- 6 Mart 2025
- 537
- 190
- 18
Merhaba arkadaşlar daha önce de konu açtım ama cevap alamadım belki bu yollardan geçenler vardır bilirler söylerler ben adet ikinci gün gittim doktoruma ve estrofem klomen verdi klomen adetin beşinci gün başlattı bitti estrofem devamdı dediği tarih yani bugün de gittim vajinal olarak baktı ultrason ile ve solda iki sağda üç yumurta güzel gelişmiş dedi yani yumurtlamamı dedim onu ultrason ile göremeyiz dedi doktorum şimdi ben burda şu kısmı anlamadım ben ovulasyon da kullanıyordum hep genelde adet hemen sonrası yumurtlama olurdu pik olurdu bunda işte 13. Gün gittim ve yumurtaların geliştiğini söyledi yani yumurta gelişmesi ile yumurtlama zaten aynı şey değil mi onu anlamadım ve sol tüp kapalı sağ açık doktorum dedi ki ovitrella iğne çatlatma iğnesi bulabilirsen bugün vurulup yarın gece ilişki dedi bulamazsan diğer gün bulursan o gün vurul diğer gecesi ilişki dedi ama bulamazsan zor bulunuyor biraz dedi kendi de çatlayabilir gün aşırı ilişki dedi ve Eylülün 11 de progestan yazmış başlanacak diye şimdi bu kadar kesin mi ki bu ilaçlar kullanılacak yoksa önlem amaçlı mı yumurtalar kendi kendine de çatlar mı acaba hiçbir şey anlamadım