojim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?