KLOMEN HAKKINDA

Onu bende merak ediyorum ama büyük ihtimalle bazıları tek klomenle yumurta yeterince büyüyünce ilişki öneriyor bazılarına ki ben pcosum belki bana verir diyorum aynı zamanda klomen den sonra sonuç alırsak çatlatma iğnesi verir galiba

Merhabalar
Bizde 1 senedir çocuk istiyoruz çocuk istediğimiz ilk ay doktora gittik tedbir amaçlı kistlerimin olduğunu öğrendim yumurtalık kistiydi çok önemsemedik bir kaç ay daha denedik olmayınca rahim filmi çektirmek istedim rahim ağzımda yapışıklık çıktı fakat çekim esnasında temizlendiği söylendi bu ay klomen kullandım 5 gün günde 2 kez olmak üzere kontrole gittiğimde 3 yumurtam oluşmuştu hatta 1 tanesi çatlamış dedi diğerleri için çatlatma iğnesi sorduğumda sende gerek yok yumurtaların kendiliğinden çatlıyor dedi ovülasyon testi yaptım ertesi gün çok kasık ağrım vardı çatlamış olarak gözüküyordu yani demek istediğim herkeste çatlatma iğnesine gerek duyulmuyor

Klomeni içtiğiniz o 5 gün zarfında akıntı vs oldu mu? Ne gibi etkilerini gördünüz?

Evet ben ilk aydan kaldim
Merhaba ben konu açmayı beceremedim nasil açılıyor. Öncelikle ben 3 yıllık evliyim 22 yasindayim doktora gittim jinekolojik muane etti ardından adetliyken hormon testi yaptım prolotaktin 12.65 fsh 10.34 lh 5.28 cikri sizce nasıl klomen başladım bakalım duayla bekled8yim ilk ay Allah isteyen herk3se hayırlısıyla nasip etsin

Degerleriniz icin bir sey diyemiycm doktorunuz daha iyi bilir klomen kullanip hamile kalan cok umarim sizde en kisa surede hamile kalirsiniz

Merhana, bende 3 kez kullandım bi sonuç elde edemedim adetimle birlikte yine başladım inşallah bu sefer bi faydasını görürüm herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Klomen kullanırken yumurtalık gelişimiyle alakalı herhangi bir belirti oluyor mu ? İlk kez kullanıyorum bende dün bitti 5 gün 2x kullandım.

Klomeni içtiğiniz o 5 gün zarfında akıntı vs oldu mu? Ne gibi etkilerini gördünüz?
Benim akıntım devamlı gelir farkedeceğim bir şey olmadı açıkcası 29 kasımda kontrole gittik yumurtalıklarımdan en büyüğü 24 olmuştu hemen ovülasyon testi yaptım çatlamış olarak görünüyordu ilişki günleri verdi doktorum hespine uyduk fakat 30 kasımda çok şiddetli bir kasık ağrım oldu şuanda reglime 2 gün var çok heyecanlıyım ama bel ağrılarım hafif hafif başladı normal belirtilerim dışında göğüs uçlarım çok acıyor göğüslerimde bir acı yok ama uçlarına dokunamıyorum doktoruma sordum yumurtalıkların çalışıyor hadi bakalım dedi
bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

Bunu şimdi gördüm inşallah regl olmazsınız ve pozitifi görürsünüz. Bende perşembe günü gideceğim. Pazartesi gittiğimde biri solda 10 biri sağda 15 mm 10 büyümeyebilir ama 15 büyür dedi perşembe 20 mm olursa inşallah ki olur dedi çatlatma vuracak doktorum. Cumartesi bitmişti klomen 5 gün 2şer tane kullandım. İnşallah güzel büyür ve çatlar

Yumurta kontrolü yaptırdınız mi acaba
Evet yaptırdım sol yumurtalıkta 15 mm yumurtam vardı iki gün sonra 20 mm olacağı için ovitrelle (çatlatma iğnesi) verdi 2 günün sonunda o iğneyi yaptım. 36 saat sonra ilişki devamında gün aşırı en az 10 gün ilişki önerdi doktorum, inşallah muvaffak oluruz

Umarım büyür avokado yiyin yumurtlamaya yakın günlerinizde yumurtlamadan sonrada havuç yiyin çatlaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…