Klomen+ çatlatma iğnesi

Valla hormon ve hemogram testi yapıldı. Temiz çıktı. Sadece kansızlık demir eksikliği var ve bağışıklık sistemim zayıf

Kizlar merhaba bugun igneyi vurulali 16 gün oldu dün gece beyaz peynirimsi kıvamda akıntım oldu bugün de hafif kahvemsi bi akıntı oldu ilk defa anlam veremedim

Hanimlar benimde catlatma ignesinden sonraki 17. Gun kan testi yaptirdim adetim de 1 gun gecikti progestan kullandim ama adette olmadin kan sonucu 0.60 cikti negatif ama acaba 1 hafta daha beklesem adet olmazsam artis falan olurmu

Hanimlar benimde catlatma ignesinden sonraki 17. Gun kan testi yaptirdim adetim de 1 gun gecikti progestan kullandim ama adette olmadin kan sonucu 0.60 cikti negatif ama acaba 1 hafta daha beklesem adet olmazsam artis falan olurmu
Yani canım belki geç döllenme olmuştur. Her zaman gününde mi gelirdi adetin

Aslinda gelmez pko var bende ama progestan kullandigim icin doktor gecen ay gibi olursun demisti ama heralde yakinda olur cok kotu her ay ayni seyi beklemek psikolojim bozuldu iyice
Ya bendede pko vardı ama takı on gün öncesine kadar kontrole gittiğimde doktor pko yok yumurtaların gayet normal dedi kafam karıştı. Bu ay klomen de vermedi hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…