süpersın ınan cok etkılıycek tedavı surecını canım cok ıyı yapmısın..
ınsallah adet olmazsın
haydi inşallahHayırlısı olsun canım ben ağustosta sadece tedavi oldum ama çok araştırdım çokta okudum. bu konudaki yazanların her biri ağustosta doktorumun yazdığı ilaçlar zaten :) sigarayı da bırakmak tabi olumlu etkiler ama ilk 3 aydan sonra gebeligin olması genel anlamda daha iyi vucut arinsin biraz yahu
Pazartesi inşallah ignelik olurlar canım estrofem rahim kalınlığı için biraz ince kalmış 5.3 mmydi
ayyyy ciden olabilir mi?? :)
inşallah canım benim üçümüzde 2 ay içnde hamiş oluruz inşallhOlur tabi niye olmasın enerjini hep yüksek tut sen
inşallah canım benim üçümüzde 2 ay içnde hamiş oluruz inşallh
Evet canım üçüncü gün başladım beş gün kullandım bugün 10. gündü pazartesi tekrar gidicem bakalımHoş geldin canım diğer konularda yazılarına denk gelmiştim geçenler. bi unutkanlık aldı başını gitti bende kaç gün kullandın ilacı? 5 mi
Inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun tekrar yaşamak istemiyorum çok yorucu bi süreçUmarım canım.elmol ve ben kimyasal yaşadık ne yazık ki. allah sağ sağlim kucağımıza almayı da nasip etsin
inşallah canım inşallah...Umarım canım.elmol ve ben kimyasal yaşadık ne yazık ki. allah sağ sağlim kucağımıza almayı da nasip etsin
rabbim bidaha yasatmasın inşallah canım benimInşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun tekrar yaşamak istemiyorum çok yorucu bi süreç
Inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun tekrar yaşamak istemiyorum çok yorucu bi süreç
Evet canım üçüncü gün başladım beş gün kullandım bugün 10. gündü pazartesi tekrar gidicem bakalım
ben hergün bakıyorum da bildirim olmayınca yazmıyodum iyi olur bizi en iyi birbirimiz anlarHaberdar edin arada da yazın yahu gelişme olmasada. maksat muhabbet kafamız dağılır kaynaşırız.
inşallah canım inşallah...
inofolic kafama takıldı ya tam olarak ne işe yarıyor????
o zaman benim almama gerek yok suanBebeğin sinir sistemi gelişimine katkısı oluyormuş canım folik asitin
ben hergün bakıyorum da bildirim olmayınca yazmıyodum iyi olur bizi en iyi birbirimiz anlar
o zaman benim almama gerek yok suan
ben 27 yasındayım 7bucuk aylık evliyım canımBende de bildirim görünmüyor. bide fazla konuşma olmayınca unutuyor insan. kim kac yasinda kac yillik evli ne suredir coluk cocuk dusluyo, dusuk vs var mi buna benzer yani unutuyorum valla
bi arastırıyım canım ya benım de bayadır aklımdaCanım markasının inofolic olmasına gerek yok. folik asit olsun içeriği kafi. hamile kalmadan önce kullanmak daha iyi arastir istersen
bu arada senın yas kactı senden anlat azcıkCanım markasının inofolic olmasına gerek yok. folik asit olsun içeriği kafi. hamile kalmadan önce kullanmak daha iyi arastir istersen
ben 27 yasındayım 7bucuk aylık evliyım canım
Araştır canımbi arastırıyım canım ya benım de bayadır aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?