Çok teşekkür ederim bu ilk çatlatma iğnem ve doktorumda çok olumlu konuştu bugün o yüzden biraz heyacan biraz korku halim var inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırımGayet normal, baş ağrısı kasık bel ağrısı yapabilir. Pek dikkat edilecek bi şey yok aslında. Çok güzel gelişmiş yumurtalarınız, inşallah hamilelikle sonuçlanır. Bu arada doktor söylemiştir hatırlatayım tekrardan, iğne vurulduktan sonra 36. Saatte ilişki olması lazım, ondan sonra 2 gün birer kere, sonra gün aşırı
Naptın canım bekledemisin daha test yaptın mıİnşallah, siz olumlu kalın belirti aramayın sakinlik iyidirbenimde 10. Gün oluyor iğneden sonra, bir kaç gün sonra test yapıcam
İğne yapıldıktan ertesi gün akıntı geliyor bu yumurtanın çatladıgını gösteriyor ya ertesi gün ya da sonrkai gün benim ilk denememde tuttu Allahıma şükürler olsun. İnşallah sizin beneişinzide tutunmuştur. Adet günüme kadar adet agrısına benzer agrılarım oldu ama çok kısa sürüyordu bu agrılar hemen geçiyordu. Adet günümün ertesi günü yerleşme kanamsı denilen hafif kahvemsi akıntı gördüm sonraki gün test verdim zaten pozitiftiHayırlı akşamlar kizlar ilk klomen kullandığımda doktorum iğne vermemişti böyle deneyelim dedi o ay kist oluştu 2 ay ara verdik bu ay tekrar klomen kullandım bugün kontrole gittiğimde doktorum 2 tane yumurtam olduğunu söyledi biri sağda diğeri solda boyutları 21 ve 18 iğne verdi yaptırdım bu aşamadan sonra nelere dikkat etmeliyim kasıklarımda ağrı oluyor normal mi
Allah'ım analı babalı büyütsün benimde akıntı oldu ve iğne vurulduktan sonra 4 gündür halsizlik ve kasık ağrısı var bide sanki adet olacakmış gibi vücut ısım yükseliyor ara araİğne yapıldıktan ertesi gün akıntı geliyor bu yumurtanın çatladıgını gösteriyor ya ertesi gün ya da sonrkai gün benim ilk denememde tuttu Allahıma şükürler olsun. İnşallah sizin beneişinzide tutunmuştur. Adet günüme kadar adet agrısına benzer agrılarım oldu ama çok kısa sürüyordu bu agrılar hemen geçiyordu. Adet günümün ertesi günü yerleşme kanamsı denilen hafif kahvemsi akıntı gördüm sonraki gün test verdim zaten pozitifti
Yaptım bugün 12. Günümdü negatif, bu zamandam sonra çıkmaz bence, daha önce ki tecrübelerime dayanarakNaptın canım bekledemisin daha test yaptın mı
Biraz daha bekle bakalım canım kimisi 16 günden sonra falan öğrendik yazmış bana doktor 15 gün test yap dedi canımYaptım bugün 12. Günümdü negatif, bu zamandam sonra çıkmaz bence, daha önce ki tecrübelerime dayanarak
Beniö hiç böyle belirtilerim olmadı ki olsaydıda anlamazdım şuan kış ayındayız bu halsizlik felan olan etkiside olabilir eğer tutmadıysa önümüzdeki ayki denemenizde belinize yakı yakınAllah'ım analı babalı büyütsün benimde akıntı oldu ve iğne vurulduktan sonra 4 gündür halsizlik ve kasık ağrısı var bide sanki adet olacakmış gibi vücut ısım yükseliyor ara ara
Oda olabilir hayırlısı bekleyip göreceğiz günler zor geçiyor tabi tavsiyenizi dikkate alırım olmazsa eğer teşekkürlerBeniö hiç böyle belirtilerim olmadı ki olsaydıda anlamazdım şuan kış ayındayız bu halsizlik felan olan etkiside olabilir eğer tutmadıysa önümüzdeki ayki denemenizde belinize yakı yakın
Merhaba bende bugün yaptırdım sizde durumlar nasıl acaba benimde ilk iğnemOda olabilir hayırlısı bekleyip göreceğiz günler zor geçiyor tabi tavsiyenizi dikkate alırım olmazsa eğer teşekkürler
İğnenin etkisi geçiyor sanırım ağrılarım azaldı gün sayıyorum cumartesi test yapıcam inşallah güzel haberler alırızMerhaba bende bugün yaptırdım sizde durumlar nasıl acaba benimde ilk iğnem
İnşallah beklediğiniz güzel haberi alırsınızİğnenin etkisi geçiyor sanırım ağrılarım azaldı gün sayıyorum cumartesi test yapıcam inşallah güzel haberler alırız
Merhaba durumunuz nedirİğnenin etkisi geçiyor sanırım ağrılarım azaldı gün sayıyorum cumartesi test yapıcam inşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?