sonuclar güzel tupler acık rahım de düzgün yenıden adet olmayı beklıyorum insallah yenıden baslancakGeldim int bağlattık sonunda. Hatırlıyorum canım kimyasal gebelik yaptığını. Tekrar geçmiş olsun.
Canım ben günde iki defa kullanmıştım inofolici. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin. Ne kadar zamandır evlisiniz ve çocuk düşünüyorsunuz?
Sonuçları aldınız mı canım?
doktorun da onay veriyosa devam et canım bende vermıycem ara adet bi gelsın deBen adet oldum yarın doktora gidicem tekrar başlıcam ara vermek istemiyorum galiba
Öyle yapıcam canım bi engel yoksa devam ederiz herhalde bakalım ne dicek doktordoktorun da onay veriyosa devam et canım bende vermıycem ara adet bi gelsın de
İnşallah öyle olur canim bende ilk kez adet olmayi bian önce istiyorumkızlar gittim bu sabah doktora sol yumurtalık tertemiz sağda da kist yok ve klomen başladık tekrar hadi hayırlısı gitgide tedavi stresi gerginliği gitti üzerimden daha rahat geçecek sanırım bu ay
buyuklukleri cok guzel canım benımde bat yaklastı bıde akıntı ve agrı var sık sık yumoslar ne alemde meraklanıyorumKızlar klomen bitti bugün adetin 10. günü solda 11 12 14.5 mm sağda 11 mm yumurta var estrofem başladık rahim 5.3 çıktı
kızlar günaydın,,, satım 30 ağustostu..ben gebelik var 15 gün gecti die doktra gttim,doktr yumurtlar büyümemş pco olmuş kiste cevirebilrdi ii ki geldin dedi.ağusts ayında gonal-f kullandm 2 kutu yumrtalrım zarzor büyüdü kaçkere gttik geldik bide iğne daha etkiil dedk..nyse adet gecikince yumurta büyümeyince dktrm klomen verdi.. ben kendm inofolic aldım günde 1 yada 2 kere içtim 1 hfta snra kontrole gttiğimzde 24 mm kocamn bi yumurtam olmş biz çok sasırdık doktr hemn iğneyi alın gelin catlatlm dedi..iğneyi yaptı şuan beklmedym tabii .. ama inofolicn etkisi büyük kesin deneyin derim..
Kızlar klomen bitti bugün adetin 10. günü solda 11 12 14.5 mm sağda 11 mm yumurta var estrofem başladık rahim 5.3 çıktı
doktora sordun mu canım ınofolıc sıkıntı olur mu dıye cok duydum ama cesaret edemıyorumkızlar günaydın,,, satım 30 ağustostu..ben gebelik var 15 gün gecti die doktra gttim,doktr yumurtlar büyümemş pco olmuş kiste cevirebilrdi ii ki geldin dedi.ağusts ayında gonal-f kullandm 2 kutu yumrtalrım zarzor büyüdü kaçkere gttik geldik bide iğne daha etkiil dedk..nyse adet gecikince yumurta büyümeyince dktrm klomen verdi.. ben kendm inofolic aldım günde 1 yada 2 kere içtim 1 hfta snra kontrole gttiğimzde 24 mm kocamn bi yumurtam olmş biz çok sasırdık doktr hemn iğneyi alın gelin catlatlm dedi..iğneyi yaptı şuan beklmedym tabii .. ama inofolicn etkisi büyük kesin deneyin derim..
buyuklukleri cok guzel canım benımde bat yaklastı bıde akıntı ve agrı var sık sık yumoslar ne alemde meraklanıyorum
estrofem neilk kez duydum
hmmm bakalım burda daha neler duycaz :)Yumurta buyutucuden sonra onu kullaniyorsun canim ostrojen hormonu yanlis hatirlamiyorsam
doktora sordun mu canım ınofolıc sıkıntı olur mu dıye cok duydum ama cesaret edemıyorum
bıde ne kadara aldın
evt bende yenı almaya basladım bıldırım...Inofolic marka canim ben de kullanmistim 20 tl civariydi sanirim genel olarak folik asit ve hamileligin ilk 3 ayinda gunde 400 mg almak gerekiyor hamile kalmadan once de almakta fayda var. sen neler yaptin bakalim buradan bildirim almiyorum niyeyse
hmmm bakalım burda daha neler duycaz :)
sen nasılsın????
süpersın ınan cok etkılıycek tedavı surecını canım cok ıyı yapmısın..Iyiyim canım ben çayımı içip bekliyorum valla regl sözde 5 gün sonra ama gecikebilir ve hiçte umudum yok ha birde sigarayı bıraktım 1 hfta olmadı ama hiç içme isteğim yok çok mutluyum
evt bende yenı almaya basladım bıldırım...
ben rahım fılmı cektırdım en son sonuclar guzel tupler acık rahım duzgun dedı 1 ay ara verelım dedı adet olunca gıdıcem 2 kasımı beklıyorum bakalım buarada akıntı ve agrım var 4gundur falan nedendır bılmıyorum
ayyyy ciden olabilir mi?? :)Kız senden bi pozitif enerji aldım gelecek ay falan mutlaka dikkat et sıcaklığına sabit tutmaya çalış ağır kaldırmayın eşinde kaldırmasın. stres de yapma, yediğine de dikkat et. bunları biliyorsundurda ben hatırlatayım. hamiş olunca yaz burdanda seviniriz valla
Pazartesi inşallah ignelik olurlar canım estrofem rahim kalınlığı için biraz ince kalmış 5.3 mmydibuyuklukleri cok guzel canım benımde bat yaklastı bıde akıntı ve agrı var sık sık yumoslar ne alemde meraklanıyorum
estrofem neilk kez duydum
insallah canım ınsallahPazartesi inşallah ignelik olurlar canım estrofem rahim kalınlığı için biraz ince kalmış 5.3 mmydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?